:) böyle mutlu :) Kendinizi 3 çocuk annesi ve evli bir kadın yerine koyabilir misiniz acaba. Yoksa teoridemi olur bunlar sadece. Evlilik yaşadınız mı yada şuan çocuğunuz mu var? Neyse demek istediğim aslında konuya tekdüze bakmıyoruz sadece bazı fikirler durumlara ,konumlara göre çok değişkenlik gösteriyor şu an bu konuda olduğu gibi.Karısı tamam demiş. Size artık bir şey söylemek düşmez bence. Adamin ilk karisi acisindan degerlendirip durmayin konuyu. Olaya bence yanlis yerden bakiyorsunuz o yuzden kafaniz karisiyor.
Resmi nikahlı karısı anlaşır avukat ordusu ile kocasının yeni düğün videosuyla alır adamın neyi var neyi yok üstüne çocuklarını da göstermez.
Ama yapmadığına göre demekki böyle mutlu. Bu arkadaşınız demekki ortanca hanım oldu.
Çevrenizde hayat görüşü böyle olan insanlar istiyor musunuz, istemiyor musunuz önemli olan o. O da normal bir evlilik yapsaydı tabiki yanında olacaktınız kötü gününde desteğe iyi gününde tebriğe gidersiniz. Ama sizin ahlaki değerlerinize uymayan bir şey yaşıyor. Dolayısıyla sizin de onunla münasebeti kesme hakkınız var bence. Üzerinde çok düşünmeyin.
Hangi kadın ister kocasının bi kendi koynuna girmesini bi diğer karısının..Günümüzde boşanmaların çoğu aldatmayken insanlar başka bir kadına bakılmasını bile hazmedemiyorken. ..karısının sebepleri var bence kimse kabul etmez...sonradan evlenip gelen zaten para pul için evlenmiş o yüzden onun bi araştırmasını yapmaya gerek yok..Konular da zaten her yönden değerlendirelim diye açılıyorKarısı tamam demiş. Size artık bir şey söylemek düşmez bence. Adamin ilk karisi acisindan degerlendirip durmayin konuyu. Olaya bence yanlis yerden bakiyorsunuz o yuzden kafaniz karisiyor.
Resmi nikahlı karısı anlaşır avukat ordusu ile kocasının yeni düğün videosuyla alır adamın neyi var neyi yok üstüne çocuklarını da göstermez.
Ama yapmadığına göre demekki böyle mutlu. Bu arkadaşınız demekki ortanca hanım oldu.
Çevrenizde hayat görüşü böyle olan insanlar istiyor musunuz, istemiyor musunuz önemli olan o. O da normal bir evlilik yapsaydı tabiki yanında olacaktınız kötü gününde desteğe iyi gününde tebriğe gidersiniz. Ama sizin ahlaki değerlerinize uymayan bir şey yaşıyor. Dolayısıyla sizin de onunla münasebeti kesme hakkınız var bence. Üzerinde çok düşünmeyin.
Bence de konu tam olarak bu olmalı konu sahibi. Siz adamın eşi degilsiniz, eşinin arkadaşı da degilsiniz. Adamla da bi bagınız yok. Arkadaşınızın kendi ayagına sıktıgı kursun da kendisini baglar en nihayetinde.Çevrenizde hayat görüşü böyle olan insanlar istiyor musunuz, istemiyor musunuz önemli olan o. O da normal bir evlilik yapsaydı tabiki yanında olacaktınız kötü gününde desteğe iyi gününde tebriğe gidersiniz. Ama sizin ahlaki değerlerinize uymayan bir şey yaşıyor. Dolayısıyla sizin de onunla münasebeti kesme hakkınız var bence. Üzerinde çok düşünmeyin.
