Kapıya dayanmayı da gördük,diğer evde..Buralara şimdilik dayanamıyo,bi kere çağırsam sonraki vakitlerde engellesem dayanır kesinHalden anlayan bir kadın olsaydı buraya onun için konu açmazdınız zaten.Direk kesip atın.Engelleyin ağzının payını alsın.Yanlız bu seferde kapıya dayanma durumu söz konusu olabilir.Umarım okadarda arsız değildir.
Hayatta tahammül edemeyeceğim nadir insan tiplerinden kendisi. Evli ,bekar farketmez kadın ,erkek farketmez hafif insanlardan haz etmiyorum.İnsanın bir ağırlığı olmalı.Muhattap olmayın böyle tiplerle.Sinek küçüktür mide bulandırır.O tip yani.Allah kurtarsın :)Kapıya dayanmayı da gördük,diğer evde..Buralara şimdilik dayanamıyo,bi kere çağırsam sonraki vakitlerde engellesem dayanır kesin
Direkt konuya gireceğim:7 aya yakın zaman oldu evleneli,bilen bilir.
Bulunduğum Şehre evlenerek geldim.Bu Şehirde eşimden başka kimsem yok.Apartmanda bekar bir bayanla iki ay kadar önce tanıştık.Yalnız yaşıyor,eşimle ayni binada çslışıyor,45 yaşında,çok eskiden bir evlilik yapmiş kısa sürmüş dul bir bayan.tsnışır tanışmaz bana çok ilgi göstermeye başladı.Her gün Arıyor mesaj yazıyor beni yokluyordu.kahve mi içsek ? Deyip öyle böyle evimize gelmeye çalışıyordu ki hala öyle gibi.ilk daveti o yapmıştı ben ons gitmiştim,sonra ben de onu davet ettim,ev hediyesi filan da getirmişti gelirken , neyse.
Sonra da beni davet etmeyip sürekli kendi bize gelmek için bahaneler yarattı.Yalnızlığı bildiğim için ilk etapta yalnızlığını paylaşmakta sakınca görmedim,aşırı kıskanç,pimpirikli Değilim normalde.amma ve lakin Bize gelince eşimle çok yakından ilgilendiğini farkettim.Makyaj yapıp ruj sürüp dekolteli kıyafetle geliyor bize süslenip püsleniyor,ben ise ev haliyle.ruj yok yani.yere bişeyi düşse yerden slmaya çalışırken Saçları eşimin kucağına giriyor.Benim Yanımda eşimi bana övüyor,eşimle ikisin ortak Noktaları çıktığında aaaa ayni benim gibisin vs diye vurgu yapıyor,gelirken yiyecek bişeyler getiriyor.Eşimin oğlu bizde olduğunda ona da yakın davranıyor,hatta bi gün ,çocuk kek sever diye ona kek yapacaktım da aksilikler oldu yapamadım tüh vs dedi.Ve önemli bir Ayrıntı :eşime bir gün Demiş ki servisle değil de istersen benim arabayla beraber gidip gelebiliriz işe.Eşim bana sordu asla dedim.işte bu ayrıntıdan sonra iyice işkillendim ben.Üstte eşimin bekar ark var,Kadından hoşlanıyor ve Aralarını yapalım istiyor ,uğraştık bi gün ama hiç ilgilenmedi muhattap olmadı onunla.
Aklıma gelmişken şunu da ekleyim: bir defasında hasta oldu Aradım müsaitsen ziyaretine gelicem dedim gel dedi X de gelsin,söylerim dedim.kapısını çaldığımda ,X niye gelmedi o da gelsin dedi uyuyor dedim.içeri girdim,X de gelseydi keşke dedi,haydaaaaa ! Ne işi var evli adamın senin bekar evinde,X kadar taş düşsün başına emi ! X hasta olduğunda kendisinin nasıl olduğunu sorup durdu.
