- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
Cesaretini topla git tabiki kuafor cok onemli nasil yapildigini gorursun sonra kendin uygularsinbenim kuaföre gitmem lazım ama nasıl
annem de agda makinesi var ama alsamda yapablir miyim acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cesaretini topla git tabiki kuafor cok onemli nasil yapildigini gorursun sonra kendin uygularsinbenim kuaföre gitmem lazım ama nasıl
annem de agda makinesi var ama alsamda yapablir miyim acaba
gitmem lazım ama nasıl inan kendimle çebelleşiyorumCesaretini topla git tabiki kuafor cok onemli nasil yapildigini gorursun sonra kendin uygularsin
gitmem lazım ama nasıl inan kendimle çebelleşiyorum
lazeri düşündüm ama araştırıyorum bakalımEn güzeli lazer epilasyon etkili ve iki senanstan sonra azalmalar başlıyor daha uzun aralıklarla lazere gidiyorsunuz![]()
lazeri düşündüm ama araştırıyorum bakalım
fiyat araştırması yapıyorum bugünlerde birde güvenilir olması çok önemli benim içinEn etkili çözüm ağda yapana kadar lazerle çözüme ulaşırsınız![]()
fiyat araştırması yapıyorum bugünlerde birde güvenilir olması çok önemli benim için
tamam inşallah eşimin bütcesini de zorlamayacak bir yer bulacagım inşallahTüm vücut dışında isterseniz genital dahil paketler var daha uygun fiyatlı oluyor. Dermatolog kontrolü olan yerler daha güvenilir hastanelerde de güzel paketler var.
tamam inşallah eşimin bütcesini de zorlamayacak bir yer bulacagım inşallah
inşallahTaksit bile yapılıyor umarım içinize sinen bir yer bulursunuz![]()
Tuzlama olayı işe yarıyor bence annem tuzlamış terim kokmaz![]()
Ben hergün duşa giremiyorum romatizma m var ve su iyi gelmiyor birde oglum cok ağlıyor banyoya girince keşke hergün dusumu alabilsem ama haftada 2 3 kez giriyorum duşa ama çok kilo aldım banyo dan yeni çıkmam a rağmen kendime kokuyorum bide genital temizliğe bir çözüm bulamadım tüy Dökücü krem hangi marka olursa olsun yara ve alerji yapiyor kullan at jilet kullaniyorum ama oda iyice cogaltti ağda dan cok korkuyorum cok şaşırdım surekli kendimi kokluyorum inanın gunde belki 3 kez alt camasirimi zıbınimi vs degistiriyorum ama hic kesilmeyen bir akıntı var dr gittim ama nafile geçmiyor artik yoruldum evim cati kati ve aşırı sıcak ve nemli sizler bu ter kokusuyla ve genital temizlik le nasil başediyorsunuz
deodrant kullanıyorum zaten günlük pedi dr kullanma dedi sebamedi de almadım eczaneye sordum yok dedi sürekli çıkamıyorum yada param olmuyor koltukaltlarımı siliyorumGünlük ped kullanabilirsin, sebamedin genital bölge jeli var ara ara o jelle yıkayabilirsin.
Duş alamadığın günlerde sadece koltukaltını yıkayıp, koltukaltına deodorant sıkabilirsin. Rexona pudralı gayet kalıcı. Bazı insanlar deodorantı parfüm gibi üstüne sıkıyor. Bu yanlış. Ben yıllardır hergün koltukaltımı yıkar, deodorantımı sıkarım. Yıllarca sıcaklarda işe gittim geldim. Hiç koku olmuyor.
deodrant kullanıyorum zaten günlük pedi dr kullanma dedi sebamedi de almadım eczaneye sordum yok dedi sürekli çıkamıyorum yada param olmuyor koltukaltlarımı siliyorum
Sen cesaretini topla yarin bi kuafore agda icin git lutfen biliyorsun bir arpa boyuuzadi miekruh oluyor sık sık jilet yapmak da iyice koklendirir ciddi diyorum ramazan a temiz temiz gir ohhh missdeodrant kullanıyorum zaten günlük pedi dr kullanma dedi sebamedi de almadım eczaneye sordum yok dedi sürekli çıkamıyorum yada param olmuyor koltukaltlarımı siliyorum
Sen cesaretini topla yarin bi kuafore agda icin git lutfen biliyorsun bir arpa boyuuzadi miekruh oluyor sık sık jilet yapmak da iyice koklendirir ciddi diyorum ramazan a temiz temiz gir ohhh miss
beyaz kalıp sabunu mu yoksa bir marka var mı önerebileceginAnladım cnm. Koltukaltını muslukta yıkamak beyaz sabunla daha etkili oluyor silmekten![]()