Arkadaşı olmayanlar

ah canım allah kolaylık versin bende 2 sene önce giyim mağazasında tezgahtarlık yaptım insanlarla uğraşmak da çok zor hertürlü insanla muhatap oluyorsun

ben lise mezunu değilim girdim canım egersen girceksen girme pişman olursun canım çok yorucu berbat saatleri pazar tatilin yok

Ben şuan çocuklarla girmem imkansız zaten de çevremde çok çalışan varda marketlerde merak ettiğimden sorayım dedim.Bir tanıdığımda girdiğinde çok pişman olmuştu iş saatlerini bile geçiriyorlardı çıkmasına müsade etmiyorlardı.Allah kolaylık versin ya zor

Arkadaş durumlarınızda bir değişme yok mu?? Kızlar dün eşimle oturuyordum birden canım sıkıldı ve gidecek tek bir arkadaşım olmadığı aklıma geldi.Aslında arkadaşlar var ama onların hayat meşgalesiyle benimkisi hiç birbirimize uymuyor.İçim çok burkuldu anlatamam bu duyguyu oturup ağlamak geldi içimden

bana gel sen ..bnde aynı durumdayım ...yaf....:26: off nie böle olduk kii....

Bende aynı durumdayım kızlar. Allah başka dert vermesin tabi ama insan güvenebileceği , dertleşebileceği yerine göre gülüp eğlenebileceği dost arıyor .İnsanlar artık çok mesafeli. Varsa Bursa'dan benim gibi hisseden görüşüp dost olabiliriz:))

Kızlar günaydın dun yazdım ve cıktım eşim geldi çıkmak zorunda kaldım ..buralardamısınız..:44:

Nasılsınız kızlar ?? Benim bugün çoook canım sıkılıyor.İki çocuk,yorgunluk ve en önemliside kendime ayıracak 1 saati bile zor bulmam.Bulsam da anca burda kadınlar kulubunde vakit geçirmem.Durum çok vahim

ah canım ya zor tabı çoluk çocuk ev işi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…