Arkadaşım İdrar Kokuyor

Teridir bazı insanların Teri acayip ağır kokuyor Annem çalışırken bi kadından bahsetmişti mide bulanıyor artık diye hatta iş arkadasları hediye olarak parfüm aldık demişler ama fayda olmamış
aşırı derecede et tüketen insanların ve de yemeklerde kalitesiz yağ kullanan insanların terlerinin iğrenç koktuğunu farketmiştim ben de. Parfüm daha da ağırlaştırır kokuyu, keşke febrezin kötü kokuları gideren spreyinden alsaymışsınız :KK48:

Bence o koku direk idrar kokusu değildir, belki başka bir sorunu vardır bayanın mesela mantar vb o öyle kokar keşke ped kullansa, yazık kendiside muhakkak rahatsız oluyordur.
Bende olsam tereddüt ederdim söyleyemezdim iş arkadaşım sonuçta, normal yakın arkadaşım olsa sıkıntı yok söylerdim

Kızlar malum havalar isindi. dikkatsiz insanlarin kokulari daha da ortaya cikmaya basladi. Benim sorunum is arkadasim.
Bir kac kez bana sarildiginda kokuyu farketmistim ama gecici bir durumdur diye dusunmustum. Ama artik ciddi ciddi rahatsiz etmeye basladi. Arkadasim cok agir bir sekilde idrar kokuyor.
Birlikte namaza filan da gidiyoruz aslinda dikkatli olmasi gerekir temizlik konusunda ama yanimda namaz kilarken bile kokusu geliyor artik. Havalar da isininca...
Cok da alingan biri. Kirmadan dikkat etmesi gerektigini soylemenin bir yolu yok mu

*Telden yaziyorum. İmla eksikleri icin simdiden kusura bakmayin.
belki bir rahatsızlığı vardır?

Daha sabah duş aldım rolonumu falan da sürdüm güzelce ama sıcaktan terledim. Konuyu görünce de istemsiz olarak etrafımı koklamaya başladım acaba bende de olur mu diye. Elimde kahve vardı üstüme döküldü:mad:

Kokuyor olma ihtimalinden çok korkarım.Eğer kokuyor olsam yakın bi arkadaşımın söylemesini isterdim ama uzaktan tanıdığım 1-2 kere gördüğüm biri söylese bozulurdum heralde.

Her koku da her insanı rahatsız etmiyor sanırım. Eski ev arkadaşımda bulaşıcı olmayan ve sağlık problemi oluşturmayan gizli sarılık vardı (sadece gözü ve vücut rengi sarıydı). Çok yakın arkadaşımdı ve de çok severdim ama bana hep kötü gelirdi kokusu. İdrar kokusuna yakın ağır bi vücut kokusu vardı. Nişanlıydı o dönem hep düşünürdüm bana birisi böyle koksa asla onla evlenemezdim diye. Demek ki nişanlısına öyle kokmuyordu ki evlendiler. (ben de ona diyememiştim hiç koktuğunu)

Ya bi ara temizlik imandandir deyip efendimizin temizlikle ilgili hadislerini filan soyledim. İste taharet almanin önemli oldugunu filan. Ama yok.. dediginiz gibi bi bahanem olsa keske.. ama oyle bi durum da yok ki. Temizligine pek dikkat etmiyor. Cok igrenc olacak ama birsey daha var.

Adetli oldugunu bildigim bi gun bu lavaboya girdi cikti tam yolda yuruyoduk çenesinin kenarinda kan gordum :kusmuk: canim sivilcen filan patladi sanirim cenende kan var git yika dedim. Eliyle siliverdi.
Ayy o nasıl olmuş yaa pedini yüzüne mi sürmüş :kusmuk::oha: :KK75: elini de yıkamıyodur bu. Böyle bir şey nasıl söylenir bilemiyorum ama ya kırmadan daha temiz olmasını söyle ya da görüşme

Bir insanın idrar kokması için komple altına yapmış olması gerekemez mi ya,az kaçırdığında o kadar yoğun koku yayarmı ki bilemedim.Ter olma ihtimali yüksek bence,bazı insanların terleri cidden idrar gibi kokar,sık kıyafet değiştirmiyorsa hele ekşi ekşi kokması çok olası.

öf allahım nasıl okudum bu konuyu :kusmuk:
bizimde lisede bir kız vardı yıllar evvel hem ağız kokusu hem üstü başı kokardı aklıma o geldi. Büyük ihitmalle hastalığı falan vardır, Allah şifasını versin kötü bir durum :kusmuk:

Namaz kıldıgımdan beri iç çamaşır değiştirmeye ozen gösteriyorum.
İdrar damlamış mi endişesi ile her gün değiştiriyorum.günlük ped kullanıyorum
Yaz geldi inşan kendine bile kokuyor.
Yeni roll on aldım
Çok dikkat etmeliyiz falan gibi laflarla ozen göstermesi gerektiğini ima edebilirsinz

Daha sabah duş aldım rolonumu falan da sürdüm güzelce ama sıcaktan terledim. Konuyu görünce de istemsiz olarak etrafımı koklamaya başladım acaba bende de olur mu diye. Elimde kahve vardı üstüme döküldü:mad:

Kokuyor olma ihtimalinden çok korkarım.Eğer kokuyor olsam yakın bi arkadaşımın söylemesini isterdim ama uzaktan tanıdığım 1-2 kere gördüğüm biri söylese bozulurdum heralde.

