Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

amanınnnn kim gelmişşş burcummmmmmmmmm hoşgeldin annemmmm kokumu aldın dimii bensiz yapamıyorsun biliyorummm bir bensiz birde tiramisusuzzzz

anemmmmmmmmmmmmmmmmmm kuuzm sende burdaymışşsn ,çok sevindirik oldummmm
aynen öyleeee ,ole güzel tatlığı bırakamıyorum ben

demettttt pekı sende varmıydı bısey
cok uzuldum ya

anemmmmmmmmmmmmmmmmmm kuuzm sende burdaymışşsn ,çok sevindirik oldummmm
aynen öyleeee ,ole güzel tatlığı bırakamıyorum ben

hoşgeldin annemm ben burdayımmm burayı çok sevdim çok güzell valla gırgır şamata arada dert dinliyoruz tavsiye sohbet muhabbett çok güzel bir topikkkkkkk

demettttt pekı sende varmıydı bısey
cok uzuldum ya

yoktu canım sadece stresini yaşadım resmin var gibi hissettim ama sinir bozucuydu. üzülmek ne demek ben 1 sene kendime gelemedim neyseki karşıma uzunum çıktıda şimdi gene mutlu mesutum :)

yoktu canım sadece stresini yaşadım resmin var gibi hissettim ama sinir bozucuydu. üzülmek ne demek ben 1 sene kendime gelemedim neyseki karşıma uzunum çıktıda şimdi gene mutlu mesutum :)

oyy kuzum sanada kıyamam çok şükür atlatmışınn sevindim uzunundan allah razı olsunnnnn

ay kıyamam bebeğim yaaa bak gör negatif çıkçak inşallah

ahahaahaaa kızzz özgeee hamiş olcam diye soğan kürü yapan deliye bile negatif çıksın diye dua ettirdin yaaa

hahahhaha çok çakalız heaaaa

nihaaahahaa

canım uzunundan allah razı olsun maaşallah size ömür boyu mutlu olun

kız delüüü napim özgenin şarteller atmış kız ne durumda valla duamı ettim gitti inşallahta negatiftir o negatif çıksın (çünkü istemiyo ) ben pozitif çıkım (çünkü istiyorum )

tkıycan burnuunuuuu agucucu dicenn uçak tren ağzım gözüm derkenn hoppppp

hahahahahhaha kız allah seni davul etmesin emi ayy ne güldüm kendim gibi bi çatlak buldum yarebbim şükürler olsun hahaha hayır zaten sigarasızlıktan başım dönüyo geviş getirmekten çenem çıkıcak bide bu soğan suyu ağır gelcek heaaaa allahım yardım et yaauuu

Kızlar tam 45 dakika sonra soğan suyunu içmem lazım çok korkuyorum o kokuyla o suyu nasil içicem ben beyaaa :18::18:
yiyeceklerin tatlarını kokularını aldığımız için farkederiz hiç koku almadan yersen bir elma ile bi patatesin tadını ayırt edemezsin
burnunu sıkıca tut
ama bişey içerken burun tıkamak nefes açısından tehlikelidir önce nefef al ki soluk boruna sıvı kaçmasın
sonra tek seferde iç kokusunu almadan ağzındaki tat için bişey hazırla bi nane tableti falan hani şu rokko lar varya onun gibi çabuk etkili bişey
ne içtiğini anlamazsın bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…