- 15 Aralık 2015
- 849
- 604
- 23
Aynen cnm malesef zaten sana bana gelen koku kendi burnuna gelmiyor mu geliyor tabii ki ama umursamıyolarOf çok fenaymış
Çocukken doğru dürüst temizlik eğitimi verilmeli, sonradan olmuyor demek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen cnm malesef zaten sana bana gelen koku kendi burnuna gelmiyor mu geliyor tabii ki ama umursamıyolarOf çok fenaymış
Çocukken doğru dürüst temizlik eğitimi verilmeli, sonradan olmuyor demek![]()
Lazere mi gidiyor birde öyle seansa giren uzmana acıdım o kadar çok geldi ki başına var yani öyle kokan bayanlar ve hiç umurlarında olmuyor malesef kaç defa söylemişimdir duşunuzu almadan gelmeyin diye ama yok yani hatta bir gün bir tanesi her gece kocamın koynuna giriyorum kokmuyorum da sana mı koktu diye bağırmıştı maskeler falan fayda etmiyodu resmen idrar kokusu odayı sarıyodu iç çamaşırını anlatmayım mideniz bulanmasın yani canım söylesende pek bir şey değişmez bence tecrübeyle sabit![]()
Nazik olduktan sonra sorun yok, vicdanınız rahat etsin bence. Kırılsa bile birkaç güne düzelir aranız diye tahmine diyorum. Ama artık küserse de sizin suçunuz değil, onun suçu olur. Siz herkesin içinde rencide etmiyorsunuz ki, bir kusuruyla dalga geçmiyorsunuz ki, bir eksiğini onun ve herkesin iyiliği için düzeltmesi adına tavsiye vermiş olacaksınız söyleyince. Belki farkında değil dışarıya koktuğunun. Kızsa da kırılsa da, yapacak bir şey yok.Evet o zaman kokacaksin filan diye sakayla takildim da oyle girdi dusa artik. Yine de bilmiyorum nasil soylenir boyle bisey. Ben koksam kesinlikle soylensin isterdim. Hatta boyle bam diye soylensin isterdim. Ama bilmiyorum durduk yere kalp kirmak da istemem. Boyle biseyin de kirmadan soylenmesi gibi bir durum yok sanirim.
Tirnaginin kenarı bile kanamissa yüzüne bulaşmış olabilir . Bilmeden yargılamayın derim.
Kişisel temizliğine önem vermeyen çok insan var maalesef. Yazın bile imkanları ve sağlığı yerinde olduğu halde haftada bir banyo yapanlar var . Garip bir durum.
Neden bilmiyorum , " idrar kokuyor dediğinizde burada okuduğum bir konu geldi aklıma. Yüz lekesi için bebek idrari kullanılıyormuş. Acaba öyle bir şey mi diye düşündüm. :)
Genç bir kadın ya da erkek rahatsız olsa bile ki var idrar kaçırma diye bir durum , gerçekten temizliğe önem verseydi onlarca iç çamaşırı ile dolasirdi.
Bilemiyorum ne diyeceğimi ? Madem arkadaşınız alın karşınıza konuşun. Giybetten iyidir. Ona iyilik yapmış olursunuz.
Kırılırsa kırılsın. Kırmadan söylemeye çalışmanız kafi.
Baktim site kapanmis maalesefIdrar kokuyor derken ne demek istedgini anladim ben. Calistigim buyuk bi magazada her kesimden insan geliyor. Ornegin indirimden yiyecek felan aliyorlar. Bazilari oyle bi kokuyorki, kasvet kokuyor. Aylarca banyo yapmamis gibi. Baskin, irite eden bi koku. Hatta bazilari varki ciddi ciddi sokakta kaliyor. Ornegin bi ara musterilerimiz nerelerden bizin dukkana geliyor bilmek " beyfendi sorun olmazsa sizin icin, evinizin posta kodunuzu ogrenebilirmiyim" demistim. Bi adam " benm evim yok" demisti. Orda adami bozdum galiba, cok kotu hissettim kendimi.
Sana guzel bi taktik soyluycem.
Bi site var diye hatirliyorum. Ismini bilmiyrm bende burdan duymustum. Googleden ara bulursun.
