• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım İdrar Kokuyor

Ay benim bi arkadaşımın da telefonu idrar kokuyodu hem de bayıltacak cinsten. Yıllar önce almıştım o kokuyu beynimden vurulmuşa dönmüştüm resmen. Telefonda bişey gösteriyodu. Tuşlu bi telefondo bi de. Resmen sinmişti ona. Hep tuvalete telefonuyla girerdi saatlerce kalırdı orda . Telefonu pis elleriyle tutuyodu bence . Ama inanılmaz bişeydi yani üstüne yapsa o kadar olurdu :) midem bulandı şimdi gidiyorum :)

fiyat araştırması yapıyorum bugünlerde birde güvenilir olması çok önemli benim için

Tüm vücut dışında isterseniz genital dahil paketler var daha uygun fiyatlı oluyor. Dermatolog kontrolü olan yerler daha güvenilir hastanelerde de güzel paketler var.

Tüm vücut dışında isterseniz genital dahil paketler var daha uygun fiyatlı oluyor. Dermatolog kontrolü olan yerler daha güvenilir hastanelerde de güzel paketler var.
tamam inşallah eşimin bütcesini de zorlamayacak bir yer bulacagım inşallah

Ben hergün duşa giremiyorum romatizma m var ve su iyi gelmiyor birde oglum cok ağlıyor banyoya girince keşke hergün dusumu alabilsem ama haftada 2 3 kez giriyorum duşa ama çok kilo aldım banyo dan yeni çıkmam a rağmen kendime kokuyorum bide genital temizliğe bir çözüm bulamadım tüy Dökücü krem hangi marka olursa olsun yara ve alerji yapiyor kullan at jilet kullaniyorum ama oda iyice cogaltti ağda dan cok korkuyorum cok şaşırdım surekli kendimi kokluyorum inanın gunde belki 3 kez alt camasirimi zıbınimi vs degistiriyorum ama hic kesilmeyen bir akıntı var dr gittim ama nafile geçmiyor artik yoruldum evim cati kati ve aşırı sıcak ve nemli sizler bu ter kokusuyla ve genital temizlik le nasil başediyorsunuz

Günlük ped kullanabilirsin, sebamedin genital bölge jeli var ara ara o jelle yıkayabilirsin.

Duş alamadığın günlerde sadece koltukaltını yıkayıp, koltukaltına deodorant sıkabilirsin. Rexona pudralı gayet kalıcı. Bazı insanlar deodorantı parfüm gibi üstüne sıkıyor. Bu yanlış. Ben yıllardır hergün koltukaltımı yıkar, deodorantımı sıkarım. Yıllarca sıcaklarda işe gittim geldim. Hiç koku olmuyor.

Günlük ped kullanabilirsin, sebamedin genital bölge jeli var ara ara o jelle yıkayabilirsin.

Duş alamadığın günlerde sadece koltukaltını yıkayıp, koltukaltına deodorant sıkabilirsin. Rexona pudralı gayet kalıcı. Bazı insanlar deodorantı parfüm gibi üstüne sıkıyor. Bu yanlış. Ben yıllardır hergün koltukaltımı yıkar, deodorantımı sıkarım. Yıllarca sıcaklarda işe gittim geldim. Hiç koku olmuyor.
deodrant kullanıyorum zaten günlük pedi dr kullanma dedi sebamedi de almadım eczaneye sordum yok dedi sürekli çıkamıyorum yada param olmuyor koltukaltlarımı siliyorum

deodrant kullanıyorum zaten günlük pedi dr kullanma dedi sebamedi de almadım eczaneye sordum yok dedi sürekli çıkamıyorum yada param olmuyor koltukaltlarımı siliyorum
Sen cesaretini topla yarin bi kuafore agda icin git lutfen biliyorsun bir arpa boyuuzadi miekruh oluyor sık sık jilet yapmak da iyice koklendirir ciddi diyorum ramazan a temiz temiz gir ohhh miss

Back
X