Pardon da siz arkadaşınıza söylerken onun alınacağını düşünmeden hareket ediyorsunuz oda size karşılık verince mi alındınız yapmayın allahaşkınaSoru arkadaşımın sorusu. Ben zaten açığım:)
Soru aşağıda
Bir arkadaşım var 22 yaşında çok erkekle görüşen takılıp aramız iyi bende hemşireyim 27 yaşında yeni açıldım çok düşündüm buna karar verdim. Dün dekolteli resim atmıştı göğüsleri açık bende şakasına “kız düşürüyor musun böyle” yazdım oda neyi diye sordu. Bende “yazan oluyor mu düşüyor mu böyle erkekler” deyip güldüm. Oda “benim amacım erkek düşürmek değil açık giyinmeyi seviyorum her açık giyinenin amacı tahrik etmekse sende o düşürmek için açıldın sanırım” Dedi şok oldum ona neden beni bundan vuruyorsun Espiri yaptım dedim oda sen yaptıysan bende yaptım dedi. Ama çok alındım kendisi bana açıl içinde yoksa diyordu Herşeyini anlatır güleriz şakalaşırız bir şakaya böyle demesi çok ağırıma gitti moralim aşırı bozuk ağlamak bile istiyorum. Özür diledi sonra ama çok sinirliyim ne demeliyim
Soru bu arkadaşlarTeşekkürler
Hak etmissin, (kapanip acildim)Soru arkadaşımın sorusu. Ben zaten açığım:)
Soru aşağıda
Bir arkadaşım var 22 yaşında çok erkekle görüşen takılıp aramız iyi bende hemşireyim 27 yaşında yeni açıldım çok düşündüm buna karar verdim. Dün dekolteli resim atmıştı göğüsleri açık bende şakasına “kız düşürüyor musun böyle” yazdım oda neyi diye sordu. Bende “yazan oluyor mu düşüyor mu böyle erkekler” deyip güldüm. Oda “benim amacım erkek düşürmek değil açık giyinmeyi seviyorum her açık giyinenin amacı tahrik etmekse sende o düşürmek için açıldın sanırım” Dedi şok oldum ona neden beni bundan vuruyorsun Espiri yaptım dedim oda sen yaptıysan bende yaptım dedi. Ama çok alındım kendisi bana açıl içinde yoksa diyordu Herşeyini anlatır güleriz şakalaşırız bir şakaya böyle demesi çok ağırıma gitti moralim aşırı bozuk ağlamak bile istiyorum. Özür diledi sonra ama çok sinirliyim ne demeliyim
Soru bu arkadaşlar ☺☺☺ Teşekkürler
Ne kadar da sığ bir düşünce yapınız var. Böyle yaşamak mutlu ediyor mu sizi?Birbirimizi kandirmasak mi ki acaba artik. Dekolte giymek heralde karşı cinsi düşürmek için. Ben dekolteyle rahat ediorum demeyin allah çarpar vala. E turbani cikarmak da gene benzer. Güzel görünmek icin gene. Bence iki taraf da alınmamalı gülüp geçmeli arada dostluk varsa.
Soru arkadaşımın sorusu. Ben zaten açığım:)
Soru aşağıda
Soru bu arkadaşlarTeşekkürler
Umarım ironidirBirbirimizi kandirmasak mi ki acaba artik. Dekolte giymek heralde karşı cinsi düşürmek için. Ben dekolteyle rahat ediorum demeyin allah çarpar vala. E turbani cikarmak da gene benzer. Güzel görünmek icin gene. Bence iki taraf da alınmamalı gülüp geçmeli arada dostluk varsa.