Her koku da her insanı rahatsız etmiyor sanırım. Eski ev arkadaşımda bulaşıcı olmayan ve sağlık problemi oluşturmayan gizli sarılık vardı (sadece gözü ve vücut rengi sarıydı). Çok yakın arkadaşımdı ve de çok severdim ama bana hep kötü gelirdi kokusu. İdrar kokusuna yakın ağır bi vücut kokusu vardı. Nişanlıydı o dönem hep düşünürdüm bana birisi böyle koksa asla onla evlenemezdim diye. Demek ki nişanlısına öyle kokmuyordu ki evlendiler. (ben de ona diyememiştim hiç koktuğunu)

Kokan kızada ki hastalıkta bu olabilir. Yani bir insan altına kaçırsa o zaman kokar. Hergün o şekilde dolasamayacagina göre kız hastadir. Ya teri ya da ağzı yada vücudu o şekilde kokuyormus. Kokular hastalık belirtisidir. İnsanın cisi bile bazen kokmaz.

Bencede ıdrar kokuyor.iç çamaşırı değişiyordur ya

Valla canım değiştirmiyor da olabilir. Yani ben gördüm çok pis insanlar. Kendini bilen insan hasta bile olsa çözüm arar bulur artık hangi çağdayız yani bir idrar kokusuna nasıl çare bulamaz ki. Hem o kadar koktuğuna göre belliki baya baya çamaşırları pis ki o kadar koku yayılıyor.

Kokan kızada ki hastalıkta bu olabilir. Yani bir insan altına kaçırsa o zaman kokar. Hergün o şekilde dolasamayacagina göre kız hastadir. Ya teri ya da ağzı yada vücudu o şekilde kokuyormus. Kokular hastalık belirtisidir. İnsanın cisi bile bazen kokmaz.
İlla ki bir hastalığı falan vardır bence de. Bu yazıyı da oyüzden yazdım zaten. Geçenlerde de bi konu açılmıştı kokuyla ilgili. O kokan kişide de mantar hastalığı olduğu anlaşılmıştı. İdrar sıçratmayla vs insan bukadar kokmaz. Ki zaten namaz kılan bir insan taharet alması gerektiğini temiz kıyafet giymesi gerektiğini bilir diye düşünüyorum. İnsanın üstüne az bişey idrar sıçrasa zaten şeytan vesvese veriyor temiz değilsin namazını kılma diye. Şahsen benim öyle oluyor evden dışarıda klozet olan tuvalete girsem temiz değilim gibi geliyor.

Regl olayi resmen:oha:. Ben direk yüxune soylerdim temizligine dikkat et hatta herkes senin koktugunu konusuyor bende artik eminim derdim o regl olayi aninda yani uyarın yada uzaklasim ne bilim ben biraz titizim de..lisede oda arkadadim kokardi parfüm almistim gonderme yaptim anlamadi en son kokuyorsun dedim acik acik oda anlatti kendi degil kiyafetleri kokuyormus cunku evlerinin altinda ahır varmis iceri giriyomus kokusu..cok sasirmistim o an.:temizlik:
lisede oda arkadaşı nasıl oluyor onu anlamadım ama benimde vardı öyle bi arkadaşım. evlerinin altında hayvan besleniyordu baya büyük bi besicilik yapıyorlardı. kız tertemiz namazında niyazında ama kıyafetleri özellikle pardesüsü falan feci şekilde tezek kokardı :S

ben de anlamadım ne demek istediğini..gerçi anlamak istediğimden emin değilim ama :kusmuk::kusmuk:
Off sinirden gülmem geliyor :KK70: çömelirken değmiş olabilir :confused: normalde idrar kokuyorsa adetken yanına yaklaşılmaz hiç yıkamıyodur heralde. 5 günlüğüne otelde kalmışlar bir kere yıkanmış o da kızın ısrarıyla

Belki kiyafetlerini düzgün yıkıyamıyordur şöyleki yumuşatıcı kullanmıyordur belki bide çamaşirin kuruması uzun sürdümü çamaşirlarda ağır bi koku birakıyor

Bence hastalikla falan ilgisi yok.konu sahibi daha fazla detay vermek istemiyo.bildiginiz pis bi insan.adet kani yuzunde kismini okuduktan sonra icim kalkti.tuvaletten sonra bile ellerini yikamiyo belli ki.bence sen bu kisiden biranonce uzaklas.unutma ki bazi hastaliklar sadece kan yoluyla gecmiyo.dokunmayla bile gecen birsuru hastalik var.kisisel bakimina bu kadar ozensiz davranan birinin de pek saglikli olabilecegini dusunmuyorum malesef.
Benim 5 yasindaki cocugum bile her yemekten sonra tuvaleten sonra ellerini yikamasini gerektigini biliyosa arkadasinizin bu kadar pis gezmesi hic normal degil.

Lisedeyken bizim de bi arkadasimiz vardi.2-3hafta banyo yapmaz bunu da piskin piskin soylerdi.saci basi yag icinde koku icinde dolasirdi.var boyle pis insanlar malesef.
Hastalik vs dolayisiyla kokan insanlari bu konunun disinda tutuyorum yanlis anlasilmasin.

Back
X