- 28 Nisan 2015
- 85
- 56
- 3
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Gözünüzle görmeden bu kadar emin olmamanız gerekiyor. Çok yanlış yaptığınız ayıp ediyorsunuz bence arkadaşınızKizlar merhaba, dun aldigim yarim altinim calindi ve arkadasimdan supheleniyorum. Kizi her yerden engelledim ve sildim cok moralim bozuk paraya mi yanayim arkadasimin yaptigina mi bilmiyorum. Nasil bir yol izlemem gerek bana fikir verebilir misiniz lutfen((
Kac aydan bu yana altin yapiyorum ben hic boyle bisey basima gelmedi.
Hem dusecek bir yere de koymadim yani. Cantamin fermuarli gozundeydi.
Ay sen anlattın ben fenalaştım , ne utanmazmış hem hırsızlık yap hem birşey olmamış gibi canım cicim utanmaz!!Bi' arkadaşım sürekli bize geliyordu. Ne zaman gelse evde bir şeylerim eksiliyordu bunu anlamıştım. En son doğum günümde bize geldi. Dışarıda kutlamam vardı akşama. Cüzdanım Odamın ortasındaki pufta duruyordu. O geldi odama oturdu cüzdanıma yanımda baktı sonra kapattı. ''Canım su getirir misin?'' dedi. Bende getirdim. Suyu içti. Sonra ''İşim çıktı annem acil çağırıyor canım gitmem lazım doğum gününe gelemicem.'' dedi. Bende ''Tamam sağlık olsun.'' dedim.
Gitti. Giyindim hazırlandım akşama hazırlık yapıyorum cüzdanım olduğu yerde. Sonra kardeşim aradı ''Abla pasta hazır ücreti gönder.'' diye. Tamam dedim. Çıktım geldim pastaneye tam veriyordum parayı bir baktım cüzdanımda 200 TL.
Pastane ortasında fenalaştım. Söylemesi ayıp cüzdanımda 965 TL vardı. 200 Lira kalmış. Çünkü evde benden başka ondan başka kimse yoktu. Ben anladım. Fenalaşınca gözüm bir şey görmedi bu sefer aradım.
Evde misin dedim.
''Evet canım.'' dedi.
''Tamam geliyorum.'' dedim.
''Tatlım çıkıcam Ankaraya gidicem.'' dedi.
''Bekle gitmeden geliyorum.'' dedim... Taksiye bindim. Geldim evlerinin önüne aradım. İndi aşağıya.
'' Paralarımı çıkar, çok şeyimi aldın ama para maalesef olmadı'' dedim. Kızardı o an hemen yukarı çıktı getirdi paraları.
O gün bugün çantamı cüzdanımı yanımdan ayırmam kimseye güven olmuyor.
Arkadaşınızı bir arayın, sorun birde çantanızın astarını bir kontrol edin. Yırtılıp astarın arasında çok eşyamı buldum bir bakın.. Çantanızı nerde tuttuysa nerelerden geçtiyseniz bir yolu kontrol ediniz.
Son cumleniz zaten bu kisiyi pekte arkadas olarak gormedginiz anlamina geliyor. Eminsen ara ve konus korkmasi gereken sen degilsin o !Gunah oldugunu ben de biliyorum ancak ben 14 aydan bu yana yarim altin yapip kenara koyuyorum o parayi nasil kazaniyorum ben. Onun yaptigi cok daha gunah.
Ve ona altin yaptigimi soyledim gun icinde. 14 aydir basima hic boyle bisey gelmedi.
Kizin gozunu para burumus zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?