Arkadaşım İdrar Kokuyor

Namaz kıldıgımdan beri iç çamaşır değiştirmeye ozen gösteriyorum.
İdrar damlamış mi endişesi ile her gün değiştiriyorum.günlük ped kullanıyorum
Yaz geldi inşan kendine bile kokuyor.
Yeni roll on aldım
Çok dikkat etmeliyiz falan gibi laflarla ozen göstermesi gerektiğini ima edebilirsinz
namazdan once dıkkat etmıyormuydunuz? endıse ıle hergun degıstırıyorum yazmıssınız.zaten bır ınsan hergun tercıhen sabah akşam değişmeli.

Canım idrar yolu enfeksiyonu varsa idrarı kötü kokuyordur belki çamaşırınada damlıyordurbi koku var falan de anlamasını sağla

Merhaba arkadaşım, biara bu durumu ev arkadaşımda yasamistim. haftada 1 saçını yikardi, 15 günde 1 ancak banyo yapardı. evde çamaşır makinesi yoktu. Ben her hafta doktora için kendi evime camasirlarimi yıkamaya gotururdum, onun bir kere bile çamaşır yikadigini görmedim. Bütün kiyafetlerine sinmiş bir kokusu vardı. Üstelik bu arkadaşım nisanliydi ozaman. .. ima ediyordum ama anlamiyordu birturlu, neyseki evlendi ve ben kokudan kurtuldum.
Terimizle de bir miktar ürik asit atılıyor, korkarım sık duş almayan biriyse, üzerine kiyafetlerine sinmistir o koku artık

Birde Bu sene Libya, Suriye ve Afganistan dan çok öğrencimiz geldi. Onların yemeklerde baharatlari oldukça farklı olduğundan bazen odamda ders yaparken devamlı cam açma ihtiyacı hissediyordum.
Baharat kokusu uzerlerindeydi, belki bizde onlara öyle değişik kokuyoruzdur bilemiyorum.

namazdan once dıkkat etmıyormuydunuz? endıse ıle hergun degıstırıyorum yazmıssınız.zaten bır ınsan hergun tercıhen sabah akşam değişmeli.

Ne alakası var arkadaşım?
Sadece konu sahibine bu yoldan arkadasına gönderme yap diyorum.yoksa kılanda kılmayanda hergun degiştirmeli özellikle yaz aylarında ise daha dikkat etmeli..

Cok korktugum seydir bedenimin ya da evimin pis kokmasi.cok titiz degilim ama koku olayindan ötürü sirtimdan cikani hemen kirli sepetine atarim yarim saat dahi uzerimde dursa temiz daha diyemem evimde de surekli kapi pencere açıktır birilerinin arkasindan pis kokuyor diye konusuldugunda da acaba benim icin de konusuyorlar mi diye cok tedirgon olurum
Ama arkadasiniz belli yasa gelmis uzeri idrar kokuyorsa durum vahim demek ki bilmiyorum soyleseniz bile bu yaştan sonra artik ne kadar etki eder

hediye gibi bir paketin içinde sabun, duş jeli lif falan hediye et belki anlar üstelik kırıcı olmamış olursun

Egelisiniz sanirim bu tuzlama olayini ilk esimin ailesinde duydum benim bebegimi de tuzlamak istediler izin vermedim zaten hassas tebi tuz asit resmen

Göçmenim canım. Yaa çok abartı olmuyor bebeği yıpratacak kadar. Ben yaptırırım belki işe yarıyordur :D

Egelisiniz sanirim bu tuzlama olayini ilk esimin ailesinde duydum benim bebegimi de tuzlamak istediler izin vermedim zaten hassas tebi tuz asit resmen
Bizde de vardır tabi tuzlamak derken öyle tuzu alıp bebeğin üstüne Boca etmiyorsun banyo suyuna az birşey tuz atıyorsun okadar. Ne kadar işe yarıyor bilmiyorum ama biz 6 kız kardeşiz hiç birimizin teni kokmaz 1 i hariç annem hep söyler hepinizi tuzladim bir onu tuzlamadim diye:)

