- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
Ama kuafor tercihini iyi yap hem hijyen hem de kullanilan malzemenin kalitesi açısından.hadi gazan mübarek olsunyarın gidecegim inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama kuafor tercihini iyi yap hem hijyen hem de kullanilan malzemenin kalitesi açısından.hadi gazan mübarek olsunyarın gidecegim inşallah
işte kuaför nasıl olacak bilmem hiç gitmem kuaföre sadece 3 ay önce saçımı boyatmak için gitmişti kuaförde yok öyle bildiğimAma kuafor tercihini iyi yap hem hijyen hem de kullanilan malzemenin kalitesi açısından.hadi gazan mübarek olsun![]()
Sen cesaretini topla yarin bi kuafore agda icin git lutfen biliyorsun bir arpa boyuuzadi miekruh oluyor sık sık jilet yapmak da iyice koklendirir ciddi diyorum ramazan a temiz temiz gir ohhh miss
Canım şu olayıda ilkkez sende duydum romatizmadan dolayı yıkanmamakBen hergün duşa giremiyorum romatizma m var ve su iyi gelmiyor birde oglum cok ağlıyor banyoya girince keşke hergün dusumu alabilsem ama haftada 2 3 kez giriyorum duşa ama çok kilo aldım banyo dan yeni çıkmam a rağmen kendime kokuyorum bide genital temizliğe bir çözüm bulamadım tüy Dökücü krem hangi marka olursa olsun yara ve alerji yapiyor kullan at jilet kullaniyorum ama oda iyice cogaltti ağda dan cok korkuyorum cok şaşırdım surekli kendimi kokluyorum inanın gunde belki 3 kez alt camasirimi zıbınimi vs degistiriyorum ama hic kesilmeyen bir akıntı var dr gittim ama nafile geçmiyor artik yoruldum evim cati kati ve aşırı sıcak ve nemli sizler bu ter kokusuyla ve genital temizlik le nasil başediyorsunuz
sadece ilk aldıracagında gitmiş şimdi kendi yapıyormuş arkadas ben de çok korktugum ve cesaretim olmadıgı için gidecegim çünkü kendim hayatta yapamam jilet kullanmaktan bıktım tüy dökücü kremleri denedim en pahalısını bile denedim alerji ve yara yaptı malesefBir şey soracağım yanlış anlamayın ama; hani mekruha bu kadar dikkat ediyorsunuz, takdir de ediyorum fakat doktor, ebe v.s. zorunluluklar haricinde kadınların bir birlerinin göğüs ile diz kapağı arasını görmelerinin haram olduğunu da biliyorsunuzdur, ben çok garipsiyorum o bölgesini rahat rahat başka birine aldırmayı...
inan bana sıcak su da olsa günlerce agrı çekiyorum ilaç kullanmıyorum çünkü çok hasar verdi ve kilo yaptı hergün duşa girmeyi bırak oturacak fırsatı zor buluyorum oglum tek saniye bile tek kalmıyor banyo ya girmek eziyete dönüyor ben çıkıncaya kadar ateşe düşmüş gibi aglıyor namazımı bile gizli kılıyorum oglumdan bu arada geçmiş olsun çok fena bir hastalıkCanım şu olayıda ilkkez sende duydum romatizmadan dolayı yıkanmamakbenim dizimdede romatizma var büyük ihtimalle her gün ağrı çekiyorum ama duş almadan yapamıyorum içerim ağrı kesicimi genede yaparım maalesef
![]()
ne romatizması seninki benim kas romatizması ilthaplı eklem romatizması tüm vucudum da varCanım şu olayıda ilkkez sende duydum romatizmadan dolayı yıkanmamakbenim dizimdede romatizma var büyük ihtimalle her gün ağrı çekiyorum ama duş almadan yapamıyorum içerim ağrı kesicimi genede yaparım maalesef
![]()
sadece ilk aldıracagında gitmiş şimdi kendi yapıyormuş arkadas ben de çok korktugum ve cesaretim olmadıgı için gidecegim çünkü kendim hayatta yapamam jilet kullanmaktan bıktım tüy dökücü kremleri denedim en pahalısını bile denedim alerji ve yara yaptı malesef
Bende sadece ağrı kesici kullanıyorum emin ol çocukla uğraşmak daha çok ağrı yapıyordur, bide koltuk altı için rexonanın stick siyah beyaz olanını (rolon değil) tavsiye ederim süper bişey 48 saat ter kokusu yok düzenli kullanırsaninan bana sıcak su da olsa günlerce agrı çekiyorum ilaç kullanmıyorum çünkü çok hasar verdi ve kilo yaptı hergün duşa girmeyi bırak oturacak fırsatı zor buluyorum oglum tek saniye bile tek kalmıyor banyo ya girmek eziyete dönüyor ben çıkıncaya kadar ateşe düşmüş gibi aglıyor namazımı bile gizli kılıyorum oglumdan bu arada geçmiş olsun çok fena bir hastalık
işte o agdayı alıp oraya uygulayacak cesaretim olsa zaten sorun olmayacakİyi de kuaför de değişik bir yöntem uygulamıyordur her halde. Ben de o bölgem için jilet kullanıyorum, cesaret edemiyorum ağdaya. Ama bir gün yaparsam kendim yaparım, niye başkasına yaptırayım ki, o acıtmayacak mı? Ben her işimi kendim görürüm saç kesme haricinde. Diğer bölgelerini aldır istediğin kadar ama o bölgeni aldırmak yani büyük konuşmayayım da bana çok ayıp geliyor.
