kıs öyle deme
bende ilk yalnızlarda kaldığımda gelmiştim bilirim bu durumları
yapma şimdi başlarız ağlaşmaya
hadi ama soruya cevap please please
valla anlatamam diyen kadınlardan ne anlaşılırsa onu yani şeker aşk meşk eğer o değilse acaba acaba :44:
kıs yoksa katil misin:18::18::18::18::18::18:
ayy iyi barii oda :coşkun: çıksaydıı heee ya nuri alço gibi :gazoz: verseydi napcaktınnn kızımmmmm
Seni ureyimden ata bilsem ata bilmirem, seni gozlerimden sile bilsem sile bilmirem, Sensizlik acisini cheke bilmirem, Donersen deye qachdim pencereye... Amma yene yoxsan yox yox....
hıh işte öyle bi insan olsa kesseler gitmezdimben öncedende tanıdığım normalde oturmayada gittiğim için cesaret etmiştim kalmayada annesi beni annemden istemişti sözlüydük sözde kaldık
yok yaa ben yanlız değilim ama arkadaş olmayı severim acaip dert dinler akıl veririm :)) beni tanıyanlarda çook sever beni bağımlılık yaparım
kıslaaaaaaaaaaaaaar galiba rakibim oldu
kaptırıyorum galiba sizleri hadi bakalım yeni patsy niz gelmiş gibi görünüyor hayırlı uğurlu olsun topiğimizeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kıs beni de dinle o zaman tamam mı
Selam. Ben hic kullanmadim zaten yumurtaliklarimda tembellik var benim. Tedaviye basladim ben. Ama senin regllerin duzenliyse kullanabilirsin. Ayrica yumurtladigin gun vucudundaki belirtilerden hissedebilirsinde..
bak da ornek al patsy
kıs Allah sizi n'apmasınya ben yumurtlama dönemimi anlamıyorumki bende belirti olmuyo oluyo yada ben hissetmiyorum yumurtlamıyormuyum acaba adet günlerim düzenli. doktorada gittim değerlerin normal dedi. 1 yıl bekliycekmişim 1 yıl içinde illaki olcakmış.
ya ben yumurtlama dönemimi anlamıyorumki bende belirti olmuyo oluyo yada ben hissetmiyorum yumurtlamıyormuyum acaba adet günlerim düzenli. doktorada gittim değerlerin normal dedi. 1 yıl bekliycekmişim 1 yıl içinde illaki olcakmış.
ben diger topikteki arkadaslarimdan biliyorum her sabah kalktiginda yatakta dil altinda derecenizi olcuceksiniz her gun hemen hemen ayni olucakmis ama yumurtlama zamani yukselicekmis o zaman yumurtladiginizi anlicaksinizya ben yumurtlama dönemimi anlamıyorumki bende belirti olmuyo oluyo yada ben hissetmiyorum yumurtlamıyormuyum acaba adet günlerim düzenli. doktorada gittim değerlerin normal dedi. 1 yıl bekliycekmişim 1 yıl içinde illaki olcakmış.
aybalam men başi devrük bi subay. neye bele eylirsin gelbimi gırirsiz köynümü gücendirirsiz heç olar:2::2:
ahahah .d.d gitme tabi kuzumm yaa
patsy hadi soru sor annem sennn
aybalam men başi devrük bi subay. neye bele eylirsin gelbimi gırirsiz köynümü gücendirirsiz heç olar:2::2:
e zaten öyle bulmuştum sen leb demeden çorum demiştim ama sen nesandın diyerek yanıltmaya çalıştınyok katil degilim ama o ilk dedigin evet dogru esim gecemiz ben ve dugun bunlardan cumle kur bulursun
az buçuk dedik heralde dimi :44::44:bu ne yaw yarim yamalak begenmedim bastan
ben turkceyi boyle mi konusuyorum
az buçuk dedik heralde dimi :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?