ARI SÜTÜ BAL POLEN Kullananlar

Canim daha benim yumi buyutme ignelerim baslamadi.ins...bugun yarin baslarim...adeti bekliyorum.sizce kizlar kullanmaya baslasam faydali olur mu yoksa cok onceden mi baslamak lazim

Peki canim ne kadar once kullanmaya basladin ben bugun yarin ins....adet olursam yumi buyutme ignelerine baslicam ins....yarin baslasam faydali olur mu sizce

Peki canim ne kadar once kullanmaya basladin ben bugun yarin ins....adet olursam yumi buyutme ignelerine baslicam ins....yarin baslasam faydali olur mu sizce

Etkisini daha iyi göstermesi için 3 ay önceden kullanmak gerekiyor. Ben 1 ay önceden kullanmaya başlamıştım. Senin için bir az geç ola bilir, ancak bana sorarsan neresinden başlarsan kardır. Nereden baksan iki haftan var. Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
Canim daha benim yumi buyutme ignelerim baslamadi.ins...bugun yarin baslarim...adeti bekliyorum.sizce kizlar kullanmaya baslasam faydali olur mu yoksa cok onceden mi baslamak lazim

cnm en az bir ay onceden baslamak gerek normali ise iki ay oncesi.. tedavine baslamissin artik gerek yok umarim hicbirzamanda gerek kalmaz pozitifi yakalarsin bu tedavinle..

sen beğendiysen iyidir mutlaka.bendeki bitince bende isterim.

merhaba arkadaşlar bende ikinci micro denememde arı sütü ve polen kullandım. ilk denememde 5 yumoşum toplandı sadece 2 si 3. güne gitti ama kaliteli değildi 2. microdan 3 ay önce arı sütü ve polen i düzenli olarak kullandım 6 yumoşum toplandı 6 sıda 5. güne gitti ve çok kaliteliydi ama benim transferimde sorun yaşandı çok ağrılı ve kanamalı bir transferdi çektiğim acıyı tarif edemem sanki içimden parça kopartıldı :18: endometrium tabakası bu kadar tramvaya uğratılırsa tutunma gerçekleşmez bu nedenle doktorumu değiştirmeye karar verdim tek tesellim dondurulmuşlarım oldu..
tüp bebek düşünen arkadaşlara şiddetle arı sütü ve poleni tavsiye ediyorum ama piyasada satılan karışımların pek faydası olmuyor saf arı sütü ve poleni ayrı tüketin derim ben arı dünyası diye bi siteden sipariş ediyorum sizede tavsiye ederim allah emeklerimizi zayi etmesin yuvalarımızı yavrusuz bırakmasın www.aridunyasi.com

cnm tedavine baslamaya bir iki hafta kadar varsa basla onunda etkisi olur mutlaka..
ben tedavin basladi zannetmistim..

artik zor begenir oldum dimi cnm:)) balparmaginkini yillarca kullandim faydasini gormedim ben..

tabi o kadar tecrübeden sonra ne karar verirsen isabetli olur.balparmağıda yıllardır hep en iyisi diye bilirdim köylerden falan getirteyim balı artık,arı sütünüde o eğriçayırınkinden alalım.

tabi o kadar tecrübeden sonra ne karar verirsen isabetli olur.balparmağıda yıllardır hep en iyisi diye bilirdim köylerden falan getirteyim balı artık,arı sütünüde o eğriçayırınkinden alalım.

bali banada annem koyden gonderecek cnm..

kızlar bende fer adlı markanın karışımın aldım bugüm eşimle birlikte kullanmaya başlayacazz..hepimize şifa olsuun.....

Kizlar herkese selamlar. Ben bu ay tup bebek ile hamile kaldim. Daha onceki denememde cok iyi gelismeyen yumurtalarim dogru ilac dozu ve ari sutu ile 5. Gune geldi. Hatta 3 tane en iyi kalite dondurulmusum bile oldu. Ben faydasini gordugume cok inaniyorum. Allahim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim sen neyi ne kadar kullandin tam.olarak ve ne zaman basladin kullanmaya?? benim bugun transferim iptal oldu embryom kalmadigi icin birdahaki sefere mikroenjeksiyon denenecek yumurtalarimin.kalotesini arttirmak icin careler ariyorum...

canim sen neyi ne kadar kullandin tam.olarak ve ne zaman basladin kullanmaya?? benim bugun transferim iptal oldu embryom kalmadigi icin birdahaki sefere mikroenjeksiyon denenecek yumurtalarimin.kalotesini arttirmak icin careler ariyorum...

Ben ari sutu ampul kullandim canim. Her sabah ac karnina bi ampulu suya katip ictim. 2 ay kullansan yeterli olur. Hangi sehirdesin? Bir de problem neydi sizde? Mikroenjeksiyon neden yapilmadi ki zaten?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canim bu gun herkes ayni soruyu sordu bana Turkiyede klasik tup.bebek.kalktimiki herkese icsi mi yapiliyor her tup bebek tedavisinde?? ben fransadayim canim ilk yaptigimizda dollenme ve gebelikte olustugu.icin yapilmadi ama bu sefer embryo az olursa mikro yapariz birdahakini demisti doktor ama malesef hic embryo olmadi yada gelisimleri durdu onu soylemedi..bizde sebepsiz infertilite var canim..bu arada puregona baslamadan once yumurta baskilayici ignelerle birliktede ictinmi sen ari sutunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…