- 10 Mart 2016
- 206
- 145
- 23
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşırı derecede et tüketen insanların ve de yemeklerde kalitesiz yağ kullanan insanların terlerinin iğrenç koktuğunu farketmiştim ben de. Parfüm daha da ağırlaştırır kokuyu, keşke febrezin kötü kokuları gideren spreyinden alsaymışsınızTeridir bazı insanların Teri acayip ağır kokuyor Annem çalışırken bi kadından bahsetmişti mide bulanıyor artık diye hatta iş arkadasları hediye olarak parfüm aldık demişler ama fayda olmamış
belki bir rahatsızlığı vardır?Kızlar malum havalar isindi. dikkatsiz insanlarin kokulari daha da ortaya cikmaya basladi. Benim sorunum is arkadasim.
Bir kac kez bana sarildiginda kokuyu farketmistim ama gecici bir durumdur diye dusunmustum. Ama artik ciddi ciddi rahatsiz etmeye basladi. Arkadasim cok agir bir sekilde idrar kokuyor.
Birlikte namaza filan da gidiyoruz aslinda dikkatli olmasi gerekir temizlik konusunda ama yanimda namaz kilarken bile kokusu geliyor artik. Havalar da isininca...
Cok da alingan biri. Kirmadan dikkat etmesi gerektigini soylemenin bir yolu yok mu
*Telden yaziyorum. İmla eksikleri icin simdiden kusura bakmayin.
Ayy o nasıl olmuş yaa pedini yüzüne mi sürmüşYa bi ara temizlik imandandir deyip efendimizin temizlikle ilgili hadislerini filan soyledim. İste taharet almanin önemli oldugunu filan. Ama yok.. dediginiz gibi bi bahanem olsa keske.. ama oyle bi durum da yok ki. Temizligine pek dikkat etmiyor. Cok igrenc olacak ama birsey daha var.
Adetli oldugunu bildigim bi gun bu lavaboya girdi cikti tam yolda yuruyoduk çenesinin kenarinda kan gordumcanim sivilcen filan patladi sanirim cenende kan var git yika dedim. Eliyle siliverdi.
Bencede ıdrar kokuyor.iç çamaşırı değişiyordur yaHastalik olabilir camasirlarina idrar kacirabilir.
Yada temiz degildir gunluk dusunu alip ic camasirini degistirmez tuvalette guzel temizlenmez oyle olabilir.
Ama bunlar bahane olmamali insan kendini bilmeli.
Daha sabah duş aldım rolonumu falan da sürdüm güzelce ama sıcaktan terledim. Konuyu görünce de istemsiz olarak etrafımı koklamaya başladım acaba bende de olur mu diye. Elimde kahve vardı üstüme döküldü![]()
Kokuyor olma ihtimalinden çok korkarım.Eğer kokuyor olsam yakın bi arkadaşımın söylemesini isterdim ama uzaktan tanıdığım 1-2 kere gördüğüm biri söylese bozulurdum heralde.
Her koku da her insanı rahatsız etmiyor sanırım. Eski ev arkadaşımda bulaşıcı olmayan ve sağlık problemi oluşturmayan gizli sarılık vardı (sadece gözü ve vücut rengi sarıydı). Çok yakın arkadaşımdı ve de çok severdim ama bana hep kötü gelirdi kokusu. İdrar kokusuna yakın ağır bi vücut kokusu vardı. Nişanlıydı o dönem hep düşünürdüm bana birisi böyle koksa asla onla evlenemezdim diye. Demek ki nişanlısına öyle kokmuyordu ki evlendiler. (ben de ona diyememiştim hiç koktuğunu)
İdrarını yaptıktan sonra temizlenmeden giyiniyorsa çamaşırı ıslanıyordur. Ya da yaparken sıçrıyordur. O yüzden kokabilir.Tuvalet ayri ustu basi teni ayri
Fiskiye gibi fiskirtMiyor harhalde
O kadar kokacak kadar ..
Yok malligimizdan sormadik herhalde
ben de anlamadım ne demek istediğini..gerçi anlamak istediğimden emin değilim amaAyy o nasıl olmuş yaa pedini yüzüne mi sürmüş![]()
elini de yıkamıyodur bu. Böyle bir şey nasıl söylenir bilemiyorum ama ya kırmadan daha temiz olmasını söyle ya da görüşme
Bencede ıdrar kokuyor.iç çamaşırı değişiyordur ya
İlla ki bir hastalığı falan vardır bence de. Bu yazıyı da oyüzden yazdım zaten. Geçenlerde de bi konu açılmıştı kokuyla ilgili. O kokan kişide de mantar hastalığı olduğu anlaşılmıştı. İdrar sıçratmayla vs insan bukadar kokmaz. Ki zaten namaz kılan bir insan taharet alması gerektiğini temiz kıyafet giymesi gerektiğini bilir diye düşünüyorum. İnsanın üstüne az bişey idrar sıçrasa zaten şeytan vesvese veriyor temiz değilsin namazını kılma diye. Şahsen benim öyle oluyor evden dışarıda klozet olan tuvalete girsem temiz değilim gibi geliyor.Kokan kızada ki hastalıkta bu olabilir. Yani bir insan altına kaçırsa o zaman kokar. Hergün o şekilde dolasamayacagina göre kız hastadir. Ya teri ya da ağzı yada vücudu o şekilde kokuyormus. Kokular hastalık belirtisidir. İnsanın cisi bile bazen kokmaz.
lisede oda arkadaşı nasıl oluyor onu anlamadım ama benimde vardı öyle bi arkadaşım. evlerinin altında hayvan besleniyordu baya büyük bi besicilik yapıyorlardı. kız tertemiz namazında niyazında ama kıyafetleri özellikle pardesüsü falan feci şekilde tezek kokardı :SRegl olayi resmen. Ben direk yüxune soylerdim temizligine dikkat et hatta herkes senin koktugunu konusuyor bende artik eminim derdim o regl olayi aninda yani uyarın yada uzaklasim ne bilim ben biraz titizim de..lisede oda arkadadim kokardi parfüm almistim gonderme yaptim anlamadi en son kokuyorsun dedim acik acik oda anlatti kendi degil kiyafetleri kokuyormus cunku evlerinin altinda ahır varmis iceri giriyomus kokusu..cok sasirmistim o an.
![]()
Off sinirden gülmem geliyorben de anlamadım ne demek istediğini..gerçi anlamak istediğimden emin değilim ama![]()
adet meselesini okudun mu cathycanbelki bir rahatsızlığı vardır?