Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

oooooooooooooooo bak kanım kaynadı sana daha bi

ay canim.kim bilir o gece heyecandan neler yapmisindir

kıs amerikan filmi macerası olmuşsun valla
evet başka cevap var mı yoksa yeni soru mu

Allah seni ne yapmasin

Ama biraz kovalanmam lazim benim demi :)) Kacan kovalanirmis. Yada gosterip vermemek daha dogru o halde yine kovalanirim. Hamile kaliyim da burnundan getiricem fitil fitil. Cocuk oluncada zaten kuzumla ilgilenirim ikiye bolunur sevgimiz. Az yuz vermeyimde pesime dussun

kıs amerikan filmi macerası olmuşsun valla
evet başka cevap var mı yoksa yeni soru mu

bende erkek arkadaşımın ailesiyle kalmıştım eve tabi kuzende kalıcağımı söylemiştim teeeeeeyyy lisedeydim delimiyim neyim annem aramış kuzenin evini binbir takla atmıştık valla şimdi olsa yaparmıyım bilmiyorum ama yaşlandım heralde

:) kaynasın tabi benimde kaynarki sevin benide benide aranıza alın bağrınıza basın ehü :)
kıs öyle deme
bende ilk yalnızlarda kaldığımda gelmiştim bilirim bu durumları
yapma şimdi başlarız ağlaşmaya
hadi ama soruya cevap please please

sadece kalmışmıydın kıs yoksaaaaaaaaaaaaaaaa

okuduuuuuuuuum sabah topikte görüşürüz demişsin görüştük fazla üstüne gelmek istemedim amaaaaaa merak ta etmiyo değilim eeeeeeeee diyicem diyicem diyemiyorum konuştun mu:44:

konustum sana ozelden yazmıstm neden cvp vermıyosun kı

Seni ureyimden ata bilsem ata bilmirem, seni gozlerimden sile bilsem sile bilmirem, Sensizlik acisini cheke bilmirem, Donersen deye qachdim pencereye... Amma yene yoxsan yox yox....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…