Karşı cinsi sizin gibi çok takmıyoruz konu benim konum değil ama bende açık giyiniyorum devam edin siz bu kafayla o zaman tesettürde karşı cinsi etkilemek için “ben kapalıyım ben namusluyum” demek için hadi bakalım Öyle lafa böyle cevapBirbirimizi kandirmasak mi ki acaba artik. Dekolte giymek heralde karşı cinsi düşürmek için. Ben dekolteyle rahat ediorum demeyin allah çarpar vala. E turbani cikarmak da gene benzer. Güzel görünmek icin gene. Bence iki taraf da alınmamalı gülüp geçmeli arada dostluk varsa.
güzel düşünce güle güle kullanın sert kayaya çarpmayın amaBirbirimizi kandirmasak mi ki acaba artik. Dekolte giymek heralde karşı cinsi düşürmek için. Ben dekolteyle rahat ediorum demeyin allah çarpar vala. E turbani cikarmak da gene benzer. Güzel görünmek icin gene. Bence iki taraf da alınmamalı gülüp geçmeli arada dostluk varsa.
Karşı cinsi sizin gibi çok takmıyoruz konu benim konum değil ama bende açık giyiniyorum devam edin siz bu kafayla o zaman tesettürde karşı cinsi etkilemek için “ben kapalıyım ben namusluyum” demek için hadi bakalım Öyle lafa böyle cevap
güzel düşünce güle güle kullanın sert kayaya çarpmayın ama
Sizin gibi basit ve teşhirci değiliz merak etmeyin. Herkesi kendiniz gibi görmeniz saçmalık devam edin erkekler için davranmaya güle güleKadinlarin derdi zaten birbirleriyledir. Erkekler baksin kadinlar kiskansin diye işte. Ben de açık giyerim genelde ya sırt ya gogus acarim yazin. Kışın da muhakkak bacak açarım. Ama dikkat cekmek icin olduğunu kabul edecek kadar șuurum var en azindan. Kışın ortasinda herkes polarla titrerken ben miniyle geziyorum. Öyle rahat ettigimden diye degil yani bilakis rahatsız, sadece kendimi güzel hissetmek istiyorum insanlarin ilgisini çekip. İlla yalan mi konuşayım sizin gibi. + son mantiginiz da gayet dogru. Tesettür tabiki ben namusluyum demek icin var. Yoksa 40 derecede kat kat çaputla gezmenin ne manasi var ne rahatligi.
Sizin gibi basit ve teşhirci değiliz merak etmeyin. Herkesi kendiniz gibi görmeniz saçmalık devam edin erkekler için davranmaya güle güle
Ne kadar da sığ bir düşünce yapınız var. Böyle yaşamak mutlu ediyor mu sizi?
Ben de dekolte seven bir insanım. Evliyim de. Hatta bebeğim var ama hala dekolte giyiyorum. Hatta gebelik sonrası çok zayıfladığım için, ilk defa göbeği açık kıyafetler giyebiliyorum. Şimdi ben evli barklı, çoluklu çocuklu halimle erkek düşürmeye mi çalışıyorum? E pes yani.
Hayata bakış açınızı değiştirin bence. Size böyle öğrettiler diye bu şekilde bir genelleme yapamazsınız.
Ayrıca ben dekolteyle rahat ediyorum hem de çok. Göbek, göğüs, sırt, bacak farketmez. Kendime yakıştırmam önemli giydiğim şeylerde. Sizin gibi insanların ne düşündüğü değil.
arkadaşınızda lafı sokup sonra ben naptım kii şimdi diyenlerden sanırımSoru arkadaşımın sorusu. Ben zaten açığım:)
Soru aşağıda
Soru bu arkadaşlar ☺☺☺ Teşekkürler
Çok yakın bir arkadaş değil herhalde. Gerçek samimiyet yoksa arkadaşınızın dediği terbiyesizce ve patavatsızca olmuş. Benim liseden hatta ortaokuldan yakın arkadaşlarım var. “Düşüyor mu böyle” diye espri yapsam kötü niyet olmadan, “Uu patır patır” gibi bir cevap alırım ya da “Ah nerde, keşke düşen olsa” gibi esprili yanıtlar verirler. Samimiyet ve bu samimiyet düzeyine uygun konuşmama sorunu olmuş bence.
Sen açıyorsun elit oluosun ben açıyorum teşhirci o da iyiymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?