Arkadaşım İdrar Kokuyor

Arkadaş yorumlara bak be hiçmi başka birinin ardından tuvalete girmediniz ve hiçmi ekşimsi bi koku almadınız o tuvalletten :-) :-)

Tuvalet ayri ustu basi teni ayri
Fiskiye gibi fiskirtMiyor harhalde
O kadar kokacak kadar ..
Yok malligimizdan sormadik herhalde

bence bu çok ciddi bir konu ya, hani ter kokusu falan olsa başka davranılır da,
bu durumdaimayla, not göndermekle falan olacak şey değil bence.
direk söyleyin, ne olacaksa olsun, eğer ki bir mazereti varsa size anlatır birlikte çözüm ararsınız, yoksa da dikkat eder.
belki cahildir bu konularda, arkadaşı olarak yardımcı olabilirsiniz.

Ben de direkt soylemek istiyorum aslında ama bu nasil soylenir onu bilemiyorum

Teri öyle kokmasın

Zira namaz kılan biri dikkat eder herhalde

Hani yanlışlık bir kere olur

Rahatsız vs mi yoksa tutamıyor bez mi kullanıyor

Zira çocuklar bile kokmuyor idrar
Yanlışlık oldu heralde:dondurma:
Ama bende o kokuyu biliyorum bi tanıdığımdan karıştırılcak bi koku değil maalesef:bicak:

Aşırı kilosu var mı? Belki o yüzden tuvalete gittiğinde yeterince temizleyemiyodur.
Ben böyle idrar kokusunu ilk kez mahallede ki parkta sokak çocukları ya da Suriyelilerdi tam anlayamadım ama üstü başı kir içinde bi kaç küçük çocuk geldiğinde farkettim, muhtemelen kaçırıyorlar ve hiç yıkanmadıkları için korkunç bi idrar kokusu bulutu içinde geliyorlardı,kadınların iç çamaşırıni sürekli değişmesi ve sık sık duş alması gerektiğini, yoksa korkunç koktuklarını ve farketmediklerini anlat, belki üstüne alınır

ben de zorlanırdım,

"canım kusura bakma ama idrar kokuyorsun, hani belki fark etmemişsindir diye söylüyorum.
bir sorun mu var, uzun zamandır sormak istiyorum ama beni yanlış anlamandan korkuyorum. yardımcı olabileceğim bir problemse çözmeye çalışalım."

Kötü bir koku var farkettin mi...giysilerinden mi geliyor...(yaklaşıp koklarsın) canım kusura bakma ama nasıl desem sanki idrar kokusu gibi...tuvalette dikkat ediyor musun...giysilerini değiştiriyor musun...

Kızlar malum havalar isindi. dikkatsiz insanlarin kokulari daha da ortaya cikmaya basladi. Benim sorunum is arkadasim.
Bir kac kez bana sarildiginda kokuyu farketmistim ama gecici bir durumdur diye dusunmustum. Ama artik ciddi ciddi rahatsiz etmeye basladi. Arkadasim cok agir bir sekilde idrar kokuyor.
Birlikte namaza filan da gidiyoruz aslinda dikkatli olmasi gerekir temizlik konusunda ama yanimda namaz kilarken bile kokusu geliyor artik. Havalar da isininca...
Cok da alingan biri. Kirmadan dikkat etmesi gerektigini soylemenin bir yolu yok mu

*Telden yaziyorum. İmla eksikleri icin simdiden kusura bakmayin.
Taharet aldıktan sonra kurulamiyorsa koku yapabilir

ben de zorlanırdım,

"canım kusura bakma ama idrar kokuyorsun, hani belki fark etmemişsindir diye söylüyorum.
bir sorun mu var, uzun zamandır sormak istiyorum ama beni yanlış anlamandan korkuyorum. yardımcı olabileceğim bir problemse çözmeye çalışalım."
Yazmak kolay da :(

Ramazan da geliyo ki hiç çekilmez valla. hediyeyle falan olcak iş değil ki bu. Anlamaz yani bu şekilde. Uygulamaz da. Birinin karşısına geçip çatır çatır söylemesi lazım. Çevresinde ki insanlara yazık yahu