bir insanın terinin kokmaması imkansız . her insanın terle aynı maddeler atılır . şimdi terim kokmaz diyenler sık banyo yapıyordur ,koltuk altını temiz tutuyordur ,koltuk altı deodorantı vs kullanıyordur . ekstra baharatlı yiyecekler kokuyu artırır evet ama ter kokmaması gibi bir şey de olmaz kimsede. tıbben mümkün mü değil . insanlar sık duş almalı bu yüzden ve koltuk altını genital bölgeyi temiz tutmalı . yalnız bizim halkımızda en büyük sorunlardan biri genital bölge temizliği . hiç bir hastamın arkasından kimseye bir şey demedim . mesleki etik değerlerim vardır . şimdi genelleyeceğim için rahat söylüyorum . halkımızın neredeyse yüzde 70 i genital bölge temizliğine hiç dikkat etmiyor . muayene olcakken bile böyle durum . demek ki öğretilmiyor bir şeyler . tuvalet eğitimi eksik veriliyor ki ben dikkat edenlerin böyle yetiştirmeyeceğini düşünüyorum . elini eğer ped değiştikten sonra yıkamıyorsa o pislik her kapı kolunda her masa üzerinde her otobüs tutacağında . kendisini geçtim bize bunu yapmaya ne hakkı var ?

Dusunuyorumda idrar kokmasi icin, uzerine isemesi lazim. Ya da idrarini tutma problemi varsa, ve camasirini da degistirmiyorsa kokar. Ama namaz kilan birisi, nasil olur da idrar kokar???
Bence bu kizin bir saglik sorunu var. Mesela benim yegenim obez. Ve teri cok pis kokuyor. Dus alip cikinca bile banyoda kokusu kaliyor. Bu kizinda boyle bi sorunu vardir. Bobreklerinde sikinti olabilir. Bence, once caktir, adan bobreklerinde bi sikinti olup olmadigini sorun.

Ben hergün duşa giremiyorum romatizma m var ve su iyi gelmiyor birde oglum cok ağlıyor banyoya girince keşke hergün dusumu alabilsem ama haftada 2 3 kez giriyorum duşa ama çok kilo aldım banyo dan yeni çıkmam a rağmen kendime kokuyorum bide genital temizliğe bir çözüm bulamadım tüy Dökücü krem hangi marka olursa olsun yara ve alerji yapiyor kullan at jilet kullaniyorum ama oda iyice cogaltti ağda dan cok korkuyorum cok şaşırdım surekli kendimi kokluyorum inanın gunde belki 3 kez alt camasirimi zıbınimi vs degistiriyorum ama hic kesilmeyen bir akıntı var dr gittim ama nafile geçmiyor artik yoruldum evim cati kati ve aşırı sıcak ve nemli sizler bu ter kokusuyla ve genital temizlik le nasil başediyorsunuz

Ben hergün duşa giremiyorum romatizma m var ve su iyi gelmiyor birde oglum cok ağlıyor banyoya girince keşke hergün dusumu alabilsem ama haftada 2 3 kez giriyorum duşa ama çok kilo aldım banyo dan yeni çıkmam a rağmen kendime kokuyorum bide genital temizliğe bir çözüm bulamadım tüy Dökücü krem hangi marka olursa olsun yara ve alerji yapiyor kullan at jilet kullaniyorum ama oda iyice cogaltti ağda dan cok korkuyorum cok şaşırdım surekli kendimi kokluyorum inanın gunde belki 3 kez alt camasirimi zıbınimi vs degistiriyorum ama hic kesilmeyen bir akıntı var dr gittim ama nafile geçmiyor artik yoruldum evim cati kati ve aşırı sıcak ve nemli sizler bu ter kokusuyla ve genital temizlik le nasil başediyorsunuz
Agda dene derim zamanla azaliyor da tecrubeyle sabit 1 ay mis gibi geziyorsun en azından

Ilk etapta yapamazsin kuafore git derim gerci caiz degil ama ilk kuaforde yaptirdim zamanla makinesini aldim kendim yaptim bazen agda bantlariyla yapiyorum kucuk kucuk kesip
ben çok korkuyorum ya düşününce bile içim tuhaf oluyor eşime kuaföre gitmem lazım dedim agda için olmaz dedi delirdinmi sen canına acımıyor musun dedi al kremi işte dedi ama krem de hiç iyi gelmiyor

Ilk etapta yapamazsin kuafore git derim gerci caiz degil ama ilk kuaforde yaptirdim zamanla makinesini aldim kendim yaptim bazen agda bantlariyla yapiyorum kucuk kucuk kesip
kuaföre gidip agdamı yaptıracagım diyecegim çok utanırım birde iyi bir yere gitmek lazım

benim kuaföre gitmem lazım ama nasıl
annem de agda makinesi var ama alsamda yapablir miyim acaba

Back
X