Araser, Lily86 ve Betüşün Diyet Günlüğü

ben o gitgelleri kaç kez yaptım Allah bilir...
bu arada günlüklerde diyet günlüğünü aradım ama ilk 3 sayfada bulamadım:44:

akşam yemeğine dikkat edin kıslar

kıslar kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
olduuuuuuuuuuuuuuuuu
başardım

65 65 65
yupiiiiiiii

evet haftaya cuma 64 yeterli sanırım sizi seviyorum..

hepinize küstüm diyet günlüğünüzü terk ediyorum..
mutluluğumu paylaşan olmadı.

Kızlar kilo bildirimi yapamadın sabah iki gundur kızımın dogum günü için koşturuyorum fırsat bulamadım yazmaya neyse atlattım cok sukur şimdi gelelim kilo bildirimime pek iç açıcı değil size kötü örnek olacak ama söylemek zorundayım
Gecen hafta : 64.900
Bu hafta : 65.400
Noluyo kızlar bir turlu kendimi diyet olayına veremiyorum yok benim en kısa zamanda gidip düğün için elbisen bakmam şart belki üstüme yakışmadıgını görmek kilo vermeme yardımcı olur yoksa hiç o moda giremiyorum.....

Fundacım naber canım nasılsın ben gördüğün gibi yine kilo yine diyet gecen sene sizinle verdiğim o kiloları geri aldım ve git gide de alıyorum maalesef yaza kadar acil kilo vermem gerek....

Fundacım naber canım nasılsın ben gördüğün gibi yine kilo yine diyet gecen sene sizinle verdiğim o kiloları geri aldım ve git gide de alıyorum maalesef yaza kadar acil kilo vermem gerek....

Ben de öyleyim canım ya... Artık bu defa bitireceğiz umarım. Hadi irademize kuvvet. Görüşürüz...

Selam kızlar
Bu hafta biraz kg almışım maalesef - ama sabah bile kalktığımda bacaklarım şişti bunun farkındayım ödemim çok son zamanlarda ve geç yatıp erken kalkınca daha da şiş oluyorum
neyse bu sabah yine ve yeniden dedim light peynirimle domatesimle güzel sağlıklı bir kahvaltı yaptım öğlene makarna var kaç gündür ye ye bitmedi ama bugün son kaşıkla sayarak koydum
ve kendime bu yasak şu yasak demek yerine herşeyden ye ama ölçülü ol ve sağlıklı beslen diyorum
bugun 15-20dk spor yapmayı planlıyorum yani başlangıç için küçük hedefler koyarsam zamanla daha da motive olacağımı düşünüyorum

Bu arada Fundacığım, günlüğün çok güzel, inan her yazını özümseyerek okudum hala okuyorum ve sayende motive oluyorum

Selam canlarım
Nerelerdesiniz yaaaaa
Hadi canlanalım yazalım motive olalım valla tartıda 1 kg fazla görünüyorum Cuma'dan beri ve bacaklarım çok şiş ama atlatacağım mutlaka - paylaşımlara tam gaz devam

Beğendiğine ve sana faydalı olduğuma çok sevindim canım. Ben de sizlerden geri dönüş aldıkça motive oluyorum günlüğüme yazmak için.

Yasaklar sinir bozucu olabiliyor, o konuda güzel bir yöntem izliyorsun bence. :) Sporunu da kesinlikle yap, insanı daha da motive ediyor ve yediklerine daha çok dikkat etmeni sağlıyor, hem bugün ben de yaptım yarım saat spor...

areser, betül nerdesiniz? Niye yalnız bırakıyorsunuz bu kızı bakayım?
Yoksa rejimi boşluyor musunuz?

Gercekten tam diyet yapamıyorum niye boyle bide hastalandım cok kötüyüm lilycim seni yanlız bırakmak istemiyorum şu hastalığı bir atlatayım bomba gibi dönüş yapacagım maalesef bende de 1 kilo fazla çıkıyor tartıda....

Gunayyydınnnn hadi canlandıralım şu diyet topiğini ben bugun hasta olamama rağmen diyet konusunda cok motive bir şekilde kalktım..... Hızımız daim olsun

Sabah kahvaltım saat : 09.15
2 dilim buğday ekmegine yapılmış peynirli tost,
1 bardak taze sıkılmış portakal + nar karışımı

Bugun hiç kimse yok ben tek basıma yazmaya devam ediyi kilo verdirmeye yardımcı gıdalar araştırıyorum netten bulduklarımı 1 hafta deneyip ne kadar sonuc aldığımı sizlerle paylaşmayı planlıyorum.....

1- ketten tohumu bu hafta bunu denemeye başladım hayatta simdi demledim içeceğim haftaya çarşambaya kadar deneyip yazacağım

Bir bardağa koyduğunuz kaynar suyun içine bir çay kaşığı keten tohumu ekleyin. Bardağın ağzını kapatarak 2-3 dakika kadar demlenmeye bırakın. Sabah ve akşam aç karnına içeceğiniz bu keten tohumu çayı kilo vermenizi önemli ölçüde kolaylaştıracaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…