- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi Perihosseini
Sosyal medya detoksu yapıyorum diyin,Merhaba! Burada herkesin çeşit çeşit derdi varken aptal bir konu açmayı istemezdim ama fikirlerinize ihtiyacım var. Bugün tam da arkadaş minimalizmi adlı bir video izledim. Kısaca size iyi gelmeyen insanları hayatınız da tutmayın diyor videoda.
Sorun şu ki gerçekten kimseye açıklama yapmak istemiyorum. Açıklama yapılacak bişey yok zaten. hayatimda istemiyorum bu kadar basit. Ve bunlar bir grup. Ben bu insanlardan nasıl uzaklaşabilirim. Seni kırdık mı ? , Neyin var gibi dramalar yaşamak istemiyorum. Uzun uzun msjlaşmalar açıklamalar vs istemiyorum. Kimseyi kırmadan sessizce bunu nasıl beceririm? Telefonu komple kapatsam mı?
Akilli telefon derinsu yapıyorum diyin, hepsi ile muhabbeti kesin, yüzyüze geleceğiniz zaman da gecistirin bitti gitti
Instagram kullanıyorum en son gönderilerde eşimin babasının dayısının kızının bir fotoğrafını görünce, noluyor?! Dedim.
Hemen bir gönderi, hikaye paylaştım.
Sevgili arkadaşlarım, geçirdigim süreyi azaltmak adına, herkesi takipten çıkıyorum, eksikliğini hissettiğim.ve bana bir şeyler karavanları i düşündüklerimle yola devam

Gibi bir şey yazdım
Aynısını whatsapp için de yazın.
Sonra zaten hayatınızdan cıkmış oluyorlar.