- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
umrancım pozıtıf cıkmaz dıye dusunuyorum cunkı bn kendımı sakındım belkıde bn korktgum ıcın adetım gecıktı bılemıyorum...doktor ultrasonda bırsey gormedı olsa gorunurdu dedı oldgu gbı anlattm onada ... pozıtıf olursa bılmıyorum kafam allak bullak ya aldırılcak yda evlenıcez ama evlenmek ıstemıyorum bn onunla bılmıyorum cok cıkmaz br yoldayım hele bı saat 4 olsun da yarında sıze anlatırım olanları
sağol kuzumm beğendiniz mi çok sevindimm :))) amin tatlım benim hepimizi korusun rabbimmm
şimdi dahada uzun saçlarım 2 cm kadar herhaldekuzumm sağolasın gözlerim güzeldirr mütevazi olamıcammm
işte bu eski özge yeni nadia varya o
duramamış densiz terbiyesiz çıkarmış çocuğu baştan onunda kanına girmiş işte böyle kardeş anladın sen onu
umrancım pozıtıf cıkmaz dıye dusunuyorum cunkı bn kendımı sakındım belkıde bn korktgum ıcın adetım gecıktı bılemıyorum...doktor ultrasonda bırsey gormedı olsa gorunurdu dedı oldgu gbı anlattm onada ... pozıtıf olursa bılmıyorum kafam allak bullak ya aldırılcak yda evlenıcez ama evlenmek ıstemıyorum bn onunla bılmıyorum cok cıkmaz br yoldayım hele bı saat 4 olsun da yarında sıze anlatırım olanları
kiz kusura bakma ama evlenmek istemedigin adamla niye birlikte oluyon
ben de o kadar uzun sac istiyom bana ne.
anladım kuzum inşaalah değildir o zaman bu şimdiki sevdiğin çocuk değilmi ufuk sevmiyormusun ki evlenmek istemiyorsun daha erken diyede düşünüyo olabilirsin tabi hayırlısııı
bırklıkte olduk denemez bnm sucum ona guvenıp onla yanlız kalmakla oldu neyse
işte bu eski özge yeni nadia varya o
duramamış densiz terbiyesiz çıkarmış çocuğu baştan onunda kanına girmiş işte böyle kardeş anladın sen onu
......................
bu guzel kız senmısıncok tatlısınız hep mutlu olursunuz ınsallah
canım strestende olur benim kuzenimin eşide nerdeyse 3 hafta falan gecikti yaşıda küçük olduğu için erken diye istemiyodu doktora gitti doğum kontrol hapı yüzünden gecikmiş içini ferah tut rahatlamaya çalış
bn boyle seyler yasamak ıstemem evlenmeden ama o benı dınlemedı ve kalbımı cok kırdı evet sevıyorum evlenmekte ıstıoyorum ama bole bı durum olursa evlenmem neden dıyecek olursan bu durum seneler snra basıma kakılır ne kdr hatam olmasada
amin canım .. beğendim tabi kızz maaşallah pekte güzelsin heeaaaa
canım insanız başımıza ne gelceği belli olmaz ama eğer ondan emin değilsen sakın evlenme hayatını mahvedersin rabbim herşeyin hayırlısını versin
canım bu konuda çok haklısın erkek milleti güven olmaz bunun anası var danası var böyle bi durum olduğu için evlenirsen yazık olur bence
ya bn onu sevdım gercekten onunda benı sevdıgını bılıyorum...bu konuda kızgınım sadece bı gorsen ne sartlarda calısıyor enıstesı arkadasları patronu bıle soyluyor bu cocuk cok degıstı senınle
cıkmaya basladktan sonra sureklı en kısa nasıl evlenevblırız nasıl ev alabılırım dıe plan yapıyormus sadece sıkıntım bu konuda bnı anlayısla karsılamasını ıstıyorum
ayy sğaolll tatlım totoşum pek bir havalandıııı kalkışş tamamm bu gazla osmanın yanına hakkariye kadar uçarımm hee tutmayın beniii anacımm
evet stresten ve hormonlardan da oluyormus...doktorda oyle soyledı...
bn boyle seyler yasamak ıstemem evlenmeden ama o benı dınlemedı ve kalbımı cok kırdı evet sevıyorum evlenmekte ıstıoyorum ama bole bı durum olursa evlenmem neden dıyecek olursan bu durum seneler snra basıma kakılır ne kdr hatam olmasada
ya bn onu sevdım gercekten onunda benı sevdıgını bılıyorum...bu konuda kızgınım sadece bı gorsen ne sartlarda calısıyor enıstesı arkadasları patronu bıle soyluyor bu cocuk cok degıstı senınle
cıkmaya basladktan sonra sureklı en kısa nasıl evlenevblırız nasıl ev alabılırım dıe plan yapıyormus sadece sıkıntım bu konuda bnı anlayısla karsılamasını ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?