- 1 Temmuz 2015
- 841
- 856
- 18
- 24
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Emin misin peşin hüküm vermeKizlar merhaba, dun aldigim yarim altinim calindi ve arkadasimdan supheleniyorum. Kizi her yerden engelledim ve sildim cok moralim bozuk paraya mi yanayim arkadasimin yaptigina mi bilmiyorum. Nasil bir yol izlemem gerek bana fikir verebilir misiniz lutfen((
bence düsürmüs olabilirsin günaha girme derimCunku onunla bulusmadan once altinim cantamdaydi kizlar. Sonra biz wcye gittik birlikte ve cantami ona verdim o da tuttu o zamana kadar altin cantamdaydi sonra ciktik eve dagildik geldigimde altinim yoktu. Ve o da bugun sehir disina cikicakti. Alip kactigini dusunuyorum.
Yolda görünce hiçbir şey olmamış gibi yüze gülmeler, hal hatır sormalar. Allah utanma duygusu vermemiş.Ay sen anlattın ben fenalaştım , ne utanmazmış hem hırsızlık yap hem birşey olmamış gibi canım cicim utanmaz!!
Konu sahibi arasada bir şeyin değişeceğini pek sanmıyorum..Gözüyle görmediği bir şey için kimseyi suçlamaya hakkı yok..Zaten arayıpta sen mi çaldın altını mı diyemez arkadaşına..Altınım kayboldu bulamıyorum,düşürdüm mü ya da biri mi aldı acaba diye sıkıştırsa ee kızda aptal değildir tabi ki aldıysa bile ben aldım evet demez..Yapacak pek bir şey yok gibi gözüküyor.Olayın doğru olmama ihtimalini savunanları anlayamadım. Neden almış olmasın ki sırf uzun arkadaşlık diye?
Benim takıldığım nokta madem böyle bir şeyden eminsen neden ergenus gibi engellemeler falan yaptın? Liseli misiniz siz? Ara konuş, sor, sıkıştır, itiraf ettir. Facebooktan engelleyince ne oluyor yani???
İnsanlar konuşa konuşa demişler.
Ne ilginç ya şimdi ki zamanda kötü olmakta zor. Ordan engelle burdan sil ohooo.
Gece gece sayende dilime hamamcı teyze, hamamcı teyze altınlarım çalındı bulamadım türküsü takıldı yaw.
Keşke arkadşını silip engellemeden önce emin olsaydın.ne bileyim bir süre sonra denemek için çantanda altın varken( bu defa sahte altın koysaydın çantana) birikim yaptığını altçantanı ona emanet etseydin en azından olay netleşirdi.
Haklısınız.
Konu sahibi olabilir, insan seytana uyar ama gozunuzle gormeden yine de vebal altina girmeyin. O yapmissa bile itiraf etmedigi surece Allah tan baskasi bilemez.
emin olmadan suclamayin boyle bseyle cok günah. evden biyerden cikarsa ne kadr vicdan azabi cekersiniz? emin ol bil ogren oyle hareket et. yargisiz infaz yapma.Kizlar merhaba, dun aldigim yarim altinim calindi ve arkadasimdan supheleniyorum. Kizi her yerden engelledim ve sildim cok moralim bozuk paraya mi yanayim arkadasimin yaptigina mi bilmiyorum. Nasil bir yol izlemem gerek bana fikir verebilir misiniz lutfen((
Benim de okulda henuz son taksidini odemisken telefonum calindi ama tek bir kisiden dahi suphe etmedim. Giden gitti dedim ve uzerine bir bardak soguksu ictim. O vebali alamam.Haklısınız.
konu sahibi peşin hükmünü vermiş.hem şüpheleniyorum demiş hem de arkadaşım altınımı çaldı diyor.
Aynısı Başıma geldi.. Üstüne 1 bardak su içtim :)
Aynen öyle. Eden kendine eder.bunu bilir bunu söylerim :)Yapacak bir sey yok baska :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?