Benim bir Arkadaşımın babası da aynı bu şekilde evlendi. Düğün yaptı yeni ev düzdü. Yeni çocukları da oldu. Iki eşle de birlikte geçinip gidiyor. Annesi de biliyor durumu. Adam zengin alan memnun veren minnettar. Herkes kendi hayatına bskıyor.Karısı tamam demiş. Size artık bir şey söylemek düşmez bence. Adamin ilk karisi acisindan degerlendirip durmayin konuyu. Olaya bence yanlis yerden bakiyorsunuz o yuzden kafaniz karisiyor.
nikah yok ama degilmi adam bosanmadi yaniEvlendi valla. Bildiğin düğün yapti
Valla benim tanıdığım kadın çok zengin, dünyanın sayılı perstijli üniversitesinden mezun, gayet konumlu işi var. Yurt dışında yaşıyor. Dünyada gezmediği ülke vs kalmadı.İşte bazılarının anlayamadığı bu. O evdeki kadın . Nasıl bir üzüntü içerisinde hiç birimiz tahmin bile edemeyiz. Bir erkek için yada para için mi demeli. Bir kadını bu duruma düşüren kimseye saygı duymuyorum.
İki ucu b.klu degnek dedikleri cinsten bi konu olmus gercekten, ne desem bilemedim.
Yaşanan olayda kandırılan, aldatılan, zarar verilen, hakkı hukuku çiğnenen kimse yok. Daha dogrusu bunların hepsi var ama kimsenin birbirine bi şey yaptıgı yok, herkes ne ediyosa kendine ediyo. Herkes yetiskin, akıl sahibi, her seyin farkında ve toplumsal ve ahlaki normlara uymasa da bi karar vermişler, sonuclarını da dibine kadar yasayacaklar.
Bu noktada onların kararı mı, evet onların kararı.
Siz bu kararı alan bi insanla arkadas olmak zorunda degilsiniz elbette, aynı degerleri paylasmadıgınız, ahlakına güvenmediginiz bi insanla ne kadar ortak yonunuz kalmıs olabilir ki neticede? Farklı insanlar dost olur ama zıt insanlar olamaz bence, kara dediginize ak diyosa yapacak cok da bi sey kalmamıs demektir.
Ama bi yandan da bilemiyorum. 15 yıllık arkadaslıktan sonra kendi ozel hayatının tabiri caizse icine edecek bi karar verdi diye hayatınızdan cıkarmak ne kadar dogru?
Size bi sey yapmamıs, o insanlara da yapmamıs. Kendine yapmıs ne yapmıssa ve bence tam da su anda hayatında saksakcılara degil de yavrum hata ediyosun sonu da kotu olacak ama biz yanındayız, basını duvarlara vururken teselli edicez seni diyen arkadaslara ihtiyacı var. Yani kendi düsen aglamaz diye uzaktan bakmak yerine bak cok pis düseceksin, seni su an oldugun halinle sevmek kabullenmek cok zor ama 15 yıl hukukumuz var, atsan atılmaz satsan satılmazsın, yapma boyle yaklasımını mı deneseniz acaba?
Valla kimse kusura bakmasın da yeni eş (kuma) de eski eş de adamla parası için bu durumu kabulleniyo çok net.. Ne için kabulleniyosa kabulleniyo aslında o da çok önemli değil benim gözümde 3'ü de 5 para etmez karaktersiz insanlar.:) böyle mutlu :) Kendinizi 3 çocuk annesi ve evli bir kadın yerine koyabilir misiniz acaba. Yoksa teoridemi olur bunlar sadece. Evlilik yaşadınız mı yada şuan çocuğunuz mu var? Neyse demek istediğim aslında konuya tekdüze bakmıyoruz sadece bazı fikirler durumlara ,konumlara göre çok değişkenlik gösteriyor şu an bu konuda olduğu gibi.
Ali agaoglunun eşide bilip kabul ediyorduKarısının bildiğine emin misiniz? Böyle bir şeyı hiç bir kadın kabullenmez bence. Bir de karısı ile metresi aynı şehirde mi yaşıyor. ..
