kibarım otur oturduğun yerde getirtme beni azerbaycana kadar gösteririm sana küsmeyi madem öyle yaptılar sende benimle konuş kimseyle konuşma bakiiim hıııııııkallesler benle kımse konusmuyodu patsy yı gorur gormez geldınızben de gıderım o zaman
aaaaaaaaaaaa bak şekerim film seven bir güzel tatlı yapan iki hele bu ikisini bir bütünde toplamış bir bünye hayatta nifak girmez aramıza yerim ben o nifakı bak sen keyfine gel beriye:)) aramıza nifak tohumu sokmaya çalışıolar yaaa :))
batmanlı mısın ? :26:evet hayırlısı ama üzüldüm işte batmana kar yağdı yani hiç yağmazmış benim şansım
yönetici hanıııııım hadi anlat eğlenceli bi anı da gülek
aaaaaaaaaaaa bak şekerim film seven bir güzel tatlı yapan iki hele bu ikisini bir bütünde toplamış bir bünye hayatta nifak girmez aramıza yerim ben o nifakı bak sen keyfine gel beriye
tabi aşk aşkbatmanlı mısın ? :26:
bu gün iş yerinde merdivenlerden inerken bi anda kendimi hızlanmış bi şekilde inerken gördüm Allahtan bi ölü yada yaralı yok Sadece totoşum acımıştı kıç üstü düştüm diye
batmanlı mısın ? :26:
bu gün iş yerinde merdivenlerden inerken bi anda kendimi hızlanmış bi şekilde inerken gördüm Allahtan bi ölü yada yaralı yok Sadece totoşum acımıştı kıç üstü düştüm diye
ben yemekten inerken browni aldım çayın yanına:) sokuldum yamacına geldim oturdum valla burdayım ayyy tatlı dedin canım tatlı istedi
tabi aşk aşkaşk aşk diye aklın beş karış havada inersen öyle olur
ben yemekten inerken browni aldım çayın yanınasende al bişeyler de gel
Yeni çızlar benimle tanışmadılar :26: Onlarda benden korktu sanırımmmmmm :26:Kırımızı görünce beni sevmediler
kıs ben almadım yemeğin yanında gelmiş tatlı olarakyaaa benim alacak yer yokkiien yakındaki market sokağın başında ofisten çıkma şansımda yok offfff nolada bi profiterol efendim bi puding neyim olaydı
evet o bir kadın kadından korkulurBir kadınla bir adam ayrı ayrı arabalarında giderlerken çarpışırlar. İkisinin de arabası mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur.
Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp:
-"Çok ilginç! Sen erkeksin ben de kadın. Arabalarımız mahvoldu ama ikimize de hiçbir şey olmadı. Bu belki de tanışıp, dost olup, hayatımızın sonuna kadar huzur içinde birlikte yaşamamız için bir
işarettir" der.
Müthis¸ heyecanlanan adam: "Evet, galiba haklısın" diye cevap verir şaşkınlıkla.
-"Bak, arabam hurdaya döndü ama bir şişe şarap sapasağlam. Bu kesin bir işaret. Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız" diye devam eden kadın, şarap şişesini adama uzatır.
Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına verir. Kadın hemen şişenin mantarını kapatıp adama geri
uzatır.
Bunun üstüne adam sorar:
-"Sen içmeyecek misin?" Kadın cevap verir:
- "Hayır ben polisi bekleyeceğim"
bakma sen bunun havalarına şimdi bu pro üye çaylaklığımıza geldi başta kakaladı kendini bize yönetici diye biz de önce kortuk tırstık sonra ben bi ara erkek sandımdıben korkmamki tanışırımki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?