Arkadaşım ne yapmalı

Cennef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
13
1
38
34
İyi akşamlar herkese
Ben 2 yada 3 aydır bir bayan arkadaşımın durumu ile ilgileniyorum şu an okadar zor bir durumda ki son çare olarak kadınlar kulübüne üye olup sizlerden akıl almak istedim arkadaşımın adı Deniz 23 yaşında ve 2tane erkek evladı var çocuklarının biri yusuf 3 buçuk yaşında diğeri yiğit 2 yaşında arkadaşımı eşi terk etti adam ne arıyor nede soruyor arkadaşım deniz 3 aydır bir ev tuttu çocukları ile gecinmeye çalışıyor bende elimden geldiği kadar yardım ettim ama artık benim yardımımda yetmiyor 2 aylık kirası elektrik ve su faturası birikti arkadaşım deniz artık son noktaya geldi ne kendi ailesi nede eşinin ailesi hiç bir şekilde yadım etmiyor şuan evlerinde elektrik yok ev sahibi de evden çıkartmak için kapıya dayandı son çare olarak çocukları yurda bırakmayı düşünüyor ne yapmalıyım artık bende bilemiyorum lütfen bana bir akıl verin yardım etmek artık benim için de oldukça zor eşimle sorunlar yaşıyorum

Belediye ye başvuru falan yapmalısınız arkadaşınız ayrıca nafaka davası açmalı muhtara da başvuruda bulunabilirsiniz

Gayri resmi evlilikten oldu çocukları önce velayet davası açması gerek sanırım dava içinde para gerekiyo daha önce mutarlıktan fakir kağıdı almış yardım için belediyeye de gitmiş sadece bez ve mama parası 100 tl lik kart vermişler 2 ay sonra onuda iptal etmişler bende bu tür devlet işlerinden pek anlamam arkadaşımın da anladığını sanmıyorum

Kusura bakmayın ama bu konunun neresinden tutarsanız elinizde kalıyor hadi bir çocuk yaptın birdaha neden yapıyorsun insan biraz düşünüp öyle karar vermeli bir çoçuğu yapmak önemli degil önemli bakmak geleceğe hazırlamak kusura bakmayın ama doğurup doğurup o çocukları da yetimhane ye vermeninde bir anlamı yok yani o çocuklara da yazık sonuçta

Gayrimesru bi tane yaparsin anlarim da 2 tane cocuk ne ya?
Nerden tutsan elinde kaliyor gerçekten. Neyse olan olmus is bulup calissa daha iyi olacak gibi. Hakkinda hayirlisi olsun..

Arkadaşınızın iş bulup çalışması gerekli

Gayrimesru bi tane yaparsin anlarim da 2 tane cocuk ne ya?
Nerden tutsan elinde kaliyor gerçekten. Neyse olan olmus is bulup calissa daha iyi olacak gibi. Hakkinda hayirlisi olsun..

Onuda denedi annesi çocuklara bakmadı için işide bırakmak zorunda kaldı çocuk konusuna gelince de gayriresmi evliliği ailenin baskısıyla 16 yaşında yaptı 1992 doğumlu ilk okul 4 ten terk gebelik ile fazla bilgisi yoktu kısacası çok cahil bi kadından bahsediyorum ben yardım ederken onu eleştirmedim çünkü şu an onun çocukları için nasıl bir yaşam mücadelesi verdiğini gözlerimle görüyorum kimse evladını yurda vermek istemez

Madem ailesi zorladi niye bakmiyor o cok sevgili ailesi??

Şuan kızın durumu kötü cepte para yok eee para yedircek damat yok bide 2 küçük çocuk var kız kardeşleri annesi ve babası tamamen elini ayağını kızdan çekmiş durumdalar ve arayıp sormuyolar telefonlarına dahi bakmiyolar kocasının ailesi de aynı şekilde kapılarını dahi açmıyo lar eşine de ulaşamıyo

Kadın yardım kuruluşlarına başvurmaktan başka çare yok alo 183 arayabilirsiniz kadın ve sosyal hizmetler

İlginiz için teşekkür ederim bide burayı deneyelim inşallah yardımı olur

Umarım bir faydası olur çoçuklara yazık acaba bu kız hangi ilde yaşıyor

Senin evin yokmu ?
Bilmem neden sorun ama evi olsa ne olacak sadece arkadaşlar üstelik kadın evli ben olsam almam evime o bayanın yaşı küçük daha 23 yaşında bir düşünürüm yani ya kocamın gözü kayarsa diye böyle durumlarda boş bırakmaz uğraşır insanlarla nefisleri zorlar

Umarım bir faydası olur çoçuklara yazık acaba bu kız hangi ilde yaşıyor
Canım o da vermek istemiyor çok çabalıyoruz ben fazla destek olamıyorum elimden fazlası gelse keşke ama olmuyo inşallah çocuklarından ayrılmaz oda istemiyo konusu açıldığı anda ağlamaya başlıyo ben yapamam veremem çocuklarımı Kıyamam diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…