Ne diyeyim Yuva Yıkanların Yuvası olmasın İnşaAllah Amin !.15 yıldir süren 4 kişilik bir arkadaş grubum var. Hepsini çok çok seviyorum. Yıllarca hiç soğukluk yada kopma olmadı. En güzel gunlerimde yanımda oldular.
Simdi Bu arkadaşım son bir yıldır evli 3 çocuk babası bir adam ile görüşmeye başladı. Çok konuştum yapma etme dinlemedi beni. Bebeğim doğduktan sonra pek ilgilenemedim. Çok az görüşebildik.
Bı ara duydum ki adam kızı ailesinden istemiş. 'kizin babasina evli olduğunu esinin ve ailesinin haberi olduğunu söylemiş'
Arkadaşımı aradim. Kendini adamın karısı yerine koy. Bugün onu aldatan yarın seni de aldatır. Bu pişkin s.fsiz yarın başkasını da ister. Adamın 3 çocuğu var. Yazıktır günahtır çocuklara.. nasıl miden kaldırıyor. Nasıl başkasının kocasının koynuna girebileceksin.
En son Kadınin resmi nikahı var. Kadın bir yildir haberi var. Boşanmadi daha bosanmaz. Ad.seni metres alıyor. hic kendini kandirma dedim.
Bu lafimdan sonra sesini yükseltti. Ben seni çok yanlış tanimisim. Arkamdan da konuşmussun. Birbirimizi seviyoruz. İlk baştan eşinin haberi var. Aralarında sevgi yok sadece çocuklar için evliliklerini sürdürüyorlar. ZENGİN ADAM ELİNİ SALLASA ELLİSİ. BUGUN BEN OLMASAM YARİN BASKASİ OLACAK' dedi. Yazıklar olsun insinşal hak ettiğini bulursun dedim. Telefonu kapattım.
Arkadaşım bu adam ile evlendi. Yanlış okumadınız. Bildiğiniz düğün yapti. Kına gecesi yaptı. Ben ve bir arkadaşım gitmedik ama diğer iki arkadaş yalnız burakmayalim deyip gittiler.
Şimdi de ev oturmasına çağırıyormus. Dün aradı hiç cevap vermedim. Sonra arkadaşım aradı. İsrarla bizimde gelmemizi istiyormuş. Aramizin bozulmasına çok üzülüyormus.
Asla gitmem sokakta görsem konuşmam. Şöyle ona bı daha aramasın beni dedim. Bu arkadaşım da ısrar ediyor abarttin dusunuyor..' Bunca yıllık dostluğumuz var. Onun tercihi bizi ilgilendirmez. Hiç olmazsa dışarda görüşelim' diyor.
Ben yaptığını ahlaksızlık olarak görüyorum. Hayatta evine gitmem görüşmem de ama bunca yıllık arkadaşlığımıza birlikte geçirdiğimiz zamanlara çok üzülüyorum. En kotu zamanimda yanimda oldu . Dunumde hep yanımdaydı bebeğim doğdu ilk o geldi. Hep aklımdaydı birgün evlenirse diger kizlar ile yanında olacaktım. Boyle bur kiz degildi. Ailesi fakirdi. Asgari ücretle çalışıp ailesine destek oluyordu. Adamin parası gözünü boyadi. Kendini unuttu. Dunya malına bir s.fsize kandi.Düğüne bile gitmedim.
Üzülüyorum elimden birşey gelmiyor.
Buraya da dertleşelim diye yazdım işte...
:) böyle mutlu :) Kendinizi 3 çocuk annesi ve evli bir kadın yerine koyabilir misiniz acaba. Yoksa teoridemi olur bunlar sadece. Evlilik yaşadınız mı yada şuan çocuğunuz mu var? Neyse demek istediğim aslında konuya tekdüze bakmıyoruz sadece bazı fikirler durumlara ,konumlara göre çok değişkenlik gösteriyor şu an bu konuda olduğu gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?