inşallah canım inanılmaz yorucuydu bu yorgunlukla sabahda iş var bakalım nasıl geçicek teşekkrler
selam kızlar
inşallah canım markette çalışıcam
teşekkür ederim iyiyimpuzzle'ım vardı onu bitirmeye uğraşıyorum bende gözlerim yoruldu dinleniyom sen nasılsın?
Bende puzzle almayı düşünüyorum, iyi kafa dağıtır diye..
Bizim apartman çok odun kimse kimseye gidip gelmiyor fbı ajanı gibiler sanki... yada ben görmüyorum, karşı komsu, kapıda gördünmü iki laf atar neyse ki...... Duyduguma göre benim çok yakın bir arkadaşım var onun kuzenide benım altımda oturuyormuş, kız beni tanımış ama emin olamadıgı için konuşmamış haftaya arkadasım gelip tanıştırıcak bizi bakalım...
ben de alıyım dedim bi bakıyım ama çok sevdim puzzledepo'dan alıyorum internetten benim yaşadığım yerdede en yaygın hobi dedikodu olduğu için sanal alışveriş sağolsunbitmek üzere benimkisi de yeni alıcam cidden acayip kafa dağıtıyor tavsiye ederim ama 500lükten başla benden tavsiye sıkma canını seni mutlu edecek hobiler edinmek bu gibi yerlerde tek kurtarıcı bilirim
Aynen cnm evt 500 den eşimde dedi oda bekarken yapmış çok sonra çerçeve yaptırmış tabi benle evlenince bıraktıBilmem nerden alırız ama dediğin yere bakarım cnm sağol
Eee nasılsınız kızlar?? Ne var ne yok hayatlarda günlük yaşamlarda???
aynen çalışıyorum zarzor çok yoruldum markete girdim 12 de gıt 1 de gel haftaya8 de gıt 1 de gel yorgnculuk
Canım ben hiç bu iş olaylarını bilmediğim için sormak istiyorum.Market gibi yerler için eğitim düzeyi ne istiyorlar??.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?