Arkadaşım İdrar Kokuyor

Bilemiyorum valla yaz geldi işkence başladı aşırı kiloluyum ama hiç kokmam bende sabah akşam duş alıyorum yazın hele dışarı çıkarken duş almadan çıkmam evde bile duştan sonra deomu sıkarım bu insanlar ölü gibi kokupta nasıl rahatsız olmuyorlar

Bir tanıdığımda aynı sorun var yani en azından ben öyle düşünüyorum o farkında değil...
Başlarda kilolu falan belki teri korkuyordur diye düşündüm ama artık eminki idrar kokuyor daha doğrusu idrardan fazlası...
Sanki bir kadın hastalığı varmıs gibi....
Bende şöyle bir yöntem buldum;konuyu işte akıntım falan var doktora gitmeyi planlıyorum diye açtım oda hemen düştü zaten:)
Benimde senelerdir böyle bir problemım var hiç geçmiyor dedi...Sanırım pkosuda varmıs..
Bende bir enfeksıyon söz konusu olabilir sürekli akıntı iyi bir şey değil doktora gitmen gerek dedim.
Sizde böyle konuşabilirsiniz...
Yani cocuklar ıdrar kokar ama bir kadının idrar kokması akla yatkın değil özellikle namaz falan kılıyorsa yani sürekli abdest falan alıyor olması gerek...
Bir kadın hastalığı olabilir...

Ben olsam yaz geldi sıcakta akıntım oluyor benim sendede varmı bu sorun?derdim. Sonra intim jel kullanıyorum sabah ic camaşırımı değiştirip,günlük ped takıyorum gün içerisinde değiştiriyorum 2-3 saatte bir artık hissetmiyorum hem kokuda olmuyor derdim.
Şayet sendede oluyorsa dene muhakkak diye belirtirdim.
Bilemedim,benim ter kokan bir arkadaşım vardı işyerimde,ona kullanmadığım halde koltuk altı pedlerinden bahsetmiştim hatta tesettürlüydü ,sende kulllan bence hiç görünmez sende ben kolsuz giymiyorum mecburen vs demiştim,işe yaramıştı. Belki farkındaydı kendi durumunun çözüm bulamıyordu ama her ne olursa olsun düzeltti bu durumu.
Açıkça söylemek istemiyorsanız böyle bir yol deneyebilirsiniz

Ben akıntı olduğunu düşündüm benim de aynı sorunum var sabah dus alsam akşam tekrara çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum ki peçete koymama rağmen.Bayan kendi temizliğine önem vermiyor insan nasıl farketmez koktuğunu deo roll on yatağa girerken bile kullanıyorum mis gibi kokmak gibisi yok.yani uyar tabi ama bence kendi farkında önemsemiyo

Arkadasınızda olmasını suphelendıgınız rahatsızlıkları, Sankı bır yakınınızda varmıscasına anlatın.Rahatsızlıgı varsa zaten bende de var der.. Öneri sunarsınız.. Oldu da tepkı vermez ise, sorunlara su çözümleri önerdim sence başka ne tavsiye edebilirim dersen anlar zaten.. En azından bana boyle dedın soyle dedın dıye sızı suclayamaz..

Uyarmak kötü bisey değil ben roll on alışkanlığmı samimi arkadaşım sayesinde kazandım lisedeydim kiloluydum dusumu alirdim ama deodorant roll on kullanmazdım beden dersinden sonra başka derse girmiştik ter koktuğumu söylemişti hatta kendi roll on unu tavsiye etmişti.o oldu şimdi 30 yaşındayım yatarken bile sürer yatarım :)asla kirilmadim o zaman insanlık hali uyarmak güzel ama sizin arkadaşınız biraz önce dediğim gibi pek önem vermiyor sanırım insan kendi rahatsız olur

valla adetli kısımdan sonra ben olsam ciddi ciddi konuşurum.
bence temizliğine biraz önem vermelisin. sana dost olarak söylüyorum. adet kanının yüzünde ne işi var, mikrop kaparsın.
bu arada namazda en önemli şey de temizlik. şayet belirgin bir hastalığın yoksa iç çamaşırı temizliğine dikkat etmelisin acayip idrar kokusu var sen de. diyerek gerekeni yaparım.

küçük olsa anlarım derin yaralar oluşabilir. ama koca kız bir sorun da olmaz.

