• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım evli bir adamla birlikte ne yapmalıyım.

Beni bırakın da siz niye hiç tanımadığınız adam hakkında bu kadar çok detaylı bilgi sahibisiniz onu konuşalım. Konu içinde sürekli adamın hangi hafta nerede ne yaptığına dair bilgi sahibi olması için insanın bayağı bir efor sarfetmesi lazım.
[/QUOTE
Iyi niyetine inansaydım açıklama yapardım.

Lisedeyken arkadaşımın en yakın arkadaşı bizim apartmandan biri ile beraberdi. Annesi ev gezmelerinde benim oğlum çok çapkın, aman kızları da kullanıyor vs gibi bir laf edince ben kıza üzülüp ona söylemiştim. Ne oldu biliyor musunuz? Çocuk beni o kızın yanına çağırıp tehdit etti. Seni tek yakalarım, başına gelmeyen kalmaz vs diye. Kızın yerinde ben olsam birisine inanmasam bile bir kıza böyle taciz ederim vs diye tehdit eden birini yerin dinine sokardım. Siz şimdi kadına haber verseniz o pislik hem kadını hem sizi tehdit etse, ne yapacaksınız? Arkadaş olarak doğru yolu gösterin ve uzaklaşın. Kendisi doğru yolu bulur.
Doğru yolu göstermeye çalıştım inanın. Ama her seferinde bana küstü kızdı arkadaş

N neva84 önemli olan benim niyetim değil. Sizin ki ..

Çünkü ben kimsenin hayatına burnumu sokmam. Ve bu kadar detay da bilmem tanımadığım adam hakkında.
Adam hakkındaki detayları arkadaşımdan dolayı biliyor olmamı hiç düşünmediniz herhalde

Adam hakkındaki detayları arkadaşımdan dolayı biliyor olmamı hiç düşünmediniz herhalde
Bende bu işin doğrusunun oturup bu hikayeleri dinlemek yerine arkadaşınızdan uzaklaşmanız gerektiğini söylemeye çalışıyorum. Siz bu kadar rahatsızken niye arkadaşınızla görüşüp o adamı ve karısını konuşuyorsunuz ki ?

Ve niye konunun daha da içine girmeye çabalıyorsunuz. Arkadaşınızı uyarırsınız uzaklaşmıyorsa adamdan arkadaşlığınızı bitirirsiniz bu kadar basit...

Ya insan soyluyor sacma salak geri donusler gorunce de sinirleniyor :KK66: kimisi diyor kocam yapmaz,kimisi diyor cocugum var bosanamam,kimisi diyor kadin gelmeseydi kocama diye. Sonra insan kalkip ulan ne moka yaradi soylemek diyor. Herkes ayni sekilde hayatina devam ederken siz toplumun ahlaki degerlerine kafa yormaya devam ediyorsunuz. Yanlisi yapan onlar ama uzulen siz oluyorsunuz. O yuzden degmez diyorum.
Çok haklısınız söylediklerinizde. Çoğu kadın boşanmayacak için kendince mantıklı açıklamalarda bulunup durumu hazmetmeye çalışıyor. Eğer seviyorsa ve maddi çıkar için birlikte değilse insanın içinden kolay kolay çıkacak bir acı değil. Ben söyler mıydım bilemiyorum. Korkardım sanırım.

Çok haklısınız söylediklerinizde. Çoğu kadın boşanmayacak için kendince mantıklı açıklamalarda bulunup durumu hazmetmeye çalışıyor. Eğer seviyorsa ve maddi çıkar için birlikte değilse insanın içinden kolay kolay çıkacak bir acı değil. Ben söyler mıydım bilemiyorum. Korkardım sanırım.
Aman etraf manyak dolu. Kalkip kahramanlik yapilacak devir degil maalesef.

Bende bu işin doğrusunun oturup bu hikayeleri dinlemek yerine arkadaşınızdan uzaklaşmanız gerektiğini söylemeye çalışıyorum. Siz bu kadar rahatsızken niye arkadaşınızla görüşüp o adamı ve karısını konuşuyorsunuz ki ?

Ve niye konunun daha da içine girmeye çabalıyorsunuz. Arkadaşınızı uyarırsınız uzaklaşmıyorsa adamdan arkadaşlığınızı bitirirsiniz bu kadar basit...
Teşekkürler

Benim tanıdğım birinin evli bir adamla 6,7 yıldır ilişkisi var. Bir ara karısına fakeden yazsam mı diye düşündüm . Kadının sosyal medyasında mutlu aile pozları dolu . Kadında boşanacak tip yoktu o yüzden banane dedim . İşin ilginç tarafı karıları cidden anlamıyor mı.yani erkek ne kadar profesyonel yalancı olsada kadın nasıl hissetmez . Onunda 3 çocuğu vardı.

Benim tanıdğım birinin evli bir adamla 6,7 yıldır ilişkisi var. Bir ara karısına fakeden yazsam mı diye düşündüm . Kadının sosyal medyasında mutlu aile pozları dolu . Kadında boşanacak tip yoktu o yüzden banane dedim . İşin ilginç tarafı karıları cidden anlamıyor mı.yani erkek ne kadar profesyonel yalancı olsada kadın nasıl hissetmez . Onunda 3 çocuğu vardı.
Yanı büyük konuşmaya gelmez ama nasıl anlamıyorlar kadınlar. Nasıl güveniyorlar koru körüne. Belkide anlayıp kendilerini kandırıyorlar bilemedim.

Kızlar merhaba
Yakın diyebileceğim bir arkadşım 3 yıldır patronuyla birlikte.malumunuz adam evli ve 3 çocuklu. Adamın karısı başka şehirde yaşıyor.
Arkadaşım aşıkmış. Adamda ona aşıkmış. Arkadaşıma ne dediysem yok bırakmıyor. Kadın 3 çocuğu ile başka şehirde hayat mücadelesi veriyor ve bir kadın olarak bu vebal benim çok ağrıma gidiyor.
Üstelik adam başka kadınlarla de görüşüyormuş .Arkadaşım kaç kez yakalamış telefonda. Ama adam bi şekilde onu ikna ediyor. Zaten arkadaşımda inanmaya hazır. Ve adam o kadar profesyonel ki karısına buna belli bile etmiyor.
Arkadaşıma da ona aşık olduğunu söylüyor.
Artık dayanamayıp karısına söylemeyi düşünüyorum. Ama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.ben kadını hiç tanımıyorum.ama sosyal medyadan buldum kadını. Yardımlarınızı rica ediyorum.
Söyleme kadın kocasını bilir.. Sadece görmek istediğini görüyordur

Back
X