Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

kiz kusura bakma ama evlenmek istemedigin adamla niye birlikte oluyon

işte bu eski özge yeni nadia varya o
duramamış densiz terbiyesiz çıkarmış çocuğu baştan onunda kanına girmiş işte böyle kardeş anladın sen onu

patsy ask olsun
bıkere o bnm kanıma gırdı off off

anladım kuzum inşaalah değildir o zaman bu şimdiki sevdiğin çocuk değilmi ufuk sevmiyormusun ki evlenmek istemiyorsun daha erken diyede düşünüyo olabilirsin tabi hayırlısııı

canım strestende olur benim kuzenimin eşide nerdeyse 3 hafta falan gecikti yaşıda küçük olduğu için erken diye istemiyodu doktora gitti doğum kontrol hapı yüzünden gecikmiş içini ferah tut rahatlamaya çalış

anladım kuzum inşaalah değildir o zaman bu şimdiki sevdiğin çocuk değilmi ufuk sevmiyormusun ki evlenmek istemiyorsun daha erken diyede düşünüyo olabilirsin tabi hayırlısııı

bn boyle seyler yasamak ıstemem evlenmeden ama o benı dınlemedı ve kalbımı cok kırdı evet sevıyorum evlenmekte ıstıoyorum ama bole bı durum olursa evlenmem neden dıyecek olursan bu durum seneler snra basıma kakılır ne kdr hatam olmasada

işte bu eski özge yeni nadia varya o
duramamış densiz terbiyesiz çıkarmış çocuğu baştan onunda kanına girmiş işte böyle kardeş anladın sen onu

anladım patysim sağol aydınlattığın için ama deme öylee olucağı varmış olmuş

......................

nkta nokta noktaa anladın sen onu hoşgeldin kuzumm

bu guzel kız senmısın cok tatlısınız hep mutlu olursunuz ınsallah

evett benimm kuzum amin tatlım inşşş

evet stresten ve hormonlardan da oluyormus...doktorda oyle soyledı...

canım bu konuda çok haklısın erkek milleti güven olmaz bunun anası var danası var böyle bi durum olduğu için evlenirsen yazık olur bence

canım insanız başımıza ne gelceği belli olmaz ama eğer ondan emin değilsen sakın evlenme hayatını mahvedersin rabbim herşeyin hayırlısını versin

ya bn onu sevdım gercekten onunda benı sevdıgını bılıyorum...bu konuda kızgınım sadece bı gorsen ne sartlarda calısıyor enıstesı arkadasları patronu bıle soyluyor bu cocuk cok degıstı senınle
cıkmaya basladktan sonra sureklı en kısa nasıl evlenevblırız nasıl ev alabılırım dıe plan yapıyormus sadece sıkıntım bu konuda bnı anlayısla karsılamasını ıstıyorum

canım bu konuda çok haklısın erkek milleti güven olmaz bunun anası var danası var böyle bi durum olduğu için evlenirsen yazık olur bence

yok canım boyle bı hata yapmam o kadarda degıl...dustugum yerden kalkmasınıda bılırım elbet kımseye muhtac degılım cok sukur

ya tatlim bu olay bir defa mi oldu sadece

evet stresten ve hormonlardan da oluyormus...doktorda oyle soyledı...

eğer pozitif çıkacak diye korkar öyle düşünürsen daha kötü olur hatta resmen karnın şişiyo gibi hissedersin hatta miden bile bulanmaya başlar :) nerden biliyon deme ama

off kuzumm ya üzüldümm şimdiii kusura bakmaa amaa harbi öküz daha kötüleride geçiyor içimden kusura bakmaa bizde osmanla çok yalnız kaldıkk gerçekten ıssız yerlere gittik gezdik tozduk içinde olunca demek ki yapıyor benimkinden Allah razı olsunn hiç ben istemeyince yanağımdan bile öpmezz herşeyin zamanı ver diyor ve zaten ilk sevgiliside beenim onu isteyen kızlar olmasına rağmen tek olsun mantığıyla yaşamış çok şükürr Allah sizleride böylesiyyle karşılaştırır ne diyim offf içim sıkıldııı

güzelim inşallah öyledir ama oluyo işte napçan otur al karşına konuş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…