Bildigim kadariyla kullanmiyorİlaç kullanıyor olabilir mi arkadasın. Bazı ilaclar ve hatta mide rahatsızlıkları agır koku sebebı olabiliyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildigim kadariyla kullanmiyorİlaç kullanıyor olabilir mi arkadasın. Bazı ilaclar ve hatta mide rahatsızlıkları agır koku sebebı olabiliyor.
Arkadaş yorumlara bak be hiçmi başka birinin ardından tuvalete girmediniz ve hiçmi ekşimsi bi koku almadınız o tuvalletten![]()
![]()
bence bu çok ciddi bir konu ya, hani ter kokusu falan olsa başka davranılır da,
bu durumdaimayla, not göndermekle falan olacak şey değil bence.
direk söyleyin, ne olacaksa olsun, eğer ki bir mazereti varsa size anlatır birlikte çözüm ararsınız, yoksa da dikkat eder.
belki cahildir bu konularda, arkadaşı olarak yardımcı olabilirsiniz.
Yanlışlık oldu heraldeTeri öyle kokmasın
Zira namaz kılan biri dikkat eder herhalde
Hani yanlışlık bir kere olur
Rahatsız vs mi yoksa tutamıyor bez mi kullanıyor
Zira çocuklar bile kokmuyor idrar
Ben de direkt soylemek istiyorum aslında ama bu nasil soylenir onu bilemiyorum
Ben de direkt soylemek istiyorum aslında ama bu nasil soylenir onu bilemiyorum
Taharet aldıktan sonra kurulamiyorsa koku yapabilirKızlar malum havalar isindi. dikkatsiz insanlarin kokulari daha da ortaya cikmaya basladi. Benim sorunum is arkadasim.
Bir kac kez bana sarildiginda kokuyu farketmistim ama gecici bir durumdur diye dusunmustum. Ama artik ciddi ciddi rahatsiz etmeye basladi. Arkadasim cok agir bir sekilde idrar kokuyor.
Birlikte namaza filan da gidiyoruz aslinda dikkatli olmasi gerekir temizlik konusunda ama yanimda namaz kilarken bile kokusu geliyor artik. Havalar da isininca...
Cok da alingan biri. Kirmadan dikkat etmesi gerektigini soylemenin bir yolu yok mu
*Telden yaziyorum. İmla eksikleri icin simdiden kusura bakmayin.
Yazmak kolay daben de zorlanırdım,
"canım kusura bakma ama idrar kokuyorsun, hani belki fark etmemişsindir diye söylüyorum.
bir sorun mu var, uzun zamandır sormak istiyorum ama beni yanlış anlamandan korkuyorum. yardımcı olabileceğim bir problemse çözmeye çalışalım."
Size mal diyen mi oldu aaa ne kadar ayıp. O koku hertürlü aynı merak ettiyseniz söyleyim. Nerden biliyorsunuz altına kaçırıyor zaten tuvalet kokusu da aynı değilmi sifonu çekiyor kokusu kalıyorTuvalet ayri ustu basi teni ayri
Fiskiye gibi fiskirtMiyor harhalde
O kadar kokacak kadar ..
Yok malligimizdan sormadik herhalde
Ya bi ara temizlik imandandir deyip efendimizin temizlikle ilgili hadislerini filan soyledim. İste taharet almanin önemli oldugunu filan. Ama yok.. dediginiz gibi bi bahanem olsa keske.. ama oyle bi durum da yok ki. Temizligine pek dikkat etmiyor. Cok igrenc olacak ama birsey daha var.
Adetli oldugunu bildigim bi gun bu lavaboya girdi cikti tam yolda yuruyoduk çenesinin kenarinda kan gordumcanim sivilcen filan patladi sanirim cenende kan var git yika dedim. Eliyle siliverdi.
Namaz kılan biri abdes almayı muhakkak biliyordur.Arkadaşınızın idrar kaçırma gibi bir hastalığı var sanırım.Bunun içinde ne siz nede arkadaşınız etrafına verdiği rahatsızlığı sonlandıramaz.Kızlar malum havalar isindi. dikkatsiz insanlarin kokulari daha da ortaya cikmaya basladi. Benim sorunum is arkadasim.
Bir kac kez bana sarildiginda kokuyu farketmistim ama gecici bir durumdur diye dusunmustum. Ama artik ciddi ciddi rahatsiz etmeye basladi. Arkadasim cok agir bir sekilde idrar kokuyor.
Birlikte namaza filan da gidiyoruz aslinda dikkatli olmasi gerekir temizlik konusunda ama yanimda namaz kilarken bile kokusu geliyor artik. Havalar da isininca...
Cok da alingan biri. Kirmadan dikkat etmesi gerektigini soylemenin bir yolu yok mu
*Telden yaziyorum. İmla eksikleri icin simdiden kusura bakmayin.
Öyle kokarken lazeremi gidiyor ayy Allahım ne kötü bir şeyBirlikte lazere gidiyoruz. Ama bence yikanma ile ilgili bir problemi var. Jel alma fikri hosuma gitti zaten yakinda dogum günü var. Dus jeli falan filan bi paket yaparim hediye götürürum.