Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

kıs öyle deme
bende ilk yalnızlarda kaldığımda gelmiştim bilirim bu durumları
yapma şimdi başlarız ağlaşmaya
hadi ama soruya cevap please please

yok yaa ben yanlız değilim ama arkadaş olmayı severim acaip dert dinler akıl veririm :)) beni tanıyanlarda çook sever beni bağımlılık yaparım

ayy iyi barii oda :coşkun: çıksaydıı heee ya nuri alço gibi :gazoz: verseydi napcaktınnn kızımmmmm

hıh işte öyle bi insan olsa kesseler gitmezdim ben öncedende tanıdığım normalde oturmayada gittiğim için cesaret etmiştim kalmayada annesi beni annemden istemişti sözlüydük sözde kaldık

hıh işte öyle bi insan olsa kesseler gitmezdim ben öncedende tanıdığım normalde oturmayada gittiğim için cesaret etmiştim kalmayada annesi beni annemden istemişti sözlüydük sözde kaldık

ahahah .d.d gitme tabi kuzumm yaa

patsy hadi soru sor annem sennn

yok yaa ben yanlız değilim ama arkadaş olmayı severim acaip dert dinler akıl veririm :)) beni tanıyanlarda çook sever beni bağımlılık yaparım

kıslaaaaaaaaaaaaaar galiba rakibim oldu
kaptırıyorum galiba sizleri hadi bakalım yeni patsy niz gelmiş gibi görünüyor hayırlı uğurlu olsun topiğimizeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kıs beni de dinle o zaman tamam mı

kıslaaaaaaaaaaaaaar galiba rakibim oldu
kaptırıyorum galiba sizleri hadi bakalım yeni patsy niz gelmiş gibi görünüyor hayırlı uğurlu olsun topiğimizeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kıs beni de dinle o zaman tamam mı

yaaa yok olurmu ne rakibi :) hem tabiki dinlerim niye dinlemeyim senide dinlerim herkesi dinlerim :)

Selam. Ben hic kullanmadim zaten yumurtaliklarimda tembellik var benim. Tedaviye basladim ben. Ama senin regllerin duzenliyse kullanabilirsin. Ayrica yumurtladigin gun vucudundaki belirtilerden hissedebilirsinde..

ya ben yumurtlama dönemimi anlamıyorumki bende belirti olmuyo oluyo yada ben hissetmiyorum yumurtlamıyormuyum acaba adet günlerim düzenli. doktorada gittim değerlerin normal dedi. 1 yıl bekliycekmişim 1 yıl içinde illaki olcakmış.

kıs Allah sizi n'apmasın
millet burayı başka topik sanıcak tövbe tövbe

Adet gununden 14 gun once yumurtlaman olur canim ona gore hesapla mesala 28 gunse adet dongun 28-14=14
Yani adetinin 14. gunu yumurtluyorsun. Kasiklarin agrir atesin yukselir olmadi bilemiyosan bi test al ovulasyon testleri eczanelerde var.

ben diger topikteki arkadaslarimdan biliyorum her sabah kalktiginda yatakta dil altinda derecenizi olcuceksiniz her gun hemen hemen ayni olucakmis ama yumurtlama zamani yukselicekmis o zaman yumurtladiginizi anlicaksiniz
umarim yardimci ola bildim

ahahah .d.d gitme tabi kuzumm yaa

patsy hadi soru sor annem sennn

evvet yeni soru
yalnız cevap gelmiyor peşpeşe canım sıkılıyor yani neyse hadi bakalım
SORU:ÇOK HOŞLANDIĞINIZBİ ADAMIN YANINDA YAPTIĞINIZ EN ABUK ŞEY NEYDİ
(EŞİNİZ SEVGİLİNİZ OLMASI ŞART DEĞİL HERHANGİ Bİ ZAMANDA HERHENGİ BİRİ) ANILAR HANIMLAR ANILAR

yok katil degilim ama o ilk dedigin evet dogru esim gecemiz ben ve dugun bunlardan cumle kur bulursun
e zaten öyle bulmuştum sen leb demeden çorum demiştim ama sen nesandın diyerek yanıltmaya çalıştın
hadi yeni soruya cevap hadi

ya hasta ve yaşlı olan ben işi olan ben en çok yazan ben
napıyosunuz orada kardeşim hadi da
soru öylece duruyo orada

ya hasta ve yaşlı olan ben işi olan ben en çok yazan ben
napıyosunuz orada kardeşim hadi da
soru öylece duruyo orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…