Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

ben korkmamki tanışırımki :)

ben büşra ozaman yarışmaya istanbuldan katılıyorum 21 yaşındayım 3,buçuk yıllık bi ilişkim var inişlii çıkışlı şuanda çıkış dönemindeyiz herzaman çıkmıyor ama şimdilik çıkış dönemindeyiz biz buna ciddi düşünüyoruz sadece arkadaş değiliz dostuz iyi bir dost hemde asker yolu bekledim 1 buçuk ay önce bundan kurtuldukkkk şükürler olsun.. OĞLAK burcuyum oda YENGEÇ burcu bilgin varsa ne anlama geliriz biz açıklama yapabilirsin şimdilik bu kadar hayat hikayesi yeter sanırsammmmm

Son düzenleme:
Ilk dogumunu yaptiran stajyer doktor, yaninda kendisini izleyen hocasina
sordu :
- Nasil buldunuz hocam?
Profesör :
- Iyi, iyi... dedi. Yalniz, dogumdan sonra annenin poposuna degil, bebegin
poposuna saplak vurulur !..

busra senınkının evı yoktu dımı?

KIRMIZIIIIIIII :18::18::18::18:

gelmeyin üstüme yaaaa zaten yeni vodafoneli oldumm cuma geçicemmm kurunamıyorummmm

o zaman bende Demet arkadaşlarım demoş der :) ankarada yaşamaktayın 27buçuk yaşındayım 4 5 aylık bi ilişkim var :) 2 metrelik bir sevdiceğim var bende oğlak burcuyum her türlü soru sorun ve dertlerinizi dinlerim :)

eeeeeeeeee yarışmacı arkadaşlara başarılar dilememişsin
ay bu arada 27 dedi bittim yani

ahahaha anacım 2 metrelik demekk hayy maşaallaaahhhh iyi bende sıradan devam ediyim bari ümran bende 20 yaşındayım aöf sosyoloji 3. sınıf öğrencisi olmakla birlikte kpssye hazırlanıyorum anadolu lisesinde memur olarak çalışıyorumm asker yolu gözlüyorum son 26 günümüz kaldı 3 sene olucak martta evlenmeyi planlıyoruz 2 metre olmasada benim de 185 lik sevdiceğimm ben başak o oğlak burcuu tutunn beni açık adresiminide yazıcamm kesmediiiii D

ne yazım bebek bız hep kavga edıyoruz

2 dedim ama aslında 2.03 milli sporcu kendisi ehü :)) ha bende 1.67 varın gelin siz düşünün tipimizi

ahaha bir anı daha anlatıyım size sinemaya gidicez ben kıymalı börek aldım ama D: nasıl yiycem sinemada diye kara kara düşünüyorum kokar malumm testere 7ye girdik kimsecikler yok salonda tek tük insanlarr ben çıkaardım kıymalı börek yiyorum ama millet kendini kesiyorr kanlar fışkırıyor neyse osman bana bir bakış attııı ne biçim mide var sende diyee çocumm izleyemezken filmi ben börek yedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…