Arkadaşım evli biri ile evlendi!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:) böyle mutlu :) Kendinizi 3 çocuk annesi ve evli bir kadın yerine koyabilir misiniz acaba. Yoksa teoridemi olur bunlar sadece. Evlilik yaşadınız mı yada şuan çocuğunuz mu var? Neyse demek istediğim aslında konuya tekdüze bakmıyoruz sadece bazı fikirler durumlara ,konumlara göre çok değişkenlik gösteriyor şu an bu konuda olduğu gibi.

Hangi kadın ister kocasının bi kendi koynuna girmesini bi diğer karısının..Günümüzde boşanmaların çoğu aldatmayken insanlar başka bir kadına bakılmasını bile hazmedemiyorken. ..karısının sebepleri var bence kimse kabul etmez...sonradan evlenip gelen zaten para pul için evlenmiş o yüzden onun bi araştırmasını yapmaya gerek yok..Konular da zaten her yönden değerlendirelim diye açılıyor

Bence adamın nikahlı eşi boşanmak istemiyor ki boşanmaz niye boşansın bana bakıcak mecbur diyordur o yüzden susuyordur
Kimse kocasını davul zurnayla evlenmesini istemez heralde .üzülmüştür ama adam en azından boşamasın diye susmuştur belki gideceği yer yoktur parası vs

Bence de konu tam olarak bu olmalı konu sahibi. Siz adamın eşi degilsiniz, eşinin arkadaşı da degilsiniz. Adamla da bi bagınız yok. Arkadaşınızın kendi ayagına sıktıgı kursun da kendisini baglar en nihayetinde.

Sizin cevap vereceginiz soru ben bu insanı sectigi bu yola ragmen hayatımda tutmak istiyo muyum? Evet demeye de hayır demeye de sonuna kadar hakkınız var.

Benim bir Arkadaşımın babası da aynı bu şekilde evlendi. Düğün yaptı yeni ev düzdü. Yeni çocukları da oldu. Iki eşle de birlikte geçinip gidiyor. Annesi de biliyor durumu. Adam zengin alan memnun veren minnettar. Herkes kendi hayatına bskıyor.
Doğru demiyorum. Külliyen Hatalı ama işte toplumda erkek bu kadar Egemen olursa kadın da bu kadar Meta haline gelirse böyle ahlakdışı yanlışlar hep olacaktır. Özellikle kırsal kesimde. Kentte de çok var da adını az duyuyoruz.

Valla benim tanıdığım kadın çok zengin, dünyanın sayılı perstijli üniversitesinden mezun, gayet konumlu işi var. Yurt dışında yaşıyor. Dünyada gezmediği ülke vs kalmadı.
Bu terbiyesizlik para yada parasızlıkla ilgili değil kişiliksizlikle ilgili inanın.

Sen doğru dur bırak eğri kendi kendine kalsın abartıyorsun dost olmanız hatasına hay hay demenizi gerektirmez siz de hay hay dememiş siniz böyle devam edin o adamın eşi siz olabilirdiniz.. Ve bu arada evine gitseniz bile malını mülkünü övecektir daha da gerilirsiniz bazı olaylar illaki tecrübe ile akıllanır

Bilmiyorum şimdiden içim rahat değil zaten. Ama.bi süre uzak kalmam en iyisi. Anca birgün ayrılır aklı başına gelirse. Mutlaka yanında olurum 15 yılı dostluğu bir çırpıda silmek kolay degil

Valla kimse kusura bakmasın da yeni eş (kuma) de eski eş de adamla parası için bu durumu kabulleniyo çok net.. Ne için kabulleniyosa kabulleniyo aslında o da çok önemli değil benim gözümde 3'ü de 5 para etmez karaktersiz insanlar.

Bende olsam görüşmezdim.
Allah yardım etsin. O kızcagızı zor günler bekliyor. Umarım o ş...siz adam azıcık adamdır da genç bi hayatı yakmaz.
O garibim karısı ve çocuklarının ahını almak ona yeter ama ne bileyim zor...

Karısının bildiğine emin misiniz? Böyle bir şeyı hiç bir kadın kabullenmez bence. Bir de karısı ile metresi aynı şehirde mi yaşıyor. ..

Benim de böyle bir tanıdığımızın kızı var, gencecik ve su gibi, ayakları üzerinde duran, mesleği olan bir kız ve gerçekten çok güzel, elini sallasa ellisini bulacakken gitmiş aynı böyle evli, çocuklu bir adama gönül vermiş. Ailesi çok karşı çıkmış ama bakmışlar oluru yok, kabullenmişler. Adam da öğretmenmiş yani kızdan zengin değil. Adam hem hala karısıyla hem de bu kızcağızla. Bulmuş kuzuyu bırakmıyor pis kurt. Tabiki kızda suç çok ama bu erkekler de gerçekten öldürmelik, kimbilir nasıl akıllarını çeliyorlar gencecik, hiç yapmaz dediğiniz güzelim kızların.

Ne diyeyim Yuva Yıkanların Yuvası olmasın İnşaAllah Amin !.

Konu sahibine güzel bir formül veriyorum. Olayları değerlendirirken bakması gereken bakış açısı. Kadın açısından bakıyor arkadaş açısından bakıyor dağılıyor vicdan azabı çekiyor. Hiç gerek yok bunlara. Kendi degerleri ne ona bakacak. Bu durum benim degerlerimcile ortusuyor mu ortusmuyor mu? O kadar.

Niyet okumanında lüzumu yok. Arkadaşı kuma olmuş. Bazı Anadolu illerinde yaygın. Agaoglu da yapıyor medya çok ilgili ve destek. Adamın karısının ne yaşadığını ne hissettiğini bilemeyiz. Bu ülkede kocasına kuma secen kadınlar da var. Adamin karisi boyle bir kadin ise bu konu sahibi icin kabul kriteri olabilecek mi? Olmayacaksa o zaman kadın açısından değerlendirmesinin bir lüzumu yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…