arkadasim laf mi vurmaya calisiyor.

Aysel hayattaki tek amacın koca bulup evlenmek mi?

Sana yanlis yapani aninda cikar hayatindan, sil numaralarini, gorunce selam verme mesafeni koy boyle boyle akillanirsin farkina varirsin artik.
hiç bir şey yokmuş gibi konustum birde telefonu açınca numarasını silmiştim

evet işte bende böyle düşünüyorum. soyle baktim bu durumlar gidimesi gereken durumlar bu durumda bile yoksa hic olmasin daha iyi diyor insan
Sende kendimi gördüm annemde bana hep safsın derdi. Yani her şeye hep olumlu bakardım. Hiç kimse için kötü düşünemiyordum. Yani biri bi yanlış yaptıysa da şundan dolayıdır diye iyiye yoruyordum Ama dediğim gibi öyle kötü günleri neredeyse tek başıma atlatınca kimseye eyvallahım yok artık, seninde olmasın. Sadece iyi gününde yanında olacak arkadaşa ihtiyacın yok ayselcim

işte aynen şöyle baktim kizin düğününde doğumunda yanındaydım her şeyinde ama o benim bir şeyimde yanımda yoktu üstüne birde hayırlı olsuna gittim covid falan ondan gelmiyordur diyordum

işte aynen şöyle baktim kizin düğününde doğumunda yanındaydım her şeyinde ama o benim bir şeyimde yanımda yoktu üstüne birde hayırlı olsuna gittim covid falan ondan gelmiyordur diyordum
Ay yok ben bu kadar saf değilim ya... yanlış anlamadım değil mi? O sana gelmedi ama sen üstüne ona mı gittin hayırlı olsuna ?

Arkadaşının anasının bulup kendinin istemediği sana bulunmuş bir koca var konuda.
hayir konuyu nasil okuyorsunuz. arkadaşım evli zaten arkadaşımın annesi benimde evlenmem için çabalarken arkadaş oralı olmuyormuş gibi davrandı bu bir örnekti. önemli olan bu degik cenazemiz oldu basın sagolsuna gelmedi ben onun nikâhı düğünü doğumunda yanindaydim

E tamam işte, bi tane koca adayı sıkışmış konuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…