Kusura bakmayın ama bu konunun neresinden tutarsanız elinizde kalıyor hadi bir çocuk yaptın birdaha neden yapıyorsun insan biraz düşünüp öyle karar vermeli bir çoçuğu yapmak önemli degil önemli bakmak geleceğe hazırlamak kusura bakmayın ama doğurup doğurup o çocukları da yetimhane ye vermeninde bir anlamı yok yani o çocuklara da yazık sonuçtaGayri resmi evlilikten oldu çocukları önce velayet davası açması gerek sanırım dava içinde para gerekiyo daha önce mutarlıktan fakir kağıdı almış yardım için belediyeye de gitmiş sadece bez ve mama parası 100 tl lik kart vermişler 2 ay sonra onuda iptal etmişler bende bu tür devlet işlerinden pek anlamam arkadaşımın da anladığını sanmıyorum
Aldığı para bakıcıya gider...Arkadaşınızın iş bulup çalışması gerekli
Gayrimesru bi tane yaparsin anlarim da 2 tane cocuk ne ya?
Nerden tutsan elinde kaliyor gerçekten. Neyse olan olmus is bulup calissa daha iyi olacak gibi. Hakkinda hayirlisi olsun..
Başka çaresi yok ne yazzik ki allah yardım etsin çocuklarla ilgilenebilecek birini bulsa daha iyi olur o zamanAldığı para bakıcıya gider...
Şuan zaten çalışma gibi bir lüksü de yok çocukları çok küçük ve bakacak kimse yokAldığı para bakıcıya gider...
Onuda denedi annesi çocuklara bakmadı için işide bırakmak zorunda kaldı çocuk konusuna gelince de gayriresmi evliliği ailenin baskısıyla 16 yaşında yaptı 1992 doğumlu ilk okul 4 ten terk gebelik ile fazla bilgisi yoktu kısacası çok cahil bi kadından bahsediyorum ben yardım ederken onu eleştirmedim çünkü şu an onun çocukları için nasıl bir yaşam mücadelesi verdiğini gözlerimle görüyorum kimse evladını yurda vermek istemez
Annesi şuan zengin kocası olan 2 kızıyla ilgileniyorMadem ailesi zorladi niye bakmiyor o cok sevgili ailesi??
Kadın yardım kuruluşlarına başvurmaktan başka çare yok alo 183 arayabilirsiniz kadın ve sosyal hizmetlerŞuan kızın durumu kötü cepte para yok eee para yedircek damat yok bide 2 küçük çocuk var kız kardeşleri annesi ve babası tamamen elini ayağını kızdan çekmiş durumdalar ve arayıp sormuyolar telefonlarına dahi bakmiyolar kocasının ailesi de aynı şekilde kapılarını dahi açmıyo lar eşine de ulaşamıyo
Benim evim var fakat eşim sıkıntı yaratıyor erzak yardımı ve ufak miktarda para yardımı yapabiliyorumSenin evin yokmu ?
Bilmem neden sorun ama evi olsa ne olacak sadece arkadaşlar üstelik kadın evli ben olsam almam evime o bayanın yaşı küçük daha 23 yaşında bir düşünürüm yani ya kocamın gözü kayarsa diyeSenin evin yokmu ?
Canım o da vermek istemiyor çok çabalıyoruz ben fazla destek olamıyorum elimden fazlası gelse keşke ama olmuyo inşallah çocuklarından ayrılmaz oda istemiyo konusu açıldığı anda ağlamaya başlıyo ben yapamam veremem çocuklarımı Kıyamam diyoUmarım bir faydası olur çoçuklara yazık acaba bu kız hangi ilde yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?