Neyse ben bunlar olurken işkillendiğim an tellerine bakmamaya,mesajlarına geç cvp yazmaya başladım,mesafe koymak için.Kapıma dayandı hanım neden tellerime bakmıyor acaba diye sordu eşime,Kapıya çıktım, çağrını görmedim dedim.o gğn hakikaten görmemiştim.
Eşim ,Y artık gelmiyor dedi nedense dedi.ben de dedim ki uzaklaştım ben de ondan ,rahat tavırlarından rahatsız olmaya başladım dedim.Bu konuşma çok yakın vakitte oldu bu arada.eşim ark ın davranışlarının Altın'da bişey olmadığını,bazı bayanlar için bunun normal olduğunu söylüyo biliyorum evet ama tutucuyum bu konuda. Şu an kendisi izinde ve bi iki hafta yok.Gelince nasıl davransam bilmiyorum.Ayıp mi ederim mesafe koyarsam bilmiyorum.
Bu arada kendi işi başka bir binaya taşındı,eşimle servisleri ayrılmış oldu.hayırlı olsun diye Aradım.X napıyo dedi gelince ondan tüyoları alırım dedi.Eşime sordum ne tüyosu alacak senden,kahkaha Attı.arkadaşa,bak dedim Z kişisi var o da seninle ayni yerde Çalışıyor biliyor musun servis ark olacağınız için çok seviniyor dedim , umursamadı.
Yani gerçekten ben mi abartıyorum.Tehlike yok mu sizce de ?
Bence hic bir sekilde asıl sogumanin sebebini dile getirme...Taşınacaktık,taşındık.Fakat çok uzaklara değil,yan binaya..kendisini hiçbir şekilde aramadığım,o arayınca da zorla Konuştuğum halde bağ kurmaya samimiyet kurmaya Çalışıyor.Neden görüşemiuoruz artık diye dert etti kendine." Dün akşam telde bundan yakındı yine ben de dedim ki " Taşınma Yoğunluğu iş Yoğunluğu Filsn çok normal görüşemememiz dedim " Hımmm " dedi .Artık hiçbir şekilde tellere bakmıcam,anlamıyor çünkü ..hiç aklına gelmiyor mu uzaklaşmaya çalıştığım mesafe koyduğum anlamadım gitti zaten.Ben olsam ben aradıysam sıra ında derdim aramıyorsa mesafe koydu o halde derdim
Evet aynen havalara girer,mağduru oynar.İlk Başlarda rahat oluşundan rahatsız olduğumu belirtmiştim belirtmesem iyiydi evet,dalgasını da öok geçiyordu dikkat çekmediğim için kapandı artık konusu..beni arayıp arayıp görüşemiuoruz demelerini söylemiyorum ama..sessizce kenfin hallediyorum.Gerçi eşimle karşılaştığında ona da Demiş k ile görüşemiuoruz nedense diyeBence hic bir sekilde asıl sogumanin sebebini dile getirme...
Koca manyagi da derler,iftra atılmıs kadin rolu da oynar,beni kocasindan kiskandi egosu da olusur bu tur kadinlarda (oysaki yerin dibine girmesi lazimdir)
Esine de belli etmeseydin keske sebebini...yani naparsan yap açik olma bu konuda....sana patlar
Hic elleme bosver...desin dursunEvet aynen havalara girer,mağduru oynar.İlk Başlarda rahat oluşundan rahatsız olduğumu belirtmiştim belirtmesem iyiydi evet,dalgasını da öok geçiyordu dikkat çekmediğim için kapandı artık konusu..beni arayıp arayıp görüşemiuoruz demelerini söylemiyorum ama..sessizce kenfin hallediyorum.Gerçi eşimle karşılaştığında ona da Demiş k ile görüşemiuoruz nedense diye
Kızlar arkadaş bugün Kapıya geldi.Kendisine hasta ziyaretine gittiğim gün benden buscopan istemişti.Taaaaa o zaman verdiğim ve verdiğimi bile Unuttuğum o buscopanı getirmeye gelmiş.tabi yine Ful makyaj ..almadım buscopanı kendisinden çünkü ben bi ilacı aylar sobra tekrar içen bir insan değilim.İçeri davet de etmedim kendisini.Buscopanı bahane edip geldiğini düşündüm.Sıktım kendimi davet etmedim kendisini.Ta Kapıdan dönmüş oldu of niye böyle içten içe üzülüyorum ben X e de selam söyledi bu arada
Bi daha hiç bi bayanla bu kadar içli dışlı olmayın.Direkt konuya gireceğim:7 aya yakın zaman oldu evleneli,bilen bilir.
