kıs ben almadım yemeğin yanında gelmiş tatlı olarak
ben korkmamki tanışırımki :)
bakma sen bunun havalarına şimdi bu pro üye çaylaklığımıza geldi başta kakaladı kendini bize yönetici diye biz de önce kortuk tırstık sonra ben bi ara erkek sandımdı
sonra dahil oldu sürüye şimdi yine atraksiyon arıyo adım kırmızı falan diyerekyönetici bana bak getirme beni oraya
:)) olsun ben genede tatlı istiyım bööyle arada krizim tutuyo[/QUO
şşşşşşşşşşşşşşttttttttt millet valla sevdim ben bu kısı aynı ben
ben büşra ozaman yarışmaya istanbuldan katılıyorum 21 yaşındayım 3,buçuk yıllık bi ilişkim var inişlii çıkışlı şuanda çıkış dönemindeyiz herzaman çıkmıyor ama şimdilik çıkış dönemindeyiz biz buna ciddi düşünüyoruz sadece arkadaş değiliz dostuz iyi bir dost hemdeasker yolu bekledim 1 buçuk ay önce bundan kurtuldukkkk şükürler olsun.. OĞLAK burcuyum oda YENGEÇ burcu bilgin varsa ne anlama geliriz biz açıklama yapabilirsin şimdilik bu kadar hayat hikayesi yeter sanırsammmmm
busra senınkının evı yoktu dımı?
:)) olsun ben genede tatlı istiyım bööyle arada krizim tutuyo[/QUO
şşşşşşşşşşşşşşttttttttt millet valla sevdim ben bu kısı aynı ben
enemm bende severim seni zati sevgi pıtırcııı bi insanım ben :)
eeeeeeeeee yarışmacı arkadaşlara başarılar dilememişsino zaman bende Demet arkadaşlarım demoş der :) ankarada yaşamaktayın 27buçuk yaşındayım 4 5 aylık bi ilişkim var :) 2 metrelik bir sevdiceğim varbende oğlak burcuyum her türlü soru sorun ve dertlerinizi dinlerim :)
o zaman bende Demet arkadaşlarım demoş der :) ankarada yaşamaktayın 27buçuk yaşındayım 4 5 aylık bi ilişkim var :) 2 metrelik bir sevdiceğim varbende oğlak burcuyum her türlü soru sorun ve dertlerinizi dinlerim :)
ettim canım ettim hadi yaz bişeylerpatsy napıyosun cnm...kız dua et bnm ıcın
canım çok yanlısım antalyadan arkadaşlar görüşebilir miyiz?
ahahaha anacım 2 metrelik demekk hayy maşaallaaahhhhiyi bende sıradan devam ediyim bari ümran bende 20 yaşındayım aöf sosyoloji 3. sınıf öğrencisi olmakla birlikte kpssye hazırlanıyorum anadolu lisesinde memur olarak çalışıyorumm asker yolu gözlüyorum son 26 günümüz kaldı 3 sene olucak martta evlenmeyi planlıyoruz 2 metre olmasada benim de 185 lik sevdiceğimm ben başak o oğlak burcuu tutunn beni açık adresiminide yazıcamm kesmediiiii D
eeeeeeeeee yarışmacı arkadaşlara başarılar dilememişsin
ay bu arada 27 dedi bittim yani
2 dedim ama aslında 2.03 milli sporcu kendisi ehü :)) ha bende 1.67 varın gelin siz düşünün tipimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?