ben o gitgelleri kaç kez yaptım Allah bilir...Öyle oluyor gerçekten. Ben de bir arkadaşımla günlüğe başlamıştım ama o bırakınca bende de heves kalmamıştı, ben de bırakmıştım maalesef...Sonra da döndüm kendi günlüğümü açtım. Oraya da birkaç hafta önce 3. dönüşümü yaptım. Artık bu defa bırakmayacağım umarım. Siz de bırakmayın, takip edeceğim sizi... :)
ben o gitgelleri kaç kez yaptım Allah bilir...
bu arada günlüklerde diyet günlüğünü aradım ama ilk 3 sayfada bulamadım:44:
kıslar kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
olduuuuuuuuuuuuuuuuu
başardım
65 65 65
yupiiiiiiii
evet haftaya cuma 64 yeterli sanırım sizi seviyorum..
Aaaa ne buldum!
Ay ben bu isimleri bir yerden hatırlıyorum.
Aresercim naber nasılsın? :) Funda ben, 5. takımdan...
btlbetul ve lily86'yı da bir yerlerden hatırlıyorum ama nerden?
Kolay gelsin kızlar. Günlüğünüzü ekmeyin. Birden fazla kişiye ait olan günlüklerde her bırakan diğerlerinin isteğini düşürüyor çünkü... Gün aşırı da olsa gelin yazın. Umarım hedefinize en kısa zamanda ulaşırsınız.
hepinize küstüm diyet günlüğünüzü terk ediyorum..
mutluluğumu paylaşan olmadı.
Fundacım naber canım nasılsın ben gördüğün gibi yine kilo yine diyet gecen sene sizinle verdiğim o kiloları geri aldım ve git gide de alıyorum maalesef yaza kadar acil kilo vermem gerek....
Selam kızlar
Bu hafta biraz kg almışım maalesef - ama sabah bile kalktığımda bacaklarım şişti bunun farkındayım ödemim çok son zamanlarda ve geç yatıp erken kalkınca daha da şiş oluyorum
neyse bu sabah yine ve yeniden dedim light peynirimle domatesimle güzel sağlıklı bir kahvaltı yaptım öğlene makarna var kaç gündür ye ye bitmedi ama bugün sonkaşıkla sayarak koydum
ve kendime bu yasak şu yasak demek yerine herşeyden ye ama ölçülü ol ve sağlıklı beslen diyorum
bugun 15-20dk spor yapmayı planlıyorum yani başlangıç için küçük hedefler koyarsam zamanla daha da motive olacağımı düşünüyorum
Bu arada Fundacığım, günlüğün çok güzel, inan her yazını özümseyerek okudum hala okuyorum ve sayende motive oluyorum
Selam canlarım
Nerelerdesiniz yaaaaa
Hadi canlanalım yazalım motive olalım valla tartıda 1 kg fazla görünüyorum Cuma'dan beri ve bacaklarım çok şiş ama atlatacağım mutlaka - paylaşımlara tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?