Arkadaşım İdrar Kokuyor

ilk defa idrar kokan birini duydum..
nasıl olabilir ki böyle birşey aklım almadı..
Inanki igrenc okuyo
benimde yakinimda boyle bir kadin var
ve ben cok titizim
evime girdiginde kabusum oluyor
girdigi odaya ben girince oguresim geliyo hatta ogurdugumde olmustur
sanirim ic camasirida kokuyor
zaman zaman ona buna dayandirarak anlatmaya calisiyorum
ama kadin hiiicc uzerine alinmiyor
vede oda yetmezmus gibi kizida idrar kokuyor

Oyle zannediyorumki kizinin yaninda yatuyor ve o isitince onun uzerine degiyor yada kendide isiyor
bazende ic camasirinin feci kirli oldugunu dusunuyorum
oturdugu yeri kokutuyolar adata
Allahim affetsin kinamuyorumda cok zor

Ben artık otobüste, metroda, yanımda bir arkadaşım varsa ve ortam kokuyorsa bunu çevreye duyuracak şekilde söylüyorum arkadaşıma, belki bir iki utanan çıkar da bundan böyle dikkat eder günlük temizliğine, duşuna, temiz giyinmeye diye. Çünkü gerçekten hiç ama hiç dayanamıyorum. İtici duruma düşüyorum belki ama araçların havalandırma sistemine kadar siniyor kokuları, yapacak bir şey yok, bir şekilde kokan kişiye koktuğunu duyurmak lazım sanki.

Bu mantıkla bir arkadaşımın koktuğunu fark edersem de mutlaka söylerim, tabi ki son derece nazikçe. Size tavsiyem madem arkadaşınız, size de konuşmak düşer. Tabi benim otobüslerde yaptığım gibi değil de, nazikçe. Kendi kokusunu nasıl almıyor bilmiyorum ama sizin yoğun olarak koku aldığınızı bilirse, muhtemelen bir önlem alır ve arkasından konuşulmasını önlemiş de olur. Siz kibar olduktan sonra kırılırsa da kendi bileceği iş bence. Hepimiz çevremizdekileri uyarsak, böyle böyle belki ortak kullanım alanlarında rahat edeceğimiz günler de gelir :KK51:

Kızlar bazısının teri bu tarz kokuyor olabilir bu kadsr yoğun idrar kokmak için hiç iç çamasırı değiştirmemek lazım hoş apış arası çok kötü kokuyor diye duyduklarımız olmadı değil :110::110:

Bazı gül suları aynı idrar gibi kokuyor özellikle bu havalar ısınınca daha belirgin oluyor, muhtemelen odur, idrar olması bu kadar bariz şekilde, helede namaz kılan birinin imkansız..

Sadece sen duyuyorsan, 1 kez huylandıktan sonra devam ediyor olabilir..
İş yerindeki başka arkadaşların da duyuyorsa eğer, ciddi sorun vardır ve kırıp dökmeden söyle..

Kızlar bazısının teri bu tarz kokuyor olabilir bu kadsr yoğun idrar kokmak için hiç iç çamasırı değiştirmemek lazım hoş apış arası çok kötü kokuyor diye duyduklarımız olmadı değil :110::110:

Bibibellacım genital bölge koksa, bilinçli insan her gün duşunu alır, yanında yedek çamaşır bile taşır da bu duruma düşmez sanki. İlk dediğin daha olası sanki, bana da abdeste güvenip duşu az alıyor ve günlük olarak çamaşır değiştirmiyor gibi geldi :110:Şahsen ben bu sıcaklarda sabah akşam duş alıp her duştan sonra elbette çamaşır da değiştiriyorum. Bu şekilde bir insanın - öyle bir koku sorunu olsa bile - dışarıya kokması imkansız sanki.

Tabi bazı kadınlarda kaçırma sorunları da olabiliyor. Ama hasta bezi falan kullanması lazım o zaman da değil mi, sık değiştirme ile koku yapacağını sanmam hasta bezlerinin :KK51:
Konu sahibi konuşmalı kesinlikle. Çok zor yanındakilere o_O

Pis bence temizliğe dikkat etmiyor, namaz kılıyor diye dört dörtlük olacak değil ya. Kendince temizliyor kendini ama yeterli olmuyor demek. Direkt söyle. Ben koksam arkadaşımın söylemesi ni tercih ederim. Söyleyemem dersen de görüşme benim midem hiç kaldırmaz pisligi

Bibibellacım genital bölge koksa, bilinçli insan her gün duşunu alır, yanında yedek çamaşır bile taşır da bu duruma düşmez sanki. İlk dediğin daha olası sanki, bana da abdeste güvenip duşu az alıyor ve günlük olarak çamaşır değiştirmiyor gibi geldi :110:Şahsen ben bu sıcaklarda sabah akşam duş alıp her duştan sonra elbette çamaşır da değiştiriyorum. Bu şekilde bir insanın - öyle bir koku sorunu olsa bile - dışarıya kokması imkansız sanki.

Tabi bazı kadınlarda kaçırma sorunları da olabiliyor. Ama hasta bezi falan kullanması lazım o zaman da değil mi, sık değiştirme ile koku yapacağını sanmam hasta bezlerinin :KK51:

Ben kesinlikle dus almadigini ve camasir degistirmedigini düşünüyorum. Ornegin bir is icin sehir disina gitmistik 5 gun ayni odada kaldik. Tum gun terledik odalara dondugumuzde yorgunluktan ölüyor gibi oluyorduk herkes kendini dusa atardi o yorgunum deyip yatardi. Ben 4 kere dus aldim o zaman o bir kere girdi sadece. Hatta israr ettim cok terledik sen de dus alsana filan diye ben cok rahat edemiyorum dışarıda dus Alırken dedi.

