Arkadaş minimalizmi

Perihosseini

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2019
1.006
1.547
63
Merhaba! Burada herkesin çeşit çeşit derdi varken aptal bir konu açmayı istemezdim ama fikirlerinize ihtiyacım var. Bugün tam da arkadaş minimalizmi adlı bir video izledim. Kısaca size iyi gelmeyen insanları hayatınız da tutmayın diyor videoda.
Sorun şu ki gerçekten kimseye açıklama yapmak istemiyorum. Açıklama yapılacak bişey yok zaten. hayatimda istemiyorum bu kadar basit. Ve bunlar bir grup. Ben bu insanlardan nasıl uzaklaşabilirim. Seni kırdık mı ? , Neyin var gibi dramalar yaşamak istemiyorum. Uzun uzun msjlaşmalar açıklamalar vs istemiyorum. Kimseyi kırmadan sessizce bunu nasıl beceririm? Telefonu komple kapatsam mı?

Ya bir arkadasim var cok yok, o da keyfine göre bulusur benimle.
Yani o isterse bulusur. söyle ben o istediginde bulusmayi ayarlarim, o ise kendi bulusmayi teklif eden taraf olmadigi müddetce karsilik vermez gecistirir.
Bu durumda mal ben oluyorum.
Cünkü özen gösteriyorum ayarliyorum, o kalkip poposunu dahi kasimaz.
Ne mi oldu, nefret ettim, icimden küfürler saydiriyorum simdi yüzüne bakasim gelmiyor artik cok idare ettim. Kendimi her seferinde ayni aga düsüren bir safim ben.
Insanlar insanliktan anlar bunlar baska bir tür.
Yani bu sekilde benden kurtuldu diyebilirim.
arayasim dahi gelmiyor.
Bu arkadasin adimlarini takip edersen kendinden tiksindirebilirsin garanti veriyorum.

Seni hayatımda istemiyorum diyorsun oluyor bitiyor. Bunu söyledikten sonra kimse neden diye sormaz emin ol.

bu konuda ustume yok.iki senedir hayatimi sildim supurdum ne kadar gereksiz beni uzen kisi varsa hepsini cikardim hayatimdan.kimisine aciklamak zorunda kaldim kimisi sessizce cikti.hic pisman olmadim yine olsa yine yapardim.yalniz miyim hayir hala etrafimda bi suru arkadasim var

Ya bir arkadasim var cok yok, o da keyfine göre bulusur benimle.
Yani o isterse bulusur. söyle ben o istediginde bulusmayi ayarlarim, o ise kendi bulusmayi teklif eden taraf olmadigi müddetce karsilik vermez gecistirir.
Bu durumda mal ben oluyorum.
Cünkü özen gösteriyorum ayarliyorum, o kalkip poposunu dahi kasimaz.
Ne mi oldu, nefret ettim, icimden küfürler saydiriyorum simdi yüzüne bakasim gelmiyor artik cok idare ettim. Kendimi her seferinde ayni aga düsüren bir safim ben.
Insanlar insanliktan anlar bunlar baska bir tür.
Yani bu sekilde benden kurtuldu diyebilirim.
arayasim dahi gelmiyor.
Bu arkadasin adimlarini takip edersen kendinden tiksindirebilirsin garanti veriyorum.
Peki siz sormuyor musunuz ya niye böyle davranıyorsun diye😲

Peki siz sormuyor musunuz ya niye böyle davranıyorsun diye😲

Bir defasinda yolda yüzüme bakarken domuza bakiyormus gibi bakiyordu, hic arayip sormadi. Bir iki cagirdim sanki cok sacma birsey diyormusum gibi gecistirdi görüsmedi benimle.
Neyse deidm kendi haline biraktim, üc ay sonra falan görüsesi geldi iste bulusunca yok maddi sikintilar yok su bu diye o zamanlari öyleydim yani ondan bakmadim suratina der gibi bir aciklama yapti ama aciklama oldugunu ben anladim. Neden böyle yapiyorsun demem, salak miyim, bu dünyada kim yaptigini kabul etmis.
Karsimdaki insanin bahaneci oldugunu biliyorum bana öküzlük etmesinin de hakli sebebini bulur sorsam sanki empati yapacak.
Ama ben cok idareci bir insanim, gel dedi geldim, yaninda oldum. En ufak birseyde arkadas satabiliyor kendi menfati söz konusu olunca.
Malesef tek arkadasim oldugundan cok sans verdim.
Hatta dogum günüm vardi biliyordu bir iyiki dogdun demedi, hediye falan beklemiyorum. Bile bile. Sebep ise kendi sorunlari vardir belki, aile ici sorunlarin hincini bana surat yaparak mi aliyor ne, öyle bir sistem oturtmus.
Esiyle arasi bozulsa bana trip atar.
Aman ya neyse ne bugün gördüm yine merhaba dedim gectim
Ya ben sabir tasimiyim,ne kötülügümü gördün aksine ne kadar faydam dokunmustur ona
Neyse ya ben gidiyorum cok yükseldim
Ki burada konu da actim durdum herkes bana ne görüsüyorsun seni üzeni dedi
Haklilar ama iste insanin arkadasi bir tane olunca yüzlerce sans veriyor, malesef
Simdi yine zihnimde bu konuyu bitirmeye calisiyorum.
Yine üc ay sonra gelir samimi olmak ister, bana yaptigi gibi karsilik vermemeyi düsünüyorum

bence engelleme işine vs girmeyin. dramaya gerek yok.