Arkdasinin e-posta adresini veriyosun ve site senin icin anonim olarak " kokuyosun lutfen dikkat et' tarzi bi mesaj yolluyor arkadasa. Ben ciddi ciddi rahtsiz olsaydim oyle bi arkadasimdan, yapardim bunu. Mantikli.
Nasıl ki insanın kendisine parfümün kokusu bir süre sonra gelmez oluyor, onlar da belki kendi pis kokularına alışıyorlar, benimsiyorlardırAynen cnm malesef zaten sana bana gelen koku kendi burnuna gelmiyor mu geliyor tabii ki ama umursamıyolar
Ya annesi de mi uyarmiyor acaba. Aksam eve gectigimde annem hosgeldin filan diye geldiginde eger biraz terli bile gorse hemen uyarir. Cok dikkat ederim normaldw ama olaki koktum hemen soyler annem kokuyorsun dusa gir diye.Nasıl ki insanın kendisine parfümün kokusu bir süre sonra gelmez oluyor, onlar da belki kendi pis kokularına alışıyorlar, benimsiyorlardır![]()
Evet belki de olabilir burun alışıyo belki de bir süre sonraNasıl ki insanın kendisine parfümün kokusu bir süre sonra gelmez oluyor, onlar da belki kendi pis kokularına alışıyorlar, benimsiyorlardır![]()
Tekrar ve israrla kan konusunda yanilmadigimi soyleyecegim. Bir daha da bu konuda bisey soylemem ama tirnaktan ya da baska bir sekilde oraya gelen bir kan degildi. Eminim..
Giybet yapmam asla. Oyle olsa herkesle konisur sorardim bir ben mi duyuyorum diye. Ama allaha siginirim boyle bir durumdan.
Yorumunuz icin tesekkur ederim. Jste kirmadan konusmaya calisacagim ama bakalim...
Şuan yapılan şey gıybet. Tanımadığımız kişilere anlattigimizda öyle olmadığını sanıyoruz ama doğru bu.
Sizi suçlamak için yazmıyorum asla. Bizlerde burada bir şeyler paylaşıyoruz.
Haklısınız , çıkar yol ariyorsunuz , bunun için yazıyorsunuz.
Tek yol konuşmak.
Idrar koktuğunu söylemek zorunda değilsiniz. Ondan garip bir koku geldiğini , parfümünü değiştirmesi gerektiğini , ya da sağlıkla ilgili bir sorunu olup olmadığını sorun.
En nefret ettiğim şey pis kokan insanlar geçen hastaneye gittim Allahım biride parfüm koksun ya leş gibi ter kokuyorlarbi koltuk altına deodorant sürmek bu kadar zor mu ya burnumun direği sızladı.
Ben gece yatarken bile deodorant kullanıyorum ama milletimiz çok pis otobüsler hastaneler feci
Bu sabah börekçiye gittim 1 kadın 2 Ada'm oturuyorlar kadın elini burnuna şokmuş öyle bi kurcalıyor ki benim baktığımı gördü ama hala devam etti üstelik börekçide yahala midem bulanıyor. Ne iğrenç insanlar var ya
Ailesini tanıyor musunuz? Tabi zan altında bırakmak istemem ama belki aileden de görmedi temizlik alışkanlığını, ondan bilemiyor olabilir. Elbette istisnalar vardır, ama zaten sizinki gibi annelerin, sizin gibi temizlik alışkanlığına sahip çocukları olur gibi geliyor bana.Ya annesi de mi uyarmiyor acaba. Aksam eve gectigimde annem hosgeldin filan diye geldiginde eger biraz terli bile gorse hemen uyarir. Cok dikkat ederim normaldw ama olaki koktum hemen soyler annem kokuyorsun dusa gir diye.
Buna inanmak istemiyorum,kusacaģim sanırim.Ya bi ara temizlik imandandir deyip efendimizin temizlikle ilgili hadislerini filan soyledim. İste taharet almanin önemli oldugunu filan. Ama yok.. dediginiz gibi bi bahanem olsa keske.. ama oyle bi durum da yok ki. Temizligine pek dikkat etmiyor. Cok igrenc olacak ama birsey daha var.
Adetli oldugunu bildigim bi gun bu lavaboya girdi cikti tam yolda yuruyoduk çenesinin kenarinda kan gordumcanim sivilcen filan patladi sanirim cenende kan var git yika dedim. Eliyle siliverdi.