Arkadaşı olmayanlar

teşekkür ederim iyiyim puzzle'ım vardı onu bitirmeye uğraşıyorum bende gözlerim yoruldu dinleniyom sen nasılsın?

Bende puzzle almayı düşünüyorum, iyi kafa dağıtır diye..
Bizim apartman çok odun kimse kimseye gidip gelmiyor fbı ajanı gibiler sanki... yada ben görmüyorum, karşı komsu, kapıda gördünmü iki laf atar neyse ki...... Duyduguma göre benim çok yakın bir arkadaşım var onun kuzenide benım altımda oturuyormuş, kız beni tanımış ama emin olamadıgı için konuşmamış haftaya arkadasım gelip tanıştırıcak bizi bakalım...

ben de alıyım dedim bi bakıyım ama çok sevdim puzzledepo'dan alıyorum internetten benim yaşadığım yerdede en yaygın hobi dedikodu olduğu için sanal alışveriş sağolsun bitmek üzere benimkisi de yeni alıcam cidden acayip kafa dağıtıyor tavsiye ederim ama 500lükten başla benden tavsiye sıkma canını seni mutlu edecek hobiler edinmek bu gibi yerlerde tek kurtarıcı bilirim

Aynen cnm evt 500 den eşimde dedi oda bekarken yapmış çok sonra çerçeve yaptırmış tabi benle evlenince bıraktı Bilmem nerden alırız ama dediğin yere bakarım cnm sağol

Birkaç gün girememiştim nete.Bayağı kişi katılmış aramıza.Hoşgeldiniz kızlar.Yalnız olmadığımızı bilmek güzelmiş

günaydın kızlar iyi pazarlar...
nasılsınız keyifler nasıl bakalım

Canım ben hiç bu iş olaylarını bilmediğim için sormak istiyorum.Market gibi yerler için eğitim düzeyi ne istiyorlar??.

ben lise mezunu değilim girdim canım egersen girceksen girme pişman olursun canım çok yorucu berbat saatleri pazar tatilin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…