Konuya şöyle bir göz attım çok detaya girmeden diyebilirim ki açıkça konuş
Küserse de küssün
İnsanların hastalıkları olabilir ama çözüm aramak gerekli
Ben arkadaşının idrar kaçırma problemi olduğunu düşündüm yoksa insan kolayına idrar kokmaz, namazı da özür üzere kılıyor olabilir, yine temizlik gerektirir ama bazı insanlar kılıyor. Ama yine de konuşmak lazım bence

Ayy kusucam şimdi içim daraldı resmen uzaklaş o insandan ya
Demekki temizlik anlayışı sıfır bu yptığı onun normal davranışları ve sen değiştiremezsin alışmış böyle yaşamaya...kaç arkadaşından yoksa sende kokucaksın

Arkadaşınız bayansa, vajinal akıntısı kokuyordur. Her gün çamaşır değiştirmesi gerek ve de mantar veya enfeksiyon olabileceği için derhal jinekoloğa görünmesi gerek. Benim de yurttan çok yakın bir arkadaşımla hiç kimse yanyana duramazdı, o kadar kötü kokardı. Sonunda konuşmak zorunda kaldım. Bence sen de konuş. Başta kırılabilir ama onun iyiliği için. Hem diğer insanların alaylarında korumuş olursun hem de ciddi bir enfeksiyonu varsa ve rahime doğru ilerlerse ilerde çcouk sahibi olamaz; fitil ve krem kullanması gerekir. Bunları hep anlatabilirsin.

Yani ter kokuyor deseniz anlayacağım ama idrar nasıl kokar anlamam
Altına falan mı kaçırıyor acaba ?nebilim başka ne olabilirki?
Namaza falan beraber gidiyormuşsunuz böyle bir durumda kılınmayacağınında sanırım gayet farkındadır.
Acaba koku aldığınız şey kendinin teri olmasın.....

Kızlar çok güzel fikirler vermiş. Ama ben çok gördüm cidden pis bayanlar.
Çok var böyle insanlar.
Şahsen benim hastalığım olsa böyle bir durumum olsa nede olsa hastayım ben kokayım durayım pis gezeyim demem. Bunu kimse demez.
Artık hiç bir şey çözümsüz değil.
Mesele yapmakta.
Bence direk söyle.
Dost acı söyler de başla konuşmaya.
Ben olsam kokunun ondan geldiğini tespit ettiğim an direk söylerim.
Yanına bile yaklaşmam.

Benim de ogrencilerim kokuyor bazen oyle cok fena nefesimi tutmak zorunda kaliyorum konusurken
Koca kadin nasil kokar ki oyle

Teridir bazı insanların Teri acayip ağır kokuyor Annem çalışırken bi kadından bahsetmişti mide bulanıyor artık diye hatta iş arkadasları hediye olarak parfüm aldık demişler ama fayda olmamış

ilk defa idrar kokan birini duydum..
nasıl olabilir ki böyle birşey aklım almadı..

Maalesef oluyor.
Bizim de eski iş yerinde bir kız stajerimiz vardı.
Kendim yaşamasam ben de inanmazdım.

Hamile hamile bu konuyu neden okuduysam
Bence kendi temizliğini ön plana çıkar.havalar ısındı daha dikkatli olmaya çalışıyorum sabah duş aldım deo sürdüm bak bakalım kokuyomuyum falan de.aralarda wcye gidip Koltukaltını yıkayıp deodorantlan al sen de sür istersen falan de.namazdan önce çamaşırımı değiştireyim idrar bulasti galiba namazım kabul olmaz de.lazere gidiyorsanız lazerden önce de temizlenip çamaşır değiştireyim orda rezil olmayım de.buna benzer şeyler yap yapmasan bile ona yapiyomus gibi söyle.gelirken otobüste bi kadın çok kötü korkuyordu herkes rahatsız oldu de. sürekli bunları gözüne sokarsan bir süre sonra bence kendinin pis olduğunu farkedip seni örnek almaya başlayacaktır..

arkadaşlar lütfen kokan bırıne üslubunca söleyın,cidden farkında olmayabilir,rezil olur,bizler uyarınca önlemini alır,bu ayıp bişey değil
insanız,lütfen duyarlı olalım ve ınsanın ıyılığı için söyleyelim,bakın bır arkadaşım bana söledi,çok sağolsun,yıllar evvel,sonra doktora gittim,tedavı oldum,geçti ve bir dahada olmadı,

ayrıca burda herkes kızın namazına takmnış,o namazı kabul edecek merciii bız değiliz hanımlar,belki hastalıkdır,özüre girer,öle olmasa bıle kımın namazı kabul değil
onun merci biz değilz,biz ancak uyarabılırız,ama öle namazmı olur filan gibi ahkam kesmek haddimize değil,kılan bızım i.çin kılmıyor,zaten burda asıl hata konu sahıbının bunu belirtmesi olmuş,kişi ha namaz kılmış ha kılmamış,sonuçda her iki türlüde taharet herkes emir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…