- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inanki igrenc okuyoilk defa idrar kokan birini duydum..
nasıl olabilir ki böyle birşey aklım almadı..
Kızlar bazısının teri bu tarz kokuyor olabilir bu kadsr yoğun idrar kokmak için hiç iç çamasırı değiştirmemek lazım hoş apış arası çok kötü kokuyor diye duyduklarımız olmadı değil![]()
Bibibellacım genital bölge koksa, bilinçli insan her gün duşunu alır, yanında yedek çamaşır bile taşır da bu duruma düşmez sanki. İlk dediğin daha olası sanki, bana da abdeste güvenip duşu az alıyor ve günlük olarak çamaşır değiştirmiyor gibi geldiŞahsen ben bu sıcaklarda sabah akşam duş alıp her duştan sonra elbette çamaşır da değiştiriyorum. Bu şekilde bir insanın - öyle bir koku sorunu olsa bile - dışarıya kokması imkansız sanki.
Tabi bazı kadınlarda kaçırma sorunları da olabiliyor. Ama hasta bezi falan kullanması lazım o zaman da değil mi, sık değiştirme ile koku yapacağını sanmam hasta bezlerinin
Konu sahibi konuşmalı kesinlikle. Çok zor yanındakilere![]()
Bibibellacım genital bölge koksa, bilinçli insan her gün duşunu alır, yanında yedek çamaşır bile taşır da bu duruma düşmez sanki. İlk dediğin daha olası sanki, bana da abdeste güvenip duşu az alıyor ve günlük olarak çamaşır değiştirmiyor gibi geldiŞahsen ben bu sıcaklarda sabah akşam duş alıp her duştan sonra elbette çamaşır da değiştiriyorum. Bu şekilde bir insanın - öyle bir koku sorunu olsa bile - dışarıya kokması imkansız sanki.
Tabi bazı kadınlarda kaçırma sorunları da olabiliyor. Ama hasta bezi falan kullanması lazım o zaman da değil mi, sık değiştirme ile koku yapacağını sanmam hasta bezlerinin
Konu sahibi konuşmalı kesinlikle. Çok zor yanındakilere![]()
Inşallah kan konusunda gunahini almiyorsundurKimsenin midesini bulandirmak istemiyorum detay verip. Ama oyleydi![]()
İnan almiyorum o konuyla ilgili cok mide bulandirici detaylar var da ben hatirladigimda bile fena oluyorum. Anlatamayacagim...Inşallah kan konusunda gunahini almiyorsundur
Ben kesinlikle dus almadigini ve camasir degistirmedigini düşünüyorum. Ornegin bir is icin sehir disina gitmistik 5 gun ayni odada kaldik. Tum gun terledik odalara dondugumuzde yorgunluktan ölüyor gibi oluyorduk herkes kendini dusa atardi o yorgunum deyip yatardi. Ben 4 kere dus aldim o zaman o bir kere girdi sadece. Hatta israr ettim cok terledik sen de dus alsana filan diye ben cok rahat edemiyorum dışarıda dus Alırken dedi.
Of çok fenaymışLazere mi gidiyor birde öyle seansa giren uzmana acıdım o kadar çok geldi ki başına var yani öyle kokan bayanlar ve hiç umurlarında olmuyor malesef kaç defa söylemişimdir duşunuzu almadan gelmeyin diye ama yok yani hatta bir gün bir tanesi her gece kocamın koynuna giriyorum kokmuyorum da sana mı koktu diye bağırmıştı maskeler falan fayda etmiyodu resmen idrar kokusu odayı sarıyodu iç çamaşırını anlatmayım mideniz bulanmasın yani canım söylesende pek bir şey değişmez bence tecrübeyle sabit![]()
Benim en büyük korkularımdan biri mesela 2 günden fazla duş alamayacak kadar hasta falan olmaktır. Yok demek ki bu gerçekten alışkanlık meselesi. Hele ki yolculuk sonrası, o kadar yorgunluğa aksine mutlaka duş gerekmez mi, yorgunken aksine direk kendimi duşa atarım. O evinde de almıyor demek duşunu, eskiden sobalı evlerdeki çocuklar gibi haftada bir iki banyo ile idare ediyor her halde yaz kış. Demek yok içinde.
Ben sanırım aynı odada kalamazdım duş almasa, söylerdim "zorla kendini de bir duş al, kokuyorsun canım," diye de açık açık artık, o kırılmayacak tamam da sizinki de can değil mi?
Hele o kan meselesini okudum daVallahi çok sabırlısınız.