Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konustunuzmu cok merak ettim.Kızlar,
Arkadaşımla konuşma kararı aldım. Destekleriniz için teşekkür ederim.
Neden küsmüş ki saçma geldi ...sonuçta kişiliğine hakaret etmiyorsunuz ..belki hastalık veya düzgün bakimli olmama ama tam tersi tesekkur etmesi gerekirdi uyardiginiz için arkasından konuşulsa daha mi iyi sadece o an bozulursun ama anliyamadim insanlar bi garip ben de bir defasında yeri geldi is arkadasima demiştim yaa iste zehra da isleri yarim birakiyor yapamiyor falan niye diyorlar o zaman sen gayet güzel yapiyormussun isini dedikm kesinlikle art niyet yoktu en ufak o da hemen bana misilleme yapti iste eski xalistigin yerde de snein için aynisini söylediler diye..çok karaktersizce bi davranış ..resmen bilerek beni uzmeye calisti ama o zaten öyle bi tip ben de inadina sallamadim yoo onlar kendilerine baksin dedim insanlar bi tuhaf !Normal bi koku değil ki parfüm hediye et vs de diyemiyorum.
Benimde bi arkadaşım var bu sorunu yaşayan, herkes arkasından kokuyor diyordu yakın arkadaşım diye dostça bi dille açıkladım bana küstü bildiğin konuşmadı bi süre.
O yüzden birşey diyemicem malesef.
Bazıları iyilikten anlamıyor ama insanın içi el vermiyor işte. Arkasından konuşup yüzüne bunu söyleyemeyenlerle canciğer kendisi. Mühim değil zaten gerçek bir dost bunu o an olmasa da daha sonra idrak edebilirdi benim açımdan da faydası oldu. İnsanlar hakkaten garip.Neden küsmüş ki saçma geldi ...sonuçta kişiliğine hakaret etmiyorsunuz ..belki hastalık veya düzgün bakimli olmama ama tam tersi tesekkur etmesi gerekirdi uyardiginiz için arkasından konuşulsa daha mi iyi sadece o an bozulursun ama anliyamadim insanlar bi garip ben de bir defasında yeri geldi is arkadasima demiştim yaa iste zehra da isleri yarim birakiyor yapamiyor falan niye diyorlar o zaman sen gayet güzel yapiyormussun isini dedikm kesinlikle art niyet yoktu en ufak o da hemen bana misilleme yapti iste eski xalistigin yerde de snein için aynisini söylediler diye..çok karaktersizce bi davranış ..resmen bilerek beni uzmeye calisti ama o zaten öyle bi tip ben de inadina sallamadim yoo onlar kendilerine baksin dedim insanlar bi tuhaf !
Elbette öyle. Bir süre başka şeyler önerdim ama herkes arkasından üff püfff deyince düzgün bir dille uyardım beraber çözüm bulalım dedim algı meselesi tabi herkes idrak edemiyor ne yazık ki.Bence de bunun için size kustuyse bosverin ben olsam hic aramam sormam kendi hatasini anlasin söyledim tabi üslup çok önemli yani bunlara çok güzel bi şekilde incitmeden soyledignizi düşünerek yaziyorum :>
Bence de hic olgun olmayan bi tepki olmuş bence caninizi sikmayin deidgim gibi hatasini anlayip kendisi dönemli dönmüyorsa zaten hayatinizda olmasa da olur deme kiElbette öyle. Bir süre başka şeyler önerdim ama herkes arkasından üff püfff deyince düzgün bir dille uyardım beraber çözüm bulalım dedim algı meselesi tabi herkes idrak edemiyor ne yazık ki.
Suan arkadasimi anlattiniz oda namazindaydi ama hep tezek kokardi :) lisede oda arkadasimdi evet yurtta kaliyorduk biz :)lisede oda arkadaşı nasıl oluyor onu anlamadım ama benimde vardı öyle bi arkadaşım. evlerinin altında hayvan besleniyordu baya büyük bi besicilik yapıyorlardı. kız tertemiz namazında niyazında ama kıyafetleri özellikle pardesüsü falan feci şekilde tezek kokardı :S
Egelisiniz sanirim bu tuzlama olayini ilk esimin ailesinde duydum benim bebegimi de tuzlamak istediler izin vermedim zaten hassas tebi tuz asit resmenBen olsam söyleyemem böyle birşeyi...Namaz kılıyorsa çok dikkatli olmalı. Ama bazı insanlar var kokan. Bizde bebekken büyükler bebeği tuzlarlar kokmasın diye, ne kadar katkısı oluyodur bilemem![]()
Teri agir kokuyodur.. Idrar olsa nasil namaz kilcak? Biliyordur herhalde o kurallari?Kızlar malum havalar isindi. dikkatsiz insanlarin kokulari daha da ortaya cikmaya basladi. Benim sorunum is arkadasim.
Bir kac kez bana sarildiginda kokuyu farketmistim ama gecici bir durumdur diye dusunmustum. Ama artik ciddi ciddi rahatsiz etmeye basladi. Arkadasim cok agir bir sekilde idrar kokuyor.
Birlikte namaza filan da gidiyoruz aslinda dikkatli olmasi gerekir temizlik konusunda ama yanimda namaz kilarken bile kokusu geliyor artik. Havalar da isininca...
Cok da alingan biri. Kirmadan dikkat etmesi gerektigini soylemenin bir yolu yok mu
*Telden yaziyorum. İmla eksikleri icin simdiden kusura bakmayin.
aynen ben ılk kez duyuyorum. ya sey de olabılır kıyafetını değiştirmiyordur.pantolonunu yada etegınıValla canım değiştirmiyor da olabilir. Yani ben gördüm çok pis insanlar. Kendini bilen insan hasta bile olsa çözüm arar bulur artık hangi çağdayız yani bir idrar kokusuna nasıl çare bulamaz ki. Hem o kadar koktuğuna göre belliki baya baya çamaşırları pis ki o kadar koku yayılıyor.