ARI SÜTÜ BAL POLEN Kullananlar

küçük bal arılarımızı en iyi yavrulatan besin; polendir... ne kadar çok polen, o kadar çok minik arı yavrusu demektir.

Kusura bakma gormedim yazilanlari. Evet ben de uzun protokolle basladim icmeye yumurta toplama gunune kdr devam ettim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şimdi ben 1er tatlı kaşığı polen,bal,arısütü ile ceviz,fındık,badem karıştırıp her gün eşimle birlikte yiyeceğim. bu ay yumurta büyüklüğümü paylaşırım. normalde 6 mm falan oluyor. ilaçsız büyümüyor.

canim biseyi cok merak ediyorum cevaplarsan sevinirim...
benim bugun transferim son anda iptal edildi..birdahaki sefere mikro denenecek ve ben.isimi sansa birakmak istemiyorum..elimden geldigince biseyler denemek istiyorum...senin sari sutu kullanimindan sonraki sonucunda gayet iyiymis...
simdi ben tekrar 3 ay sonra tedaviye basliycam eylul sonu gibi...bu ari sutunu ne zaman kullanmaya baslasam fayda eder???? birde sen puregondan once yumurta baskilayici igne kullanirkende ari sutunu kullandinmi ayni anda???
yani tedavinin basindan sonuna ilk gununden itibaren araliksiz kullandinmi ari sutunu??

Son düzenleme:
baska yokmu tedavi surecinde ari sutu kullanip faydasini goren? varsa yazin kizlar bizede umut olun su mubarek ramazan ayinda...

Arı sütünün en iyi sonuç vermesi için 3 ay önceden kullanılması tavsiye ediliyor. En azından 1 ay önceden kullanmak gerekir.

Ben faydasını gördüm sayılır. Tedaviden 1 ay önceden kullanmışdım, maksimum 4 embrio 5. güne giderken, o tedavimde döllenmiş olan yumurtaların hepsi (9 tane) 5.güne gitti. 3 ay öncesinde ise sadece 3 embrio 3. güne gide bilmişdi.

O tedavide ilk kez (4. denememde) gebe kaldım, hem de transfer edilen tüm embriolar tutmuşdu (3 embrio transfer olmuşdu). Ancak bebişlerimi farklı aralıklarla kayb ettim.

canim peki 1 ay hep araliksiz kullandinmi yani hergun??yumurta gelistirici ignelerle ayni anda??
birde sen kapsulmu kullandin? ampulmu yoksa krem kivaminda olandanmi???

canim peki 1 ay hep araliksiz kullandinmi yani hergun??yumurta gelistirici ignelerle ayni anda??
birde sen kapsulmu kullandin? ampulmu yoksa krem kivaminda olandanmi???

Ben 1 ay düzenli olarak sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı karışımdan içtim (ancak sabah ve akşam içilmesi daha çok tavsiye olunuyor). Benim kullandığım arı sütü bal polen karışımı idi. Arı sütü balla karışım halinde daha uzun süre bozulmadan duruyor ve polenin de çok zengin içeriği var.

hmm tamam canim cok sagol...sana bu son denemende.mikroenjeksiyonmu yapilmisti klasik ivf mi?

Merhaba ağustos ayında tekrar tedaviye baslayacagim.hemen alip kullanacagim qma adet sonrası ignwlere başladığımda kullansam bi sakıncası olmaz değil mi.Rabbim kucaklarimiz i tez vakitte doldursun inş.

Merhaba ağustos ayında tekrar tedaviye baslayacagim.hemen alip kullanacagim qma adet sonrası ignwlere başladığımda kullansam bi sakıncası olmaz değil mi.Rabbim kucaklarimiz i tez vakitte doldursun inş.

belki hemen gormez ben cevap vereyim...
ignelerle ayni anda kullaniliyormus bende sormustum cunku...bende eylulun sonunda tedaviye basliycam onumuzdeki aydan itibaren ara vermeden kullanicam...ignelerden once,ignelerle birlikte, yumurta toplamaya kadar ara vermiycem...
brnce sende fazla vakit kaybetme cunku 2-3 ay oncesinden kullananmaya baslayanlar daha etkili oldugunu soyluyor...

Çok tesekkur ederim cevabın için.tavsiye edebilecegin bi marka var mi? Polen yüzdesi arı sütü yüzdeleri verilmiş.pek anladgm konularda değil. Rabbim tez vakitte isteyen herkesi anne eylesin..

Çok tesekkur ederim cevabın için.tavsiye edebilecegin bi marka var mi? Polen yüzdesi arı sütü yüzdeleri verilmiş.pek anladgm konularda değil. Rabbim tez vakitte isteyen herkesi anne eylesin..
ben yurtdisindayim burda juvamine diye bir marka aldim .(ari sutu) sadece ari sutu kullanicam ben anladigim kadar o tek basinada yeterli...ama marka icin turkiyede en iyi hangisi bilemiycem ..

Son düzenleme:
ben yurtdisindayim burda juvamine diye bir marka aldim .(ari sutu) sadece ari sutu kullanicam ben anladigim kadar o tek basinada yeterli...ama marka icin turkiyede en iyi hangisi bilemiycem ..

Sağol canım m ya.araştırıp alaym ancak 20- 25 gün kullanabilecegim.Rabbim hepimizin yüzünü gulduesun inş.

Selam kizlar hatirlarsaniz 2 temmuz da olacak olan transferim hiç embryo elde edilemedigi için son anda iptal edilmisti...simdi yeniden tedaviye basliyorum ,3 ekimde ignelerime basliycam uzun protokol oldugu için 1 ay surecek...yani daha opuya hemen hemen 1.5 ay var ve ben ari sutu kullanmaya basladim simdiden...opu gunune kadar araliksiz kullanicam. diger paylasan arkadaslar gibi sonucumu burda herkesle paylasicam, baskalarida bilgilensin herkese faydasi olsun diye...insallah guzel bir sonucla gelirim bende...
bu arada ilk tedavimde 7 yumurta toplanmis 3 u dollenmisti.ilk olarak ikisi (2. gun embryosu) transfer edilmisti ve tutmamisti...daha sonrada tek kalan dondurulmus embryom (3. gun embryosu) tutmus ve bebegim dunyaya gelmisti...
3. tup bebek denememde yukarida bahsettigim gibi husrandi,toplanan 7 yumurtadan hiç embryo elde edemedik...
bakalim 4. denememde donrurulmusu saymazsak 3. denememde kac yumurta ve embryo elde edebilicez? Sonucu sizlerle paylasirim kizlar....

Allah yardımcın olsun canım. Ben de arı sütü almaya karar verdim. rapor için uğraşıyorum daha zamanım var galiba. inşallah faydasını görürüz.

merhaba canım yorumun eski ama hangisini aldın merak ettim.
ben inceledim aksuvital çok ucuz satıyor taklit olmasın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…