Arkadaşım kapanıp açıldığımı yüzüme vurdu

Pardon da siz arkadaşınıza söylerken onun alınacağını düşünmeden hareket ediyorsunuz oda size karşılık verince mi alındınız yapmayın allahaşkına
Arkadaşınız kısasa kısas yapmış ben olsam onun yerinde özür de dilemezdim

Hak etmissin, (kapanip acildim)

Birbirimizi kandirmasak mi ki acaba artik. Dekolte giymek heralde karşı cinsi düşürmek için. Ben dekolteyle rahat ediorum demeyin allah çarpar vala. E turbani cikarmak da gene benzer. Güzel görünmek icin gene. Bence iki taraf da alınmamalı gülüp geçmeli arada dostluk varsa.

Hakettiği cevabı almış bence. Sen git kıza hakaret et o cevap verince kırıl. Çok iyi demiş

Ne kadar da sığ bir düşünce yapınız var. Böyle yaşamak mutlu ediyor mu sizi?
Ben de dekolte seven bir insanım. Evliyim de. Hatta bebeğim var ama hala dekolte giyiyorum. Hatta gebelik sonrası çok zayıfladığım için, ilk defa göbeği açık kıyafetler giyebiliyorum. Şimdi ben evli barklı, çoluklu çocuklu halimle erkek düşürmeye mi çalışıyorum? E pes yani.
Hayata bakış açınızı değiştirin bence. Size böyle öğrettiler diye bu şekilde bir genelleme yapamazsınız.
Ayrıca ben dekolteyle rahat ediyorum hem de çok. Göbek, göğüs, sırt, bacak farketmez. Kendime yakıştırmam önemli giydiğim şeylerde. Sizin gibi insanların ne düşündüğü değil.

Ee ilk sen başlamışsın

Umarım ironidir

Karşı cinsi sizin gibi çok takmıyoruz konu benim konum değil ama bende açık giyiniyorum devam edin siz bu kafayla o zaman tesettürde karşı cinsi etkilemek için “ben kapalıyım ben namusluyum” demek için hadi bakalım Öyle lafa böyle cevap

güzel düşünce güle güle kullanın sert kayaya çarpmayın ama

Kadinlarin derdi zaten birbirleriyledir. Erkekler baksin kadinlar kiskansin diye işte. Ben de açık giyerim genelde ya sırt ya gogus acarim yazin. Kışın da muhakkak bacak açarım. Ama dikkat cekmek icin olduğunu kabul edecek kadar șuurum var en azindan. Kışın ortasinda herkes polarla titrerken ben miniyle geziyorum. Öyle rahat ettigimden diye degil yani bilakis rahatsız, sadece kendimi güzel hissetmek istiyorum insanlarin ilgisini çekip. İlla yalan mi konuşayım sizin gibi. + son mantiginiz da gayet dogru. Tesettür tabiki ben namusluyum demek icin var. Yoksa 40 derecede kat kat çaputla gezmenin ne manasi var ne rahatligi.

Sizin gibi basit ve teşhirci değiliz merak etmeyin. Herkesi kendiniz gibi görmeniz saçmalık devam edin erkekler için davranmaya güle güle

Yok erkek düşsün istemiosun ama diger kadinlarin sana bakması kiskanmasi belki erkeklerin de bakmasi hosuna gidiodur illa ki. Evlisin diye cinsel tercihlerin de gitmedi ya hala erkeklerden hoşlanıyorsun sonucta. Ben de dekolteyle nasıl rahat edilir hic anlamıyorum kendim de baya açık giyinirim bu arada sizin gibi giyinenlere de bakarim ne giymis napmis diye beğenip dogal olarak. Amaci sirf erkek gibi dusunmeyin genel olarak insanların ilgisini cekmek diyelim. Lezbiyen biri de dekolte giyebilir yani. Ben sadece bilincaltimdaki pis dünyanın bilincinde olan dürüst bi insanim sizin aksinize :).

arkadaşınızda lafı sokup sonra ben naptım kii şimdi diyenlerden sanırımöyle soruya böyle cevap müstehak olmuş

Sonunda normal bi insan. Diger yazanlar otomasyon heralde ya. Samimi arkadasla şu muhabbette ne var hemen kavgaya duracak alınacak neden ario insanlar. Gocunur gibi. Bu ülkede arkadaş bulmak da mesela. En modern duranı bile yarim saat konus kezban çıkıyor.

Sen açıyorsun elit oluosun ben açıyorum teşhirci o da iyiymis.

Acaba fakirim diye mi cunku öyle bisey var gercekten parçaları kötüyse dandikse harbi teşhirci gibi duruo kadinlar. Bi de tersi var bunun senin dekoltene bakan adam zenginse karizmatikse şey oluosun uu ne cool adam maldan anlio falan. Atiyorum çulsuz kıro bir erkek bakiosa "sen bakma ulan ayı" oluosun. Yalan yok oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…