sadece daha az görüşeceksin, daha mesafeli olacaksın, buluşalım görüşelim dediklerinde işler yoğun uygun zamanda arayayım vs diye kendini geri çekeceksin.

bence engelleme işine vs girmeyin. dramaya gerek yok.

sadece daha az görüşeceksin, daha mesafeli olacaksın, buluşalım görüşelim dediklerinde işler yoğun uygun zamanda arayayım vs diye kendini geri çekeceksin.
Anlatmak istediğim buydu drama yapmak istemiyorum. Ama buradaki bazı arkadaşlar kibirli olduğumu fln düşündüler galiba..

Bir defasinda yolda yüzüme bakarken domuza bakiyormus gibi bakiyordu, hic arayip sormadi. Bir iki cagirdim sanki cok sacma birsey diyormusum gibi gecistirdi görüsmedi benimle.
Neyse deidm kendi haline biraktim, üc ay sonra falan görüsesi geldi iste bulusunca yok maddi sikintilar yok su bu diye o zamanlari öyleydim yani ondan bakmadim suratina der gibi bir aciklama yapti ama aciklama oldugunu ben anladim. Neden böyle yapiyorsun demem, salak miyim, bu dünyada kim yaptigini kabul etmis.
Karsimdaki insanin bahaneci oldugunu biliyorum bana öküzlük etmesinin de hakli sebebini bulur sorsam sanki empati yapacak.
Ama ben cok idareci bir insanim, gel dedi geldim, yaninda oldum. En ufak birseyde arkadas satabiliyor kendi menfati söz konusu olunca.
Malesef tek arkadasim oldugundan cok sans verdim.
Hatta dogum günüm vardi biliyordu bir iyiki dogdun demedi, hediye falan beklemiyorum. Bile bile. Sebep ise kendi sorunlari vardir belki, aile ici sorunlarin hincini bana surat yaparak mi aliyor ne, öyle bir sistem oturtmus.
Esiyle arasi bozulsa bana trip atar.
Aman ya neyse ne bugün gördüm yine merhaba dedim gectim
Ya ben sabir tasimiyim,ne kötülügümü gördün aksine ne kadar faydam dokunmustur ona
Neyse ya ben gidiyorum cok yükseldim
Ki burada konu da actim durdum herkes bana ne görüsüyorsun seni üzeni dedi
Haklilar ama iste insanin arkadasi bir tane olunca yüzlerce sans veriyor, malesef
Simdi yine zihnimde bu konuyu bitirmeye calisiyorum.
Yine üc ay sonra gelir samimi olmak ister, bana yaptigi gibi karsilik vermemeyi düsünüyorum
Benimde bu yüzden erkek arkadaşımla aram bozuldu. Seni uzuyorlar neden buna izin veriyorsun diye. Ama insanın elinde değil. Neyse ki uzaklaşacagim artık.

Böyle abidik şeylerle gaza gelip arkadaşsız kalmak da var işin ucunda.
herkes çok sorunlu bir sen mükemmelsin öyle mi?

Cevap vermeyerek, bahane bularak

2 gündür whatsappe girmiyorum ahsjahshd

Beklesinler bakalım

Merhaba! Burada herkesin çeşit çeşit derdi varken aptal bir konu açmayı istemezdim ama fikirlerinize ihtiyacım var. Bugün tam da arkadaş minimalizmi adlı bir video izledim. Kısaca size iyi gelmeyen insanları hayatınız da tutmayın diyor videoda.
Sorun şu ki gerçekten kimseye açıklama yapmak istemiyorum. Açıklama yapılacak bişey yok zaten. hayatimda istemiyorum bu kadar basit. Ve bunlar bir grup. Ben bu insanlardan nasıl uzaklaşabilirim. Seni kırdık mı ? , Neyin var gibi dramalar yaşamak istemiyorum. Uzun uzun msjlaşmalar açıklamalar vs istemiyorum. Kimseyi kırmadan sessizce bunu nasıl beceririm? Telefonu komple kapatsam mı?

Numaranizi degiştirin ben öyle yaptim.
Birde sosyal medyadan gereksiz ve samimiyetsiz insanlari hayatimdan çikarmak yaptigim en dogru şey oldu. Yazdim 😂😂

Back
X