oooooooooooooooo bak kanım kaynadı sana daha bi:)) oda iyiymiş valla tabiki konuşuruz benim geniş bi arşivim var etrafımdakilerin alıp götürüp getirmediği filmler haricimde 400 500 e yakın film var evde eğer bi gün işsiz kalırsam korsana başlayım diyorum
hayatamın en heyecanlı gecesi sanırımm daha 10 yaşımda falanım yengemin düğünü vardı ve bizi eve getirmişlerdi ayak altında olmayalım diye sonra bizde o akılla gecenin bir körü evden kaçç düğüne gitmeye çalışşş tabi bulamamış bir amcanın bize kızmasıyla ve güvenlik köpeklerinin hırlamaları arasında eve dönmüştükk ne gündü amaaa
birde osmanın ailesiyle ilk tanışmaya gittiğim gün çok heyecanlıydımm gerçekten kapı açıldığında kendimi osmanın arkasında saklanmış bulmuştum ne komiktiiiiii
hayatamın en heyecanlı gecesi sanırımm daha 10 yaşımda falanım yengemin düğünü vardı ve bizi eve getirmişlerdi ayak altında olmayalım diye sonra bizde o akılla gecenin bir körü evden kaçç düğüne gitmeye çalışşş tabi bulamamış bir amcanın bize kızmasıyla ve güvenlik köpeklerinin hırlamaları arasında eve dönmüştükk ne gündü amaaa
birde osmanın ailesiyle ilk tanışmaya gittiğim gün çok heyecanlıydımm gerçekten kapı açıldığında kendimi osmanın arkasında saklanmış bulmuştum ne komiktiiiiii
oooooooooooooooo bak kanım kaynadı sana daha bi
Allah seni ne yapmasin
:) kaynasın tabi benimde kaynarki sevin benide benide aranıza alın bağrınıza basın ehü :)
kıs amerikan filmi macerası olmuşsun valla
evet başka cevap var mı yoksa yeni soru mu
kıs öyle deme:) kaynasın tabi benimde kaynarki sevin benide benide aranıza alın bağrınıza basın ehü :)
kıs amerikan filmi macerası olmuşsun valla
evet başka cevap var mı yoksa yeni soru mu
ay canim.kim bilir o gece heyecandan neler yapmisindir
bende erkek arkadaşımın ailesiyle kalmıştım eve tabi kuzende kalıcağımı söylemiştim teeeeeeyyy lisedeydim delimiyim neyim annem aramış kuzenin evini binbir takla atmıştık valla şimdi olsa yaparmıyım bilmiyorum ama yaşlandım heralde
O pastadan bizede versen
sadece kalmışmıydın kıs yoksaaaaaaaaaaaaaaaa
valla anlatamam diyen kadınlardan ne anlaşılırsa onu yani şeker aşk meşk eğer o değilse acaba acaba :44:ne anladin kiz sen
özgeeeeeeeeeeeeee özgeeeeeeeeee duyuyosun dimi seni fingirdek yarim seniiiiiiiiiiiiiyok sadece kalmıştık canım aileside vardı hoş yanlız bile kalsak yanaştırmazdım ehü :))
o pastada gözü kalmayan kalmadı yahu kim görse bana pasta al diyo :)) valla yılbaşında bitti çok canın istediyse yollayım hemen :)
okuduuuuuuuuum sabah topikte görüşürüz demişsin görüştük fazla üstüne gelmek istemedim amaaaaaa merak ta etmiyo değilim eeeeeeeee diyicem diyicem diyemiyorum konuştun mu:44:
yok sadece kalmıştık canım aileside vardı hoş yanlız bile kalsak yanaştırmazdım ehü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?