peki yumurtasız yapsam olur mu ki? senşnki biraz işkembe çorbası gibi olmuş sarımsak katınca :) ben severim bol limonlu hem kışın hastalıklara karşı birebir
akşam tavuk haşlayacaktım suyuna çorba yapayım bari...
olmuş olmuşşşş- ben de 80 altına gelince yapmak istiyorum yaaa - 2 yıl önce de 80den başlatmıştım bi de editörlük yaptım rezil olmayımYuppiii olmuş olmuş :::)))))
Günaydın sevgili günlük ve Areserciğimmmm
Öncelikle menün harika sabah da çok olmamış bence gayet dengelihem meyve hakkını da kullanmış oluyorsun bu güzel birşey
Resim ters yüklenmiş ama yine de çok hoş görünüyor ayrıca her gün yeni tepsilerle geliyorsun maşallahçok hoşuma gitti
Ben de dün akşam 2 ltye tamamladım suyumu, ama akşam aynaya baktığımda daha genç bir yüz gördüm gibi hissettim, son zamanlarda bebek gibi yüzümün nasıl bu hale geldiğini düşünüyordum ve buldum - çözüm sağlıklı beslenme ve suuuuuuSuyu severim de kışa girince biraz aksarmaya başlamıştım yine arttırma yoluna gidiyorum artıkkkkkk
tam da adamına sordunnnnnTepsileri cok seviyorum koyacak yerim olsa daha cok alırım.... Bende yazmayı unutmuştum benimde 2 litre olmuştur kesin cok su içtim dun. Lilycim dun gece kalori hesabı diyet olayını araştırdım biraz ama napsam bilemedim senin bir bilgin var mı kalori hesabıyla canım..
Sabahları Aç Karnına İçilen Suyun 5 Avantajı
1- Lenfosit sisteminizi düzenler. Lenf bezleri günlük hareketlerinizi düzenlemeye, vücut sıvılarını dengelemeye ve enfeksiyonlarla savaşmaya yardımcı olur.
2- Cildin parlamasını sağlar. Su, kandaki toksinleri temizlemeye yardımcı olur, bu nedenle cildiniz temiz ve ışıltılı görünür.
3- Kilo vermenize yardımcı olur. Sabahları en azından 500mllik ılık su içmek metabolizmanızı %24 oranında artırmaya yardımcı olur.
4- Yeni kas ve kan hücreleri üretimini artırır.
5- Boş mide ile içilen su, kolonu temizler ve besinlerin absorbe edilmesini kolaylaştırır.
Facete takip ettiğim bir sayfada paylaşılmış tamamı alıntıdır.
Faydalı olabileceğini düşünüyorum ama benim için hafta sonu uygulanabilecek bir şey...
"AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR) KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)
gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
- yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...
bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır. bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır"
tam da adamına sordunnnnn
ben oldum olası kalori hesabına takık yaşadım diyebilirim az çok da öğrenmiştim ama diyetisyen bana kaloriye takma demişti gerçi 3 gün önce bir siteye üye oldum kalori hesabına göre şu kadar zamanda şu kadar verebilirsinin hesabını yapıyor dün de gruptan kızlar fittingo diye bir site önerdiler o daha hoşuma gitti, hem yediklerinin kalorilerini hesaplayabiliyorsun hem regl döngüsünü ekleyebiliyorsun hem de kendne hedefler koyup kendinle yarışıyorsunüye olursan özelden yaz seni de ekleyeyim hem arkadaşlarınla da yazışabiliyorsun facebook gibi
şimdi yeri gelmişken söyleyeyim - kalori hesabının faydası olur mu diye deneme sürecindeyim 1 haftayı doldurduğumda acaba oradaki hedefle tartı tutacak mı onu bekliyorum
Su dediğin siteye bir bakıyım ben bugun paralı bir uygulama mı bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?