ARI SÜTÜ BAL POLEN Kullananlar

merhaba canım yorumun eski ama hangisini aldın merak ettim.
ben inceledim aksuvital çok ucuz satıyor taklit olmasın???

mersinden bi tanıdık Toroslarda üretilenden alacak bana 100 gr arı sütü 1 kilo bal ile birlikte gönderecekler. o şekilde kullanıcam.

Canim ben yurt disindayim burdan aldim,Turkiyedekileri bilemiycem...Aldinmi ne yaptin?
Canım Merhaba tedavin hayırlı olsun inşallah bebisini kucağına alırsın. Birsey soracaktım canım sana arı sütü polen ve bal karisiminin miktarı ne olacak biliyor musun? Ben bir miktar arısütü bir miktar polen aldım bal da alacağım ama ne miktarda karistircagim bilemedim. Bana yardımcı olursan sevinecegim canım.

ben karisik kullanmiyorum sadece ari sutu kapsulu aldim ona basladim o bitincede ari sutu bal karisimi almistim onu.kullanicam.. 250 gr balda 10 gr ari sutu var bildigim kadariyla gunde en fazla 1 gr ari sutu tuketebilirmisiz fazlasi zararmis yani...sende ona gore ayarlarsin artik...

kızlar Saf Arı Sütü kullanmanızı tavsiye ederim.. bayanda yumurta kalitesi ve erkekde sperm sayı kalitesinde çok etkili..
son tedavimde tedaviden önce ön hazırlık olarak eşimle beraber 3 ay kadar Saf Arı Sütü kullandık çok faydasını gördük..
haziran semen testinde 200 bin 4. kalite olan semen sayısı, ağustos semen testinde 13 milyon 2. kaliteye çıkmıştı..
bendede 0.09 amh ile 3 yumurta toplanmış ve döllenmişti.. 8. tüp denememde ilk kez hamile kaldım inşallah sizlerede şifa olur..

Son düzenleme:
Canım sen nereden almıştın saf arı sütünü ve günlük kullandığın ölçü ne kadardı??

Canım sen nereden almıştın saf arı sütünü ve günlük kullandığın ölçü ne kadardı??

Eğriçayır 40gr Saf Arı Sütü
İstanbulda bir şubesinden aldım, Aras kargoyla kapıya kadar gönderiyorlar, ürünün parasınıda kapıda Aras kargoya yapabiliyorsun nakit yada kredi kartı ile..

Sultan Hn ilgileniyor
telefonu:0216 553 31 31
cebide bu cnm: 0549 553 41 41

dolapta saklıyorsun canım, sabahları tahta çay kaşıkla nohut tanesinden bile küçük kadar aç karnına yiyorsun çok yeme fazlası yada azı iyi olmuyor tam oranında yenilmeli..

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ensu canim hayirli olsun bebegin ben bisey sormak istiyorum sana...8. denemede toplanan 3 yumurtanin kalitesi nasildi?kacinci gun embryosu olarak transfer edildi? ve kac tanesini koydular?
bir dedim cok sordum kusura bakma ama banada umut olursun diye sordum...cevap verirsen sevinirim...

2 tane transfer edildi 4. gün transferiydi cnm... hayırlısı hepimiz için, umutsuz olma cnm Allahın izniyle hepimizin bebekleri olacak..

Bizde arı sütü ve poleni kullandık. 1 ay oldu dün test günüydü sayı binlerden 1mil. cıktı. Ve hareketlilik cok iyi ..Malesef takviyeler 2 haftaya bitiyor ve inanılmaz pahalı eşim yanaşmiyor. Kızlar sperm artıran kesin kullanıpta faydası gören kür vs. bilen varsa bana tavsiye edermisiniz

Kecibiynuzu kuru denedimi hic yada keciboynuzu pekmezi? Bunlarda sayiyi cok arttiriyor kaliyeyide...

Kecibiynuzu kuru denedimi hic yada keciboynuzu pekmezi? Bunlarda sayiyi cok arttiriyor kaliyeyide...

Keçi boynuzu kürü yaptık ama eşim zor içti iki aydır da sabah akşam iki kaşık Harnup pekmezi yiyor. Artık kısmet..

baska kullanip fayda goren yokmu kizlar??
bende bu tedavimde 1.5 ay kullandim ari sutunu dun opum oldu 8 yumurts toplanmis 6 si olgunmus, islem gormus...
yarinbelli olacak ari sutu bende ise yaramismi yaramamismi..eger 6 yumurtadan en az 4 u dollenmis ve guzel bolunmusse yaramistir heralde yoksa ari sutundende umudumu kesicem artik...ben en az 4 u dedim ama dilerim hepsi dollenmistir..
yarin yazarim sonucu...

Hadi inşallah mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine Rabbim hakkında hayırlısını versin..
Allaha tevekkül edin nasipse olur

Hadi inşallah mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine Rabbim hakkında hayırlısını versin..
Allaha tevekkül edin nasipse olur
Amin canim Allah razi olsun insallah hayirlisiyla guzel bir sonuc aliriz...sen ne yaptin?aldinmi yeniden ari sutu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…