Arkadaşı olmayanlar

Bende arkadaşsızlıktan yakınıyorum. Candan birine ihtiyaç duyuyorum ama hiç bunu aramayan yalnız kafam daha rahat böyle daha iyiyim yada herkese de hemen ısınamıyorum deyenlere de gıpta ediyorum. Ben kedi gibi herkese gülümseyen bir ağızla dolaşıyorum. Bakıyorum insanlar gayet fütursuz ve yüz vermez bir edada. Böyle olamadığım için, duygusallığım için kızıyorum kendime.

konusalım burda tanısalım blkı bakarsın anlasırız bende bakıyorum burda herkes bırbırıne facebook vermış msn ve telefn verms nasıl bu kadar ilerletiyolar anlamadım

konusalım burda tanısalım blkı bakarsın anlasırız bende bakıyorum burda herkes bırbırıne facebook vermış msn ve telefn verms nasıl bu kadar ilerletiyolar anlamadım

Ben burayı bırak normal komşuma bile girip çıkamıyorum çekiniyorum nedense halbuki onlar bana geldi gitmem lazım ama gidemiyorum birşey tutuyor beni.

Neden olmasın canım, buranın tek farkı teknoloji destekli olması , yoksa yine insanlar aynı insanlar. Ben internetin vesile olduğu arkadaşlıklarada sonuna kadar inanıyorum( buna eş bulanlarda dahil). Ben buras'dayım sen hangi ildesin canım??

Ben burayı bırak normal komşuma bile girip çıkamıyorum çekiniyorum nedense halbuki onlar bana geldi gitmem lazım ama gidemiyorum birşey tutuyor beni.

Onlar sana gelmiş bak ne güzel canım. Sende kır o çekinme duygusunu ve zorla kendini bir adımda sen at . Bakarsın karşılık gelecek mi diye. Gelirse belki can yoldaşı olursunuz birbirinize...

Onlar sana gelmiş bak ne güzel canım. Sende kır o çekinme duygusunu ve zorla kendini bir adımda sen at . Bakarsın karşılık gelecek mi diye. Gelirse belki can yoldaşı olursunuz birbirinize...

Canım dışarıya gezmeye başladığım zaman eve giresim gelmiyor ama bazı zamanlarda da evden dışarı haftalarca çıkmıyorum.Sanırım biraz o anki psikolojik durumumla alakalı.Zor arkadaşlıklar kuruyorum.Evlenince evlilik çocuklar derken herkesden uzaklaştım mecburen.çünkü onların okulları uğraşları hayatlarımız tamamen farklılaştı.Şimdi yeni arkadaş ortamı kurmak zor geliyor uğraş vermiyorum hiç.

ben aydınlıyım canım evet bende inanıyorum yanı olabılır neden olmasınkı

evet gayet ınternettende guzel arkadaslık kurulur yuva kuranda var neden olmasınkı canım ben aydınlıyım

Zor olan çocuklar değilde üzüntümü sevincimi paylaşacak kimsenin olmaması.Regli günümdeyim daha olamadım hem onun siniri var hem duygusallık var ağlayacak yer arıyorum

çok haklısınız paylasım önemlı konusacak bırı lazım burda konusalım zamanla tanısırız arkdas oluruz burda herkes ılerlemiş bile faceler msnler telefonlar ben 21 yasındayım sizler kaç yasındasınız

Bende 22 yaşındayım canım.Sen neler yapıyorsun yeniden işe girecek misin??

Bende 22 yaşındayım canım.Sen neler yapıyorsun yeniden işe girecek misin??

napayım canım evdeyım suanda anladımkı ben çalışmaya hazır degılım ayakta yapamıcm okulum bıtırıp öle düşünüyorum işe girmeyi siz neler yapıyorsunuz

Bende liseyi yarıda bırakmıştım.Liseyi bitirdim dışarıdan bakalım üniversiteye başlamayı düşünüyorum ama 2 senedir anca düşünmede kalabiliyorum.Açıköğretimle ilgili pek bilgim yok araştırmam lazım ama okuduğum zaman çalışabileceğim bir meslek olsun istiyorum.Kafam biraz rahata erince inşallah hayata geçiricem bu düşüncemi

inşallah açıktan lise okuyorum bitirememiştim nasıl çalışmıştınız derslere napmıştınız

inşallah açıktan lise okuyorum bitirememiştim nasıl çalışmıştınız derslere napmıştınız

Valla o olayı hiç sorma.Ben derslerimde çok başarılıydım.Okulda zaten lise 2 ye kadar okumuştum.Bizim zamanımızda kredi sistemine göreydi açık lise.Benimde derslerim iyi olduğu için kredinin çoğunu tamamlamıştım.2 kere sınava girdim.Sayısal okuyordum zaten.Hatta son sınavımda fizik sınavım iptal edilmiş yazıyordu sonuçlarda.Bende sorumlulara sordum neden iptal edilmiş diye.Onlarında açıklaması şuydu onlara göre ben kopya çekmişim :)).Fizik soruların hepsini doğru yapmışım ama sisteme göre hepsini doğru yapmak zor olduğundan kopyadır deyip iptal etmişler :)). Sınavlara zaten hiç çalışmadan girdim canım ben ama sözel falan okuyorsan roman okur gibi çalış illaki aklında kalıyor.

sözel canım benim derslerim keşke bir anda bitirebilsem ben okuyorum soru çözuyorum yazmıyorum bu sınavda matematk var öle çalışıyorum işte dogru çalışma tekniği nedir

ben daha çok yalnızım hanımlar allahtan kk ve face var yoksa naprdım bilmiorum 27 yaşında engelli ve 2 yıldır oksijen kullanıyorum ve arkadaşım yok iykide yok

sözel canım benim derslerim keşke bir anda bitirebilsem ben okuyorum soru çözuyorum yazmıyorum bu sınavda matematk var öle çalışıyorum işte dogru çalışma tekniği nedir

Canım çalışma teknikleri kişiden kişiye çok farkeder.Ben çok test çözerdim ama seninki sözel konu okuması çok yapman gerekiyor.Bilmeden test çözmen çok zor olur.Sana en yakın yöntemi bulmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…