Bibibellacım genital bölge koksa, bilinçli insan her gün duşunu alır, yanında yedek çamaşır bile taşır da bu duruma düşmez sanki. İlk dediğin daha olası sanki, bana da abdeste güvenip duşu az alıyor ve günlük olarak çamaşır değiştirmiyor gibi geldiŞahsen ben bu sıcaklarda sabah akşam duş alıp her duştan sonra elbette çamaşır da değiştiriyorum. Bu şekilde bir insanın - öyle bir koku sorunu olsa bile - dışarıya kokması imkansız sanki.
Tabi bazı kadınlarda kaçırma sorunları da olabiliyor. Ama hasta bezi falan kullanması lazım o zaman da değil mi, sık değiştirme ile koku yapacağını sanmam hasta bezlerinin
Konu sahibi konuşmalı kesinlikle. Çok zor yanındakilere
Sana inanmiyorim değil ama cok ilginc geldi. Cocuklari falan varmi arkadasinizin?Ben de kararsiz kaliyorum ama iste bana dokundugunda geriliyorum artik.
Ayy kusucam şimdi içim daraldı resmen uzaklaş o insandan yaYa bi ara temizlik imandandir deyip efendimizin temizlikle ilgili hadislerini filan soyledim. İste taharet almanin önemli oldugunu filan. Ama yok.. dediginiz gibi bi bahanem olsa keske.. ama oyle bi durum da yok ki. Temizligine pek dikkat etmiyor. Cok igrenc olacak ama birsey daha var.
Adetli oldugunu bildigim bi gun bu lavaboya girdi cikti tam yolda yuruyoduk çenesinin kenarinda kan gordumcanim sivilcen filan patladi sanirim cenende kan var git yika dedim. Eliyle siliverdi.
Arkadaşınız bayansa, vajinal akıntısı kokuyordur. Her gün çamaşır değiştirmesi gerek ve de mantar veya enfeksiyon olabileceği için derhal jinekoloğa görünmesi gerek. Benim de yurttan çok yakın bir arkadaşımla hiç kimse yanyana duramazdı, o kadar kötü kokardı. Sonunda konuşmak zorunda kaldım. Bence sen de konuş. Başta kırılabilir ama onun iyiliği için. Hem diğer insanların alaylarında korumuş olursun hem de ciddi bir enfeksiyonu varsa ve rahime doğru ilerlerse ilerde çcouk sahibi olamaz; fitil ve krem kullanması gerekir. Bunları hep anlatabilirsin.Kızlar malum havalar isindi. dikkatsiz insanlarin kokulari daha da ortaya cikmaya basladi. Benim sorunum is arkadasim.
Bir kac kez bana sarildiginda kokuyu farketmistim ama gecici bir durumdur diye dusunmustum. Ama artik ciddi ciddi rahatsiz etmeye basladi. Arkadasim cok agir bir sekilde idrar kokuyor.
Birlikte namaza filan da gidiyoruz aslinda dikkatli olmasi gerekir temizlik konusunda ama yanimda namaz kilarken bile kokusu geliyor artik. Havalar da isininca...
Cok da alingan biri. Kirmadan dikkat etmesi gerektigini soylemenin bir yolu yok mu
*Telden yaziyorum. İmla eksikleri icin simdiden kusura bakmayin.
Kızlar malum havalar isindi. dikkatsiz insanlarin kokulari daha da ortaya cikmaya basladi. Benim sorunum is arkadasim.
Bir kac kez bana sarildiginda kokuyu farketmistim ama gecici bir durumdur diye dusunmustum. Ama artik ciddi ciddi rahatsiz etmeye basladi. Arkadasim cok agir bir sekilde idrar kokuyor.
Birlikte namaza filan da gidiyoruz aslinda dikkatli olmasi gerekir temizlik konusunda ama yanimda namaz kilarken bile kokusu geliyor artik. Havalar da isininca...
Cok da alingan biri. Kirmadan dikkat etmesi gerektigini soylemenin bir yolu yok mu
*Telden yaziyorum. İmla eksikleri icin simdiden kusura bakmayin.
ilk defa idrar kokan birini duydum..
nasıl olabilir ki böyle birşey aklım almadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?