Valla bilmiyorum dr a gitmiyorum ağrı kesiciyle idare etmeye çalısıyorum ama bazı günler çekilmez oluyorne romatizması seninki benim kas romatizması ilthaplı eklem romatizması tüm vucudum da var
işte o agdayı alıp oraya uygulayacak cesaretim olsa zaten sorun olmayacak
canım deodrant kullanıyorum daha dün dr dan geldim ama yok fayda etmiyor mantarım vardı şuan daha iyiyim ama yok akıntı geçmediBende sadece ağrı kesici kullanıyorum emin ol çocukla uğraşmak daha çok ağrı yapıyordur, bide koltuk altı için rexonanın stick siyah beyaz olanını (rolon değil) tavsiye ederim süper bişey 48 saat ter kokusu yok düzenli kullanırsanama şu akıntına da bi çare bulmalısın ilerler falan Allah korusun
romatizmada erken tanı çok önemli canım benim ki ilk teşhiş konulamadı yıgınla ilaç kullandım vs teşhiş kondu ama iş işten geçtiValla bilmiyorum dr a gitmiyorum ağrı kesiciyle idare etmeye çalısıyorum ama bazı günler çekilmez oluyor![]()
agrı kesiiyi dr um yasaklamıştı asprin ve bazı agrı kesiciler kanı aşırı sıvılaştırıyormuş o yüzden ben mecbur kalmadıkça agrıdan ölsemde atmıyorum artık ilaçValla bilmiyorum dr a gitmiyorum ağrı kesiciyle idare etmeye çalısıyorum ama bazı günler çekilmez oluyor![]()
Bende sadece ağrı kesici kullanıyorum emin ol çocukla uğraşmak daha çok ağrı yapıyordur, bide koltuk altı için rexonanın stick siyah beyaz olanını (rolon değil) tavsiye ederim süper bişey 48 saat ter kokusu yok düzenli kullanırsanama şu akıntına da bi çare bulmalısın ilerler falan Allah korusun
agrı kesiiyi dr um yasaklamıştı asprin ve bazı agrı kesiciler kanı aşırı sıvılaştırıyormuş o yüzden ben mecbur kalmadıkça agrıdan ölsemde atmıyorum artık ilaç
Deo değil canım koltuk altı stick i bu hem beyazlarda hem siyahlarda leke yapmıyor zaten özellikle onun için canım çok memnunuz biz karı koca :)Antiprensparant mi peki ? Ter dokusunu çok bozuyor bu deodorantlar.
Bir süre sonra beyaz gidildiğinde sarı rengi görebiliyor koltuk altında.
Ben bu yüzden tedavi gördüm.
Şuan anda mantar im bitti dr gidip geliyorum ilaçlardan yildim artık hem dr um dedi cok fazla suya girme diye romatizma nin da cesitleri oluyor kafamda kurmuyorum inan 6 6,5 yıldır bu hastalikla mücadele ediyorum abdesti bile zor alıyorum elim yüzüm şişiyor ellerim ağrıyor ve morariyor ilaçlar canima yettiMantarin varsa surekli dus almazsan uzgunum ama kokarsin. Ben mantarimin surekli devam ettigi zamanlar gunde 4 kere bile duş aliyordum.
Su romatizmayi azdirmaz. Kendi kendine boyle bir sey kurmussun kafanda. Madem romatizman var tedavi gör. Iltihapli romatizma cok tehlikeli ve birden kalbe bile vurabiliyor.
Dedigim gibi tedavini gör. Gecmis olsun..