- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
deodrant kullanıyorum zaten günlük pedi dr kullanma dedi sebamedi de almadım eczaneye sordum yok dedi sürekli çıkamıyorum yada param olmuyor koltukaltlarımı siliyorum
Ben hergün duşa giremiyorum romatizma m var ve su iyi gelmiyor birde oglum cok ağlıyor banyoya girince keşke hergün dusumu alabilsem ama haftada 2 3 kez giriyorum duşa ama çok kilo aldım banyo dan yeni çıkmam a rağmen kendime kokuyorum bide genital temizliğe bir çözüm bulamadım tüy Dökücü krem hangi marka olursa olsun yara ve alerji yapiyor kullan at jilet kullaniyorum ama oda iyice cogaltti ağda dan cok korkuyorum cok şaşırdım surekli kendimi kokluyorum inanın gunde belki 3 kez alt camasirimi zıbınimi vs degistiriyorum ama hic kesilmeyen bir akıntı var dr gittim ama nafile geçmiyor artik yoruldum evim cati kati ve aşırı sıcak ve nemli sizler bu ter kokusuyla ve genital temizlik le nasil başediyorsunuz
Namaz kıldıgımdan berı demıssın canım. bu demek daha once o kadar dıkkat etmıyordum demek. bu anlam çıkmıs maalesefNe alakası var arkadaşım?
Sadece konu sahibine bu yoldan arkadasına gönderme yap diyorum.yoksa kılanda kılmayanda hergun degiştirmeli özellikle yaz aylarında ise daha dikkat etmeli..
deodrant kullanıyorum zaten günlük pedi dr kullanma dedi sebamedi de almadım eczaneye sordum yok dedi sürekli çıkamıyorum yada param olmuyor koltukaltlarımı siliyorum
Canım nasıl anlamak istiyorsan anla.Namaz kıldıgımdan berı demıssın canım. bu demek daha once o kadar dıkkat etmıyordum demek. bu anlam çıkmıs maalesef
Tamam canım sonucta ortak paydamız aynı:) temızlıge ınanıyoruz:)Canım nasıl anlamak istiyorsan anla.
Ben konu sagibine böyle diyerek arkadasiniza duyurun yoksa zaten ben namaz kılıyorum demedim kikendimden bahsetmedim zaten
Birde sundan soyluyorum insan tabi dikkat etmesi gerek temizliğine ama namaz kılan insan iki kere dikkat etmesi gerek sonuç günde 5 kere secdeye gidiyor Allah huzuruna varıyor daha hassas olmalı diye söyledim
Tamam canım sonucta ortak paydamız aynı:) temızlıge ınanıyoruz:)
kısaca herkes dusuna kıyafetıne roll onuna dıkkat etmelı
Konuşunca yaz buraya ama olurmu cok merak ettik:)Kızlar merhaba,
Bugün arkadaşla bir aradaydık. İki şey farkettim. Birincisi elbiseleri kokuyor, ikincisi de gerçekten temizliğine çok dikkat etmiyor. wc'de çok fazla su kullanmıyor, çıktığında da ellerini çok iyi yıkamıyor. Çok geldi dilime kadar ama etrafta insanlar vardı yalnız kalamadık hiç söyleyemedim. Ama yılmayacağım... Bir şekilde bu konuyu ona açmam lazım.
Hiç lafı filan dolandırmayacağım. Direkt söylemeyi düşünüyorum. Gün içinde yakalarsam gün içinde, yoksa yarın...
işe yarayacak mı bilmiyorum ama en azından içimde kalmazKonuşunca yaz buraya ama olurmu cok merak ettik:)
İşe yaramazsada uzaklaşırsın ondan mesafeni koyarsın çekmek zorunda değilsinki kimse vazgecilemz değildir yazık günah yaniişe yarayacak mı bilmiyorum ama en azından içimde kalmaz
mantar dan ötürü zararlıymış peçete koyabilirsin yada günlük olarak çamaşırını değiştir dedigünlük ped'i neden kullanma dedi doktorunuz?
hem günlük çamaşır değiştiriyorum hem günlük ped kullanıyorum.mantar dan ötürü zararlıymış peçete koyabilirsin yada günlük olarak çamaşırını değiştir dedi
beni tuzlamışilar hiç bi faydası yok. narin bebek cildine, asitli tuz nasıl zararlıdırBen olsam söyleyemem böyle birşeyi...Namaz kılıyorsa çok dikkatli olmalı. Ama bazı insanlar var kokan. Bizde bebekken büyükler bebeği tuzlarlar kokmasın diye, ne kadar katkısı oluyodur bilemem
beni tuzlamışilar hiç bi faydası yok. narin bebek cildine, asitli tuz nasıl zararlıdıryazında kışında çok terliyorum kendimi kokluyorum sürekli paranoyağım bu konuda. herkesin övdüğü rolonların deodorantlarında bi faydası yok. karbonat kullanıyorum çok rahatım koku falan yok
Yani bu şekilde başlık aç anlarada ayrı bir ayar oluyorum .konu sahibi yazmış arkadaşım idrar kokuyor napim diye.. Tobes. Tut kolundan gidin berber hamama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?