- Konu Sahibi musmutlukiz
-
bana birini kendi elemanları kapıya getirdiler kapıda satış elemanlarına ödedim..
diğerindede kargoya verdiler ürünün bedelini kapıda Aras kargoya ödedim.. kargo parasıda almadılar.
önden para vermedim cnm o yüzden içim rahattı.
açıkcası hangisi iyi hangisi kötü tam olarak bilmiyorum ama bir kaç arkadaş orayı tavsiye etti bende biraz internette araştırdım okadar.
Ben durumu şöyle özetliyeyim. 3 kere neqatif aldım, biri donmuşlarla idi (ilk tedavide 2 embrio dondurulmuşdu). 4. de pgt de yapıldı. 4 tane genetik anomalili çıktı. 3 transfer, 2 tane donduruldu. 3 embrionun 3-de tuttu. Biri en başından gelişmedi, diğeri 7. haftada gelişimini durdurdu. 1 tanesi sağlıklı olarak 18. haftaya kadar geldi. Hiç bir sorun görünmüyorken aniden suyum geldi ve 2 temmuzda suni doğumla gebelik sonlandırıldı.
Çok zor bir dönemdi elhamduLillah, geride kaldı. Tam qaz yola devam. Şimdi yeniden tedavi hakkında düşünüyorum ve en kısa zamanda arısütü-bal-polen karışımı kullanmaya başlıycam. Ne kadar uzun süre kullanılırsa o kadar iyidir. Benim de önümde en az 3 ay var ve ben bu zamanı güzel değerlendirmek istiyorum inşeAllah.
Rabbim senin de yardımcın olsun. Benim yaşadıklarımınsa neqatif değil pozitif yanlarına bak.
ben kullandım ilk denemede hamile kaldım. 39 yaşında 9 yumurtam oldu. 5 i a kalite 5. güne gitti. o yüzden herkese tavsiye ediyorum sürekli. yumurta kalitesi için birebir.
Peki canim ne kadar once kullanmaya basladin ben bugun yarin ins....adet olursam yumi buyutme ignelerine baslicam ins....yarin baslasam faydali olur mu sizce
Canim daha benim yumi buyutme ignelerim baslamadi.ins...bugun yarin baslarim...adeti bekliyorum.sizce kizlar kullanmaya baslasam faydali olur mu yoksa cok onceden mi baslamak lazim
bana birini kendi elemanları kapıya getirdiler kapıda satış elemanlarına ödedim..
diğerindede kargoya verdiler ürünün bedelini kapıda Aras kargoya ödedim.. kargo parasıda almadılar.
önden para vermedim cnm o yüzden içim rahattı.
açıkcası hangisi iyi hangisi kötü tam olarak bilmiyorum ama bir kaç arkadaş orayı tavsiye etti bende biraz internette araştırdım okadar.
sen beğendiysen iyidir mutlaka.bendeki bitince bende isterim.
Canim daha benim yumi buyutme ignelerim baslamadi.ins...bugun yarin baslarim...adeti bekliyorum.sizce kizlar kullanmaya baslasam faydali olur mu yoksa cok onceden mi baslamak lazim
cnm tedavine baslamaya bir iki hafta kadar varsa basla onunda etkisi olur mutlaka..
ben tedavin basladi zannetmistim..
artik zor begenir oldum dimi cnm:)) balparmaginkini yillarca kullandim faydasini gormedim ben..
tabi o kadar tecrübeden sonra ne karar verirsen isabetli olur.balparmağıda yıllardır hep en iyisi diye bilirdim köylerden falan getirteyim balı artık,arı sütünüde o eğriçayırınkinden alalım.
bali banada annem koyden gonderecek cnm..
Kizlar herkese selamlar. Ben bu ay tup bebek ile hamile kaldim. Daha onceki denememde cok iyi gelismeyen yumurtalarim dogru ilac dozu ve ari sutu ile 5. Gune geldi. Hatta 3 tane en iyi kalite dondurulmusum bile oldu. Ben faydasini gordugume cok inaniyorum. Allahim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim sen neyi ne kadar kullandin tam.olarak ve ne zaman basladin kullanmaya?? benim bugun transferim iptal oldu embryom kalmadigi icinbirdahaki sefere mikroenjeksiyon denenecek yumurtalarimin.kalotesini arttirmak icin careler ariyorum...
Ben ari sutu ampul kullandim canim. Her sabah ac karnina bi ampulu suya katip ictim. 2 ay kullansan yeterli olur. Hangi sehirdesin? Bir de problem neydi sizde? Mikroenjeksiyon neden yapilmadi ki zaten?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?