Ya arkadasinizin belki bilmediginiz bir hastaligi vardir ondan öyle kokuyordur?? Aksi takdirde cok igrenc yanagindaki adetkani da ayri igrenc.
Benim bir arkadasim vardi beraber kasa da sira bekliyorduk cok pis bie koku geldi burnuma. Arkadasima sordum ayy hilal aliyonmu bu kokuyu cok pis kokuyor burasi oda hayir felan dedi. Dedim nasil kokmassin cok agir felan diye. Sonra esyalarimizi yerlestirirkende arkadasimin koktugunu farketdim ama sebebini bilmiyorum. Aslinda temiz birisiydi ama ne bilim cok migde bulandirici bir koku vardi üstünde. Vallah kötü kokmak cok zor birsey hem kendin icin hem kokanin cevresi icin

Tuvalet ayri ustu basi teni ayri
Fiskiye gibi fiskirtMiyor harhalde
O kadar kokacak kadar ..
Yok malligimizdan sormadik herhalde
Size mal diyen mi oldu aaa ne kadar ayıp. O koku hertürlü aynı merak ettiyseniz söyleyim. Nerden biliyorsunuz altına kaçırıyor zaten tuvalet kokusu da aynı değilmi sifonu çekiyor kokusu kalıyor :-)

Ya bi ara temizlik imandandir deyip efendimizin temizlikle ilgili hadislerini filan soyledim. İste taharet almanin önemli oldugunu filan. Ama yok.. dediginiz gibi bi bahanem olsa keske.. ama oyle bi durum da yok ki. Temizligine pek dikkat etmiyor. Cok igrenc olacak ama birsey daha var.

Adetli oldugunu bildigim bi gun bu lavaboya girdi cikti tam yolda yuruyoduk çenesinin kenarinda kan gordum :kusmuk: canim sivilcen filan patladi sanirim cenende kan var git yika dedim. Eliyle siliverdi.
:oha::KK57::olamaz:

Baska birini anlatrak one surebilrsin konuyu yani sole biri vardi bole bole kokuyodu faln desn belki bnde de vardir diye dusunebilr aksi takdirde bnde olsam alinirim yani bnde mantar var gunlk ic camasri dgstriyorum bi gun degstrmsem koku oldgnu fark ediyorum parfumler dedorantlar neler neler hatta bi gun esim bi koku var sanki demisti hmen banyo ya kosmustum zor bi durum

Namaz kılan biri bnasıl idrar kokar anlamadım ki o_O
Hem dini açıdan hemde toplumsal olarak onu uyarman gerekiyor olması masustan kendinden örnek ver misal namaz kılıyorum dlye hergünçamaşırımı değiştiriyorum fln de

Kızlar malum havalar isindi. dikkatsiz insanlarin kokulari daha da ortaya cikmaya basladi. Benim sorunum is arkadasim.
Bir kac kez bana sarildiginda kokuyu farketmistim ama gecici bir durumdur diye dusunmustum. Ama artik ciddi ciddi rahatsiz etmeye basladi. Arkadasim cok agir bir sekilde idrar kokuyor.
Birlikte namaza filan da gidiyoruz aslinda dikkatli olmasi gerekir temizlik konusunda ama yanimda namaz kilarken bile kokusu geliyor artik. Havalar da isininca...
Cok da alingan biri. Kirmadan dikkat etmesi gerektigini soylemenin bir yolu yok mu

*Telden yaziyorum. İmla eksikleri icin simdiden kusura bakmayin.
Namaz kılan biri abdes almayı muhakkak biliyordur.Arkadaşınızın idrar kaçırma gibi bir hastalığı var sanırım.Bunun içinde ne siz nede arkadaşınız etrafına verdiği rahatsızlığı sonlandıramaz.

Ay benım anacıgımda sakır sakır ıdrarır akar ıkı nrmal dgum yapmış ama bazen dızıne yatarım mıs gıbu anne kokusu sarar benı

Insan kendını bılıp temızlıgıne dıkkat etmelı butun gın hıc otrmadan calısır namazını da kılar o kadar ısının arasnda temzlugını de asla ıhmal yapmaz hep temız camasr bulunur yanında hıc sıdıklı durmaz nasıl dursun

Mutlaka soylemelisiniz...Mesela "Bi koku geldi sanki ya ,nereden geldi acaba " deyin yanyanayken bi kac defa... Muhtemelen anlar .Direk.soylerseniz hakketen olmaz

Back
X