Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

ne demek tatlim
ya bluz cok guzel belindeki kemere benzer sey siyah olursa daha da guzel olur bence

neden bnmle konusmuyorsun o zmn ,
sana ne demelı patsy kustum valla dert ortagı olcaksınız bırde

kızlar bu sigarayı bırakmka ne kötü bişeymiş yahu bide benim patron karşımda tüttürüyo ölüyorum dünden beri sakız çiğnemekten çenem ağrıdı valla

neden bnmle konusmuyorsun o zmn ,
sana ne demelı patsy kustum valla dert ortagı olcaksınız bırde
kıs yoğunum biraz biliyo musun
ayrıca sana sordum eeeeee senin durum ne oldu diye
bak soruyu yeni gelen cevaplamış kendi adına senden tık yok

ben soruyu cevapladım cnm sen cvp vermedın gecmısı don bak ıstersen...

azerın kac gundur bn ne anlatıyorum burda

su anda umranin kiyafet sorununu dusunuyom tatlim
teker teker de mi ama bi de ben senin konuyu bilmiyom ki bana anlatmadin ki

oyy oyyy azerinimm yaaa sağolasınnnn kuzummm kızlarrr valla hepinize küstürük oldummm azıcık yardım etmiyorsunuzzzzzzz

kızlar bu sigarayı bırakmka ne kötü bişeymiş yahu bide benim patron karşımda tüttürüyo ölüyorum dünden beri sakız çiğnemekten çenem ağrıdı valla

bıraktığın iyi olmuşş hamiş kalınca zaten içemicektinnn kuzumm boşver takma çiğne sakız çiğne çenene kuvvett

anann smile yap diye doğurmuş senii heytt beeee

he yaww görmemişin smileyi olmuş tutmuş habire yapmış işte kız içmicektim de çok zormuş anacım karşımda herif içtikçe içim gidiyo kafamı duvarlara vurasım var billa

bu nasil ben mor olani daha coook begendim ama

ayyyyyyyyyyy sıgara bahsını kapatalım lutfennn
canım cektı bak

he yaww görmemişin smileyi olmuş tutmuş habire yapmış işte kız içmicektim de çok zormuş anacım karşımda herif içtikçe içim gidiyo kafamı duvarlara vurasım var billa

ahahahha kıyamamm snaa kuzummm lililimm

ne demek tatlim
ya bluz cok guzel belindeki kemere benzer sey siyah olursa daha da guzel olur bence

evet azerinim zaten bende deri siyah kemer düşünüyorummm belime biraz kalınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…