Arkadaşım evli bir adamla birlikte ne yapmalıyım.

Doğru yolu göstermeye çalıştım inanın. Ama her seferinde bana küstü kızdı arkadaş

Adam hakkındaki detayları arkadaşımdan dolayı biliyor olmamı hiç düşünmediniz herhalde
Bende bu işin doğrusunun oturup bu hikayeleri dinlemek yerine arkadaşınızdan uzaklaşmanız gerektiğini söylemeye çalışıyorum. Siz bu kadar rahatsızken niye arkadaşınızla görüşüp o adamı ve karısını konuşuyorsunuz ki ?

Ve niye konunun daha da içine girmeye çabalıyorsunuz. Arkadaşınızı uyarırsınız uzaklaşmıyorsa adamdan arkadaşlığınızı bitirirsiniz bu kadar basit...

Çok haklısınız söylediklerinizde. Çoğu kadın boşanmayacak için kendince mantıklı açıklamalarda bulunup durumu hazmetmeye çalışıyor. Eğer seviyorsa ve maddi çıkar için birlikte değilse insanın içinden kolay kolay çıkacak bir acı değil. Ben söyler mıydım bilemiyorum. Korkardım sanırım.

Aman etraf manyak dolu. Kalkip kahramanlik yapilacak devir degil maalesef.

Teşekkürler

Benim tanıdğım birinin evli bir adamla 6,7 yıldır ilişkisi var. Bir ara karısına fakeden yazsam mı diye düşündüm . Kadının sosyal medyasında mutlu aile pozları dolu . Kadında boşanacak tip yoktu o yüzden banane dedim . İşin ilginç tarafı karıları cidden anlamıyor mı.yani erkek ne kadar profesyonel yalancı olsada kadın nasıl hissetmez . Onunda 3 çocuğu vardı.

Yanı büyük konuşmaya gelmez ama nasıl anlamıyorlar kadınlar. Nasıl güveniyorlar koru körüne. Belkide anlayıp kendilerini kandırıyorlar bilemedim.

Söyleme kadın kocasını bilir.. Sadece görmek istediğini görüyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…