Bulunduğum Şehre evlenerek geldim.Bu Şehirde eşimden başka kimsem yok.Apartmanda bekar bir bayanla iki ay kadar önce tanıştık.Yalnız yaşıyor,eşimle ayni binada çslışıyor,45 yaşında,çok eskiden bir evlilik yapmiş kısa sürmüş dul bir bayan.tsnışır tanışmaz bana çok ilgi göstermeye başladı.Her gün Arıyor mesaj yazıyor beni yokluyordu.kahve mi içsek ? Deyip öyle böyle evimize gelmeye çalışıyordu ki hala öyle gibi.ilk daveti o yapmıştı ben ons gitmiştim,sonra ben de onu davet ettim,ev hediyesi filan da getirmişti gelirken , neyse.
Sonra da beni davet etmeyip sürekli kendi bize gelmek için bahaneler yarattı.Yalnızlığı bildiğim için ilk etapta yalnızlığını paylaşmakta sakınca görmedim,aşırı kıskanç,pimpirikli Değilim normalde.amma ve lakin Bize gelince eşimle çok yakından ilgilendiğini farkettim.Makyaj yapıp ruj sürüp dekolteli kıyafetle geliyor bize süslenip püsleniyor,ben ise ev haliyle.ruj yok yani.yere bişeyi düşse yerden slmaya çalışırken Saçları eşimin kucağına giriyor.Benim Yanımda eşimi bana övüyor,eşimle ikisin ortak Noktaları çıktığında aaaa ayni benim gibisin vs diye vurgu yapıyor,gelirken yiyecek bişeyler getiriyor.Eşimin oğlu bizde olduğunda ona da yakın davranıyor,hatta bi gün ,çocuk kek sever diye ona kek yapacaktım da aksilikler oldu yapamadım tüh vs dedi.Ve önemli bir Ayrıntı :eşime bir gün Demiş ki servisle değil de istersen benim arabayla beraber gidip gelebiliriz işe.Eşim bana sordu asla dedim.işte bu ayrıntıdan sonra iyice işkillendim ben.Üstte eşimin bekar ark var,Kadından hoşlanıyor ve Aralarını yapalım istiyor ,uğraştık bi gün ama hiç ilgilenmedi muhattap olmadı onunla.
Aklıma gelmişken şunu da ekleyim: bir defasında hasta oldu Aradım müsaitsen ziyaretine gelicem dedim gel dedi X de gelsin,söylerim dedim.kapısını çaldığımda ,X niye gelmedi o da gelsin dedi uyuyor dedim.içeri girdim,X de gelseydi keşke dedi,haydaaaaa ! Ne işi var evli adamın senin bekar evinde,X kadar taş düşsün başına emi ! X hasta olduğunda kendisinin nasıl olduğunu sorup durdu.
Neyse ben bunlar olurken işkillendiğim an tellerine bakmamaya,mesajlarına geç cvp yazmaya başladım,mesafe koymak için.Kapıma dayandı hanım neden tellerime bakmıyor acaba diye sordu eşime,Kapıya çıktım, çağrını görmedim dedim.o gğn hakikaten görmemiştim.
