ben de çekingen bir insanım.
arkadaş edinmek değil de dost olmak zor benim için.
etrafımdaki insanlara mesafe koyuyorum,belki arkadaş olabilecekken kafalarımız uyuşmuyor diye düşünüp
kaçabiliyorum.kendimle uyumlu birisini bulmak kolay olmadı hele ki çekingenlik de varken.
Ben çekingen değilim çok vardı arkadaşım ben evlenince hepsinle kestim bir iki kişi görüştüğümün dışında ama oturduğum yerde pek komşuluk yok burda kimse birbirlerine gidip gelmiyorlar nedense neyse şu an eşimle birlikte mutluymişte çocuk çalışmaları inş.
hımm anladım canım bende çekingenlik var burda gidip gelinir komşuluk vardır girip çıkarızda yaşıtım yok bende burda zaman geçiriyorum
İllahi yaşıtın olması gerekmiyor ben mesela her yaştan sohbet ederim küçük olsun, büyük olsun farketmez ama kültürlü olsun yeter benim için. Evlimisin nerdensin?
selam kızlar benide alır mısınız aranıza
kendimi bir topike ait hissedemiyorum
benim arkadaşım var ama iş güç hayat mücadelesi derken anca telefonla mesajla görüşüyoruz
ben istanbul da yaşıyorum
22 yaşındayım bu sene kısmetse ilahiyat fakültesine başlıyorum açık öğretim
Evliyim bende kocaeli..bende öle sohbet ederim bekarım aydındanım siz
Hoş geldin aramıza..hayırlı olsun..selam kızlar benide alır mısınız aranıza
kendimi bir topike ait hissedemiyorum
benim arkadaşım var ama iş güç hayat mücadelesi derken anca telefonla mesajla görüşüyoruz
ben istanbul da yaşıyorum
22 yaşındayım bu sene kısmetse ilahiyat fakültesine başlıyorum açık öğretim
tabiki buyrun bende 21 yaşındayım açıköğretim sosyoloji okuyorum tanışabiliriz
Evliyim bende kocaeli..
Hoş geldin aramıza..hayırlı olsun..
Evliyim bende kocaeli.
anladım mutluluklr
hoşbulduk inş. birlikte güzel vakitler geçiririz.
evet inşallah geçirebiliriz pek giren olmuyor sanırım günaydın herkese
Bende geldimmm,beni de alır mısınız aranıza
Benimde arkadaşım var ama dostum yok.Arkadaş dediğim kişilerde biraz bencil.Kafalarına estikçe,işleri düştükçe arayıp sorarlar.Bende tam tersine her zaman her şeyi konuşabileceğim,mutluluğumu,üzüntümü paylaşabileceğim bir arkadaş istiyorum.Ama ya benim karşıma çıkmıyor ya da çıkıyor ama ben göremiyorum.Biraz çekingen ve utangacım.Öyle her ortama kolayca girip can ciğer kuzu sarması gibi sohbet edemeyenlerdenim.Sessiz kalırım genelde.Ama yakın arkadaşlarıma karşıda bir o kadar sıcakkanlıyımdır.
İnş. kızlar ben gene bugunde evdeyim, arada çıkıyorum kocişle ama bende kışı özledim yahu kış gelsede botlar, montlar giyeyim inş.
hangi bölüm üniversite sanırım napalım işte bende sabahtan temizlik yaptım geçtim bilgisayar başına ders çalışmam gerekiyormerhaba kızlar
ben bugün açıköğretim kaydımı yaptırdım
şimdi evdeyim bugün bizim pazarımız var öğleden sonra annemle pazara çıkarız
siz neler yapıyorsunuz bakalım
Hayırlı, uğurlu olsun cnm...merhaba kızlar
ben bugün açıköğretim kaydımı yaptırdım
şimdi evdeyim bugün bizim pazarımız var öğleden sonra annemle pazara çıkarız
siz neler yapıyorsunuz bakalım
Bende geldimmm,beni de alır mısınız aranıza
Benimde arkadaşım var ama dostum yok.Arkadaş dediğim kişilerde biraz bencil.Kafalarına estikçe,işleri düştükçe arayıp sorarlar.Bende tam tersine her zaman her şeyi konuşabileceğim,mutluluğumu,üzüntümü paylaşabileceğim bir arkadaş istiyorum.Ama ya benim karşıma çıkmıyor ya da çıkıyor ama ben göremiyorum.Biraz çekingen ve utangacım.Öyle her ortama kolayca girip can ciğer kuzu sarması gibi sohbet edemeyenlerdenim.Sessiz kalırım genelde.Ama yakın arkadaşlarıma karşıda bir o kadar sıcakkanlıyımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?