off kuzumm ya üzüldümm şimdiii kusura bakmaa amaa harbi öküz daha kötüleride geçiyor içimden kusura bakmaa bizde osmanla çok yalnız kaldıkk gerçekten ıssız yerlere gittik gezdik tozduk içinde olunca demek ki yapıyor benimkinden Allah razı olsunn hiç ben istemeyince yanağımdan bile öpmezz herşeyin zamanı ver diyor ve zaten ilk sevgiliside beenim onu isteyen kızlar olmasına rağmen tek olsun mantığıyla yaşamış çok şükürr Allah sizleride böylesiyyle karşılaştırır ne diyim offf içim sıkıldııı
yok canım boyle bı hata yapmam o kadarda degıl...dustugum yerden kalkmasınıda bılırım elbet kımseye muhtac degılım cok sukur
hahahahahayyy uç kız uç haha delüüü :)
ıyı ıste bak ne guzel allah razı olsun o cocuktan...
bnmkıde boyle oldu son zamanlarda bu olayın ustunden 1 ay gectı artık senın sozunden cıkmıycam dedı ama bakıcaz
güzelim inşallah öyledir ama oluyo işte napçan otur al karşına konuş bence
ıyı ıste bak ne guzel allah razı olsun o cocuktan...
bnmkıde boyle oldu son zamanlarda bu olayın ustunden 1 ay gectı artık senın sozunden cıkmıycam dedı ama bakıcaz
ya tatlim bu olay bir defa mi oldu sadece
eğer pozitif çıkacak diye korkar öyle düşünürsen daha kötü olur hatta resmen karnın şişiyo gibi hissedersin hatta miden bile bulanmaya başlar :) nerden biliyon deme ama
hahahahkızım sevdim len ben seniiiiiiiii
inşaalalhhhhhh hiç üzülmezsin kuzumm hayırlısını diliyorum hakkında Allahtannn başka birşey gelmiyor elimdennn
konustuk...ben hep senın yanındayım senı bırakacagımı yda arkam donecegımı mı dusunuyorsun bn o kdr serefsızmıym dedı bana kı degıl bu konuda guvenıyorum ona ama bu durumdan kurtulayım gercekten alıp karsıma konusucam bu kdr basıt degıl oda yanlısının farkn da zaten
hahahahah bende seni sevdim hacıııı tam böle benlik delisin yaniii ooohhh miss
evet cnm bır defa oldu htta o konuda baktgm haptan da kullndım bn ıste ondn da olablıyomus
çok şükür tatlım sen gelirsin üstesinden moralini bozma
ya tatlim sen hap kullandigina gore bu olayin olacagini biliyodun di mi
arkadaş delisi bir insan olarak benide aranıza alır mıısnız bayanlar:))
canım o zaman moralini hiç bozma hamile değilim diye düşün ve bu konuyu bir daha tekrarlanacaksada önleminizi alın yani
nerden bılıyorsun senınde mı basına geldı kız
ahahahadeli olmak en güzeli ne yapsa yeri mantığı olduğu süreceee ben hep deliyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?