Arkadaşım İdrar Kokuyor

İdrar akıntı kokan insanlar var gerçekten
Bi komşumuz vardı bizim aman ha otururken ayaklarını açtığı an aman allahım yok böyle bi koku
Kına gecemde yanıma gelip fotoğraf çektirdi
Elini benim omzuma atıp foto çektirdi inan ki o koltuk altı benim omzuma geldiği için saatlerce kadının ter kokusu benim üstümde kaldı
Kadın gittikten sonra salonda çaktırmadan parfüm sıktım omzuma
İnsanlar hasta olabilir akıntı kokusu da olabilir ama temiz bakınca koku o kadar yayılmaz yani
Bir hastalığı varsa da hergün bel altı duş alsın yanına yedek çamaşır ped ıslak mendil alsın yanı
Anlamıyorum ki bizim aldığımız o kokuları kendileri almıyorlar mı
Ya da önemsemiyorlar

Bence sorun tuvaletini yaptiktan sonra yikayip kurulamiyor haliyle de ic camasiri kokuyor.Arkadas a101 de bim de %100 pamuk 3 lu don 5 lira.Adet haline getirdim neredeyse her gittigimde aliyorum.Yakinda suyunu cikaricam kullan at'lar gibi tek giyimlik kulot kullanmaya baslicam.Bunu alip devamli degistirmek bu kadar mi zor ?
Arkadasinla yanyanayken cok kotu idrar koktu.Ne bicim insanlar var hic mi ic camasiri degistirmezler leş insanlar de.Alinacagi varsa alinir.Alinmazsa da direkt soyle amaannn.Piss.

ben rencide etmekten yanayım..inanılmaz bir koku duyum var,tanıdığım herkesten önce alırım kokuları ve bu durum çoğu zaman beni rahatsız eder işte bu yüzden dikkat ederim nasıl koktuğuma,kıyafetlerime kısacası kişisel bakımıma ve eğer ben bunu yapabiliyorsam herkes yapabilir düşüncesindeyim.
dikkat etmiyorsa ve bundan rahatsız oluyorsam çekinmeden söylerim, dik bir şekilde hemde- utansın bir daha yapmasın.

idrar olmayabilir kullandıgı bi ilaç teninde koku yapabilir yada kıyafetine sinen ev kokusudur namaz kılıosa ona dikkat eder

herkes tuvalet temizliğine o kadar dikkat etmiyor arkadaşlar, kokabilir bence.
toplu yerlerde tuvalet kullanmak zorunda olanlar az çok bilir bu durumu.
bazen tuvalete giriyorum, çok özür dilerim ama sapsarı kirli tuvalet kağıdı ortada duruyor, su bile dökülmemiş.:KK12:
bir defa avmde girdim tuvalete. önümden bir kız gidiyordu sevgilisiyle , öpüşe koklaşa ayrıldılar ben de acaba çıkış kapısına mı geldim ki bu derece öpüştüler falan diye düşündüm:KK53:
kız benim önümden girdi, yan yana iki tuvalete girdik. onunki klozet benimki alaturka.
alt tarafları açık tuvaletlerin malum.
benden önce giren de açmış suyu iyice , zemin baya ıslak yan tarafa da gitmiş su. ışığın da etkisiyle görüntü baya yansıyor.
ben şok oldum tabi görünürüm korkusuyla hareket edemedim.:KK57:
kız o klozete lönk diye oturdu, işini bitirdi ve hiçbir temizlenme işlemi yapmadan sşfonu çekti gitti.
çıkarken de fışş diye bir su sesi, muhtemelen sabun bile kullanmadı o kadar kısa sürede.
çocuğa diyesim geldi o öpmelere doyamadığın kız leş gibi şu an diye:p

adet meselesini okudun mu cathycan
aa okudum
midem bulandı ben öyle bir arkadaşım olsa sanırım uzaklaşırdım
düşünsene elini tutuyor bazen bişey alıyorsun veriyorsun midem bualndı:KK43:
bu sadece koku olayı da değil yani
bildiğin pislik :(

Eger bir rahatsizligi yoksa
Ic camasirini gunluk degistirmiyordur.
Namaz kildigi icin haliyle gunde 5 defa abdest aliyor + kendi tuvalet ihtiyaci..

Yuksek oranda kurulama yapmadigi icin
Ic camasiri islaniyor ve kokuyor.
Ter kokusuna karsi kolay uyari yapiyorum da idrar icin nasil uyarilir bende bilemedim.

Namaz kılmıyor olsa tuvaletten temizlemeden çıkıyordur diyeceğim ama namaz kılıyormuş 1 damla bile idrar olmaması gerektiğini biliyordur mutlaka. O yüzden idrara benzeyen başka bir koku olduğu düşünüyorum ben.

Söylediğinde belki ilk başta bir tuhaf olup üzülür alıngan birisi olduğu için ama sonuçta arkadaşısın onun iyiliği için ve başkalarının yanında kokup mahcup olmasın istediğin için de sevinir belki:)

Bence kirli çamasır sepetinde sinen bir kokudur o yıkandıgında çıkmama sebebi çamasırları bekletiyordur kirli sepetinde fazla.

Belkide tuvaletten sonra temizlemeden direkt çekiyordur iç çamasırını.

Belkide temizliyordur ama normalden fazla akıntısı vardır belki oda koku yapar.

Birden fazla sebebi olabilr.

Agzını arayabilirsin bence sen.

Back
X