Karbonatmi bunuda yeni duydum mübarek nasıl bişeyse herseyde kullaniliyor.beni tuzlamışilar hiç bi faydası yok. narin bebek cildine, asitli tuz nasıl zararlıdıryazında kışında çok terliyorum kendimi kokluyorum sürekli paranoyağım bu konuda. herkesin övdüğü rolonların deodorantlarında bi faydası yok. karbonat kullanıyorum çok rahatım koku falan yok
duştan sonra koltukaltıma sürüyorumKarbonatmi bunuda yeni duydum mübarek nasıl bişeyse herseyde kullaniliyor.
Nasıl kullanıyorsunuz anlatabilirmisiniz eminim bigün işime yarar şimdiden tsk.
Kendi ayarını bana niye sorup fiyat biçmemi istiyorsun ki ?? Bana sorsan altının ayarı olur sen de o da yokkaç ayar?
ay o da nasıl hediye edilir kiGünlük ped hediye et Ama ter kokusudr bence sana öyle geliyor olabilir idrar nasl kokar ki zor yani
Orkid ıslak mendil sabun falan filanda hediye etmeli benceGünlük ped hediye et Ama ter kokusudr bence sana öyle geliyor olabilir idrar nasl kokar ki zor yani
Bu ne yaaa cok kotu benim de is yerimde bi arkadasim vardi kiz oyle boyle ter kokmuodu yaninda duramiyordum o derece millet kizi caktirmadan kokluyordu yuz ifadeleri de kotu kiz anlamiyordu. Bende bi gun ya bisey kokuyor off parfum sikmiomu bu millet ya dedim sonra kiz kendini kokladi ve be dedim ohh be anladi sonun da .. ama bana dondu ve dediki benden gelmiyor. yaaa sonra dayanamadim isten ayrilcam oderece patronum uyardi kisisel bakimiiza ozel gostermeliyiz insanlarla muhattap oluyoruz falan ordada ben dikkat ediyorum zaten desi ve ben isi biraktim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?