- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
amanınnnn kim gelmişşş burcummmmmmmmmm hoşgeldin annemmmm kokumu aldın dimii bensiz yapamıyorsun biliyorummm bir bensiz birde tiramisusuzzzz
kız olurmu oyle o olduktan snra kullandm korktgm ıcın onuda netten ogrendım zaten
kımseye anlatamadgm ıcın bu kadar sıkıldım ıyıkı varsınız canlarım sevıyorum hepınızı
anemmmmmmmmmmmmmmmmmm kuuzm sende burdaymışşsn ,çok sevindirik oldummmm
aynen öyleeee ,ole güzel tatlığı bırakamıyorum ben
arkadaş delisi bir insan olarak benide aranıza alır mıısnız bayanlar:))
hahaha aynen ya çok avantajlı bi durum :)
tekrarlansın ıstemıyorum yasadgm stres bna yettı cıldım sıvılce doldu bebek gbı yuzum mahfoldu ya
demettttt pekı sende varmıydı bısey
cok uzuldum ya
evett kuzummmm nerde avantaj orada biz
gel baby gel hoşgeldinarkadaş delisi bir insan olarak benide aranıza alır mıısnız bayanlar:))
yoktu canım sadece stresini yaşadım resmin var gibi hissettim ama sinir bozucuydu. üzülmek ne demek ben 1 sene kendime gelemedim neyseki karşıma uzunum çıktıda şimdi gene mutlu mesutum :)
ay kıyamam bebeğim yaaa bak gör negatif çıkçak inşallah
hahahhaha çok çakalız heaaaa
arkadaş delisi bir insan olarak benide aranıza alır mıısnız bayanlar:))
Kızlar tam 45 dakika sonra soğan suyunu içmem lazım çok korkuyorum o kokuyla o suyu nasil içicem ben beyaaa :18::18:
oyy kuzum sanada kıyamam çok şükür atlatmışınn sevindim uzunundan allah razı olsunnnnn
ahahaahaaa kızzz özgeee hamiş olcam diye soğan kürü yapan deliye bile negatif çıksın diye dua ettirdin yaaa
nihaaahahaa
gel baby gel hoşgeldin
merhaba
tkıycan burnuunuuuu agucucu dicenn uçak tren ağzım gözüm derkenn hoppppp
oyy kuzum sanada kıyamam çok şükür atlatmışınn sevindim uzunundan allah razı olsunnnnn
çook zor oldu hatta hala arada sırada içim sızlar bazen konuşuyoruz ama dediğim gibi 1 sene sonunda kendi kendimi tedavi ettim toparladım. saol canım inş. uzunumlada kendi gibi uzuuuuuun bi hayatımız olur :)
yiyeceklerin tatlarını kokularını aldığımız için farkederiz hiç koku almadan yersen bir elma ile bi patatesin tadını ayırt edemezsinKızlar tam 45 dakika sonra soğan suyunu içmem lazım çok korkuyorum o kokuyla o suyu nasil içicem ben beyaaa :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?