Arkadaşım ne yapmaya Çalışıyor ?

Kapıya dayanmayı da gördük,diğer evde..Buralara şimdilik dayanamıyo,bi kere çağırsam sonraki vakitlerde engellesem dayanır kesin

Kapıya dayanmayı da gördük,diğer evde..Buralara şimdilik dayanamıyo,bi kere çağırsam sonraki vakitlerde engellesem dayanır kesin
Hayatta tahammül edemeyeceğim nadir insan tiplerinden kendisi. Evli ,bekar farketmez kadın ,erkek farketmez hafif insanlardan haz etmiyorum.İnsanın bir ağırlığı olmalı.Muhattap olmayın böyle tiplerle.Sinek küçüktür mide bulandırır.O tip yani.Allah kurtarsın :)

Arkadaşın bildiğin kocanı ayartmaya çalışıyor :)

Bence hic bir sekilde asıl sogumanin sebebini dile getirme...
Koca manyagi da derler,iftra atılmıs kadin rolu da oynar,beni kocasindan kiskandi egosu da olusur bu tur kadinlarda (oysaki yerin dibine girmesi lazimdir)
Esine de belli etmeseydin keske sebebini...yani naparsan yap açik olma bu konuda....sana patlar

Evet aynen havalara girer,mağduru oynar.İlk Başlarda rahat oluşundan rahatsız olduğumu belirtmiştim belirtmesem iyiydi evet,dalgasını da öok geçiyordu dikkat çekmediğim için kapandı artık konusu..beni arayıp arayıp görüşemiuoruz demelerini söylemiyorum ama..sessizce kenfin hallediyorum.Gerçi eşimle karşılaştığında ona da Demiş k ile görüşemiuoruz nedense diye

Hic elleme bosver...desin dursun

Mesafe koymada haklısınız ayıp falan olmaz bu ne böyle . Siz ziyaretine gitmişsiniz yok eşinde gelsin yok niye gelmedi kafayı yemiş yaşından başından utansın ne rahatsız edici hareketler ya muhattap olmayın bence.

Kızlar arkadaş bugün Kapıya geldi.Kendisine hasta ziyaretine gittiğim gün benden buscopan istemişti.Taaaaa o zaman verdiğim ve verdiğimi bile Unuttuğum o buscopanı getirmeye gelmiş.tabi yine Ful makyaj ..almadım buscopanı kendisinden çünkü ben bi ilacı aylar sobra tekrar içen bir insan değilim.İçeri davet de etmedim kendisini.Buscopanı bahane edip geldiğini düşündüm.Sıktım kendimi davet etmedim kendisini.Ta Kapıdan dönmüş oldu of niye böyle içten içe üzülüyorum ben X e de selam söyledi bu arada

üzülüyo musun gerçekten garipsin arkadaşım bı kocana aşığım onu ayartmaya çalışıyorum demediği kalmış farkındaysan

Bi daha hiç bi bayanla bu kadar içli dışlı olmayın.Evlisiniz eşiniz var

Uzuluyosan emin değilsin galiba niyetinden..

Uzuluyosan emin değilsin galiba niyetinden..
Resmen rezil oldu.Onun düştüğü duruma üzüldüm ama napim o da pat diye damlamasaydı kapımıza.Kırk kere aradı görüşemiuoruz da görüşemiyoruz diye.Telde debeleniyo gel desin diye ama demiyorum.daha nasıl belli edebilirim Görüşmek istemediğimi kadına,bilmiyorum böyle bir atak da hiç beklemiyordum doğrusu ..buscopan

Bence bidahakine kapıyı açmayın. Bu stresle yasanmaz.

üzülüyo musun gerçekten garipsin arkadaşım bı kocana aşığım onu ayartmaya çalışıyorum demediği kalmış farkındaysan
Evet illa gözüme sokacak.Benimki de saftiriklik.Kendini rezil etmiş oldu ama napim,o kadar sinyal veriyorum görüşmek istemediğimle ilgili ama ya anlamıyo ya anlamazlıktan geliyo.Gülümsemedim bile kapıda.Daha nasıl belli etmeli bu kadına anlamadım

Uzak dur .. sürekli sürekli eşini sormasi yok dekolte giyip s@clarinin eşine temas etmesi .. kısaca bunlar benim tahammül edemeyeceğim şeyler .. sende etme

Uzaklaşın. Yanlış