ya sen anlat biz güleriz kavgaya da gülerizne yazım bebek bız hep kavga edıyoruz
sen profilime bak:)) pardon herkeşe başarılar dilerim tabikine 27ye niçün bittin merak ettim bak şimdi :)
sen profilime bak
evet yok :26:busra senınkının evı yoktu dımı?
o zaman bende Demet arkadaşlarım demoş der :) ankarada yaşamaktayın 27buçuk yaşındayım 4 5 aylık bi ilişkim var :) 2 metrelik bir sevdiceğim varbende oğlak burcuyum her türlü soru sorun ve dertlerinizi dinlerim :)
kıs niye bozuldun ki bence romantik kazmalık etmemiş kıyafetim müsait değil diye iptal etseydi daha mı iyiydiuzulme cnm benımkınınde yok:13:
ee patsy begendnmı ılk bulusmayı
hazanıma selam verin
merhabva hoşgeldinnnnnn
uzulme cnm benımkınınde yok:13:
ee patsy begendnmı ılk bulusmayı
öyyyyyyyyyyyyyyyyleeeeee durun yazmayın bişey benim işlerim yoğunlaşsın o zaman gösteririm ben siize
anlatın anlatın diyorsun anlattıklarımıza dönüp bakmıyorsun aamaaaaaaaaaaaaaa
ahaha bir anı daha anlatıyım size sinemaya gidicez ben kıymalı börek aldım amaD: nasıl yiycem sinemada diye kara kara düşünüyorum kokar malumm testere 7ye girdik kimsecikler yok salonda tek tük insanlarr ben çıkaardım kıymalı börek yiyorum ama millet kendini kesiyorr kanlar fışkırıyor neyse osman bana bir bakış attııı ne biçim mide var sende diyee çocumm izleyemezken filmi ben börek yedimmm
iğrençsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yani başkada bişey demiyorum
yani sevgilinle testereye gitmen yetmiyomuş gibi bi de börek yedin öyle mi:44:
aynısını ben yazcaktım simdi ümrancımmmm ağzına sağlıkkkk
aynısını ben yazcaktım simdi ümrancımmmm ağzına sağlıkkkk
iğrençsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin yani başkada bişey demiyorum
yani sevgilinle testereye gitmen yetmiyomuş gibi bi de börek yedin öyle mi:44:
hahah bencede gerçek değil bunu idrak edebiliyosak ne mutlu bizedimi büşümm amaa yaaa
AhahhaaKuzumm gerçek değil onlar ama yapmaaaaaa
tamam gidiyorum benteker teker gelin teker teker bi saatir burada laf anlatıyoruz dimi sitede virüs mü var yoksa sadece benim ki mi böyle diye soruyoruz herhalde göremiyoruz sayfaları
heeeeeeyttttttt dasğılın ülen
biri bana yazıya resim eklemeyi öğretsin cevap verdiğim bölümde nereden ekleyeceğimi bulamadım çabuk olun ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?