Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

kız bunla ılk bulusmamızı anlatım o zaman...bulustuk bn tabı topuklu ayakkabılarımı fılan gymısım o bıcımım yanı bu ......da ıs kıyafetlerıyle ısyerının arabasıyla gelmesın mı
ay bı sınır oldum varya anlatamam ıslerı yetıstrememıs bnada soz verdgı ıcın gelmıs hmen...sonra eve gıttım ustumu degstrdm gydım adıdaslarımı kotumu fılan bulustuk carsıda sonra bu bna dedkı bı bekle bn gelıyorum bn kosede beklıyorum tabı gormuyorum naptıgını :)
bıde baktım elınde bı kırmızı gul gelıyo :)))))
cok mutlu olmustum ama :) gulun ustunede satıcı adam oda parfumu sıkmasın mı ne rezıllıktı ya ama guzeldı

busra senınkının evı yoktu dımı?
evet yok :26:

benimde 2 metrelik sevgilim olmasa benim 1.90 sevgilimm bende 1.55 buluştuğumuz zaman komik bi görüntü çıkıyor ortaya ama kimseyi takmıyoruz biz böyle mutluyuz

size komik bi anımı anlatıyım mustafa ilk askerden geldi buluşcaz o beni arıyor ben onu ben ufak bişeyim ben onu görüyorum o beni görmüyor ben bi ara kaybettim göremedim gözden kayboldu bi anda arkamda bitti arkamı döndüm sarılcaz o sarılmam için aşa eğiliyor ben ayaklarımı kaldırıyorummmmm parmak uçlarında tabi buna çok fazla dayanamadık oturcak bi yere gidip sıkı sıkı sarılmıştık rezil olmamak amaçlı

uzulme cnm benımkınınde yok:13:
ee patsy begendnmı ılk bulusmayı

uzulme cnm benımkınınde yok:13:
ee patsy begendnmı ılk bulusmayı
kıs niye bozuldun ki bence romantik kazmalık etmemiş kıyafetim müsait değil diye iptal etseydi daha mı iyiydi
ayrıca ne demel zırlama 27 diyo nasıl zırlamiyim yaaaaaaaaaa

öyyyyyyyyyyyyyyyyleeeeee durun yazmayın bişey benim işlerim yoğunlaşsın o zaman gösteririm ben siize

iğrençsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yani başkada bişey demiyorum
yani sevgilinle testereye gitmen yetmiyomuş gibi bi de börek yedin öyle mi:44:

aynısını ben yazcaktım simdi ümrancımmmm ağzına sağlıkkkk

teker teker gelin teker teker bi saatir burada laf anlatıyoruz dimi sitede virüs mü var yoksa sadece benim ki mi böyle diye soruyoruz herhalde göremiyoruz sayfaları
heeeeeeyttttttt dasğılın ülen

biri bana yazıya resim eklemeyi öğretsin cevap verdiğim bölümde nereden ekleyeceğimi bulamadım çabuk olun ama

dimi büşümm amaa yaaa

Ahahhaa Kuzumm gerçek değil onlar ama yapmaaaaaa
hahah bencede gerçek değil bunu idrak edebiliyosak ne mutlu bize
teker teker gelin teker teker bi saatir burada laf anlatıyoruz dimi sitede virüs mü var yoksa sadece benim ki mi böyle diye soruyoruz herhalde göremiyoruz sayfaları
heeeeeeyttttttt dasğılın ülen
tamam gidiyorum ben Yaaa bu smilenin niye öbür tarafa gideni yokmu bu sanki geliyomuş gibi hiç gidiyor havaası yok

biri bana yazıya resim eklemeyi öğretsin cevap verdiğim bölümde nereden ekleyeceğimi bulamadım çabuk olun ama

font size yazıyor ya onun alt butonunda mektup gibi bişey var onun yanındakinin yanındakini tıklarsan ınsert ımage 'a sonra o seni yönlendirir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…