Aynen canım. Bazı arkadaşlar mide rahatsızlığı falan demiş ama benim de midem rahatsız ama agzimin temizliğine kokuyu gidermeye çok çok dikkat ederim. Teri dahi koksa duş alın, deodorant roll on kullanır, kıyafetlerini sık yıkar bir çaresi bulunur

Lazere mi gidiyor birde öyle seansa giren uzmana acıdım o kadar çok geldi ki başına var yani öyle kokan bayanlar ve hiç umurlarında olmuyor malesef kaç defa söylemişimdir duşunuzu almadan gelmeyin diye ama yok yani hatta bir gün bir tanesi her gece kocamın koynuna giriyorum kokmuyorum da sana mı koktu diye bağırmıştı maskeler falan fayda etmiyodu resmen idrar kokusu odayı sarıyodu iç çamaşırını anlatmayım mideniz bulanmasın yani canım söylesende pek bir şey değişmez bence tecrübeyle sabit :KK53:

Ben kesinlikle dus almadigini ve camasir degistirmedigini düşünüyorum. Ornegin bir is icin sehir disina gitmistik 5 gun ayni odada kaldik. Tum gun terledik odalara dondugumuzde yorgunluktan ölüyor gibi oluyorduk herkes kendini dusa atardi o yorgunum deyip yatardi. Ben 4 kere dus aldim o zaman o bir kere girdi sadece. Hatta israr ettim cok terledik sen de dus alsana filan diye ben cok rahat edemiyorum dışarıda dus Alırken dedi.
:KK57::KK57::KK57:
Benim en büyük korkularımdan biri mesela 2 günden fazla duş alamayacak kadar hasta falan olmaktır. Yok demek ki bu gerçekten alışkanlık meselesi. Hele ki yolculuk sonrası, o kadar yorgunluğa aksine mutlaka duş gerekmez mi, yorgunken aksine direk kendimi duşa atarım. O evinde de almıyor demek duşunu, eskiden sobalı evlerdeki çocuklar gibi haftada bir iki banyo ile idare ediyor her halde yaz kış. Demek yok içinde.
Ben sanırım aynı odada kalamazdım duş almasa, söylerdim "zorla kendini de bir duş al, kokuyorsun canım," diye de açık açık artık, o kırılmayacak tamam da sizinki de can değil mi?
Hele o kan meselesini okudum da :KK57: Vallahi çok sabırlısınız.

Lazere mi gidiyor birde öyle seansa giren uzmana acıdım o kadar çok geldi ki başına var yani öyle kokan bayanlar ve hiç umurlarında olmuyor malesef kaç defa söylemişimdir duşunuzu almadan gelmeyin diye ama yok yani hatta bir gün bir tanesi her gece kocamın koynuna giriyorum kokmuyorum da sana mı koktu diye bağırmıştı maskeler falan fayda etmiyodu resmen idrar kokusu odayı sarıyodu iç çamaşırını anlatmayım mideniz bulanmasın yani canım söylesende pek bir şey değişmez bence tecrübeyle sabit :KK53:
Of çok fenaymış :olamaz:
Çocukken doğru dürüst temizlik eğitimi verilmeli, sonradan olmuyor demek :işsiz:

:KK57::KK57::KK57:
Benim en büyük korkularımdan biri mesela 2 günden fazla duş alamayacak kadar hasta falan olmaktır. Yok demek ki bu gerçekten alışkanlık meselesi. Hele ki yolculuk sonrası, o kadar yorgunluğa aksine mutlaka duş gerekmez mi, yorgunken aksine direk kendimi duşa atarım. O evinde de almıyor demek duşunu, eskiden sobalı evlerdeki çocuklar gibi haftada bir iki banyo ile idare ediyor her halde yaz kış. Demek yok içinde.
Ben sanırım aynı odada kalamazdım duş almasa, söylerdim "zorla kendini de bir duş al, kokuyorsun canım," diye de açık açık artık, o kırılmayacak tamam da sizinki de can değil mi?
Hele o kan meselesini okudum da :KK57: Vallahi çok sabırlısınız.

Evet o zaman kokacaksin filan diye sakayla takildim da oyle girdi dusa artik. Yine de bilmiyorum nasil soylenir boyle bisey. Ben koksam kesinlikle soylensin isterdim. Hatta boyle bam diye soylensin isterdim. Ama bilmiyorum durduk yere kalp kirmak da istemem. Boyle biseyin de kirmadan soylenmesi gibi bir durum yok sanirim.

Tirnaginin kenarı bile kanamissa yüzüne bulaşmış olabilir . Bilmeden yargılamayın derim.

Kişisel temizliğine önem vermeyen çok insan var maalesef. Yazın bile imkanları ve sağlığı yerinde olduğu halde haftada bir banyo yapanlar var . Garip bir durum.

Neden bilmiyorum , " idrar kokuyor dediğinizde burada okuduğum bir konu geldi aklıma. Yüz lekesi için bebek idrari kullanılıyormuş. Acaba öyle bir şey mi diye düşündüm. :)

Genç bir kadın ya da erkek rahatsız olsa bile ki var idrar kaçırma diye bir durum , gerçekten temizliğe önem verseydi onlarca iç çamaşırı ile dolasirdi.

Bilemiyorum ne diyeceğimi ? Madem arkadaşınız alın karşınıza konuşun. Giybetten iyidir. Ona iyilik yapmış olursunuz.
Kırılırsa kırılsın. Kırmadan söylemeye çalışmanız kafi.

Back
X