Eşim ,Y artık gelmiyor dedi nedense dedi.ben de dedim ki uzaklaştım ben de ondan ,rahat tavırlarından rahatsız olmaya başladım dedim.Bu konuşma çok yakın vakitte oldu bu arada.eşim ark ın davranışlarının Altın'da bişey olmadığını,bazı bayanlar için bunun normal olduğunu söylüyo biliyorum evet ama tutucuyum bu konuda. Şu an kendisi izinde ve bi iki hafta yok.Gelince nasıl davransam bilmiyorum.Ayıp mi ederim mesafe koyarsam bilmiyorum.
Bu arada kendi işi başka bir binaya taşındı,eşimle servisleri ayrılmış oldu.hayırlı olsun diye Aradım.X napıyo dedi gelince ondan tüyoları alırım dedi.Eşime sordum ne tüyosu alacak senden,kahkaha Attı.arkadaşa,bak dedim Z kişisi var o da seninle ayni yerde Çalışıyor biliyor musun servis ark olacağınız için çok seviniyor dedim , umursamadı.
Yani gerçekten ben mi abartıyorum.Tehlike yok mu sizce de ?
Uzuluyosan emin değilsin galiba niyetinden..Kızlar arkadaş bugün Kapıya geldi.Kendisine hasta ziyaretine gittiğim gün benden buscopan istemişti.Taaaaa o zaman verdiğim ve verdiğimi bile Unuttuğum o buscopanı getirmeye gelmiş.tabi yine Ful makyaj ..almadım buscopanı kendisinden çünkü ben bi ilacı aylar sobra tekrar içen bir insan değilim.İçeri davet de etmedim kendisini.Buscopanı bahane edip geldiğini düşündüm.Sıktım kendimi davet etmedim kendisini.Ta Kapıdan dönmüş oldu of niye böyle içten içe üzülüyorum ben X e de selam söyledi bu arada
Resmen rezil oldu.Onun düştüğü duruma üzüldüm ama napim o da pat diye damlamasaydı kapımıza.Kırk kere aradı görüşemiuoruz da görüşemiyoruz diye.Telde debeleniyo gel desin diye ama demiyorum.daha nasıl belli edebilirim Görüşmek istemediğimi kadına,bilmiyorumUzuluyosan emin değilsin galiba niyetinden..
Bu içli dışlı olmamış halimizBi daha hiç bi bayanla bu kadar içli dışlı olmayın.Evlisiniz eşiniz var
Resmen rezil oldu.Onun düştüğü duruma üzüldüm ama napim o da pat diye damlamasaydı kapımıza.Kırk kere aradı görüşemiuoruz da görüşemiyoruz diye.Telde debeleniyo gel desin diye ama demiyorum.daha nasıl belli edebilirim Görüşmek istemediğimi kadına,bilmiyorumböyle bir atak da hiç beklemiyordum doğrusu ..buscopan
Evet illa gözüme sokacak.Benimki de saftiriklik.Kendini rezil etmiş oldu ama napim,o kadar sinyal veriyorum görüşmek istemediğimle ilgili ama ya anlamıyo ya anlamazlıktan geliyo.Gülümsemedim bile kapıda.Daha nasıl belli etmeli bu kadına anlamadımüzülüyo musun gerçekten garipsin arkadaşımbı kocana aşığım onu ayartmaya çalışıyorum demediği kalmış farkındaysan
Biz misafirimizi bekliyorduk.Misafir geldi diye koştum ama o çıktıBence bidahakine kapıyı açmayın. Bu stresle yasanmaz.
ıyy yatakta basmak filan ne kadar çirkin, seviyesiz bir cümle.Yere biseyi düşünce saçı elinin kucağına nasıl geliyor? Nasıl yakınlıkta oturuyorlar
Nasıl bu kadar rahatsınız ben anlamıyorum ya dalga geçer gibi ayıp mi ederim diosunuz illâ yatakta mi basmanız lazım ?? Tabi siz uyanırsanız uykudan ...
Sizin fake cevabınız kadar samimiyetsiz en azındanıyy yatakta basmak filan ne kadar çirkin, seviyesiz bir cümle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?