Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

ıyı ıste bak ne guzel allah razı olsun o cocuktan...
bnmkıde boyle oldu son zamanlarda bu olayın ustunden 1 ay gectı artık senın sozunden cıkmıycam dedı ama bakıcaz

güzelim inşallah öyledir ama oluyo işte napçan otur al karşına konuş bence

konustuk...ben hep senın yanındayım senı bırakacagımı yda arkam donecegımı mı dusunuyorsun bn o kdr serefsızmıym dedı bana kı degıl bu konuda guvenıyorum ona ama bu durumdan kurtulayım gercekten alıp karsıma konusucam bu kdr basıt degıl oda yanlısının farkn da zaten

ıyı ıste bak ne guzel allah razı olsun o cocuktan...
bnmkıde boyle oldu son zamanlarda bu olayın ustunden 1 ay gectı artık senın sozunden cıkmıycam dedı ama bakıcaz

inşaalalhhhhhh hiç üzülmezsin kuzumm hayırlısını diliyorum hakkında Allahtannn başka birşey gelmiyor elimdennn

eğer pozitif çıkacak diye korkar öyle düşünürsen daha kötü olur hatta resmen karnın şişiyo gibi hissedersin hatta miden bile bulanmaya başlar :) nerden biliyon deme ama

nerden bılıyorsun senınde mı basına geldı kız

canım o zaman moralini hiç bozma hamile değilim diye düşün ve bu konuyu bir daha tekrarlanacaksada önleminizi alın yani

arkadaş delisi bir insan olarak benide aranıza alır mıısnız bayanlar:))

canım o zaman moralini hiç bozma hamile değilim diye düşün ve bu konuyu bir daha tekrarlanacaksada önleminizi alın yani

tekrarlansın ıstemıyorum yasadgm stres bna yettı cıldım sıvılce doldu bebek gbı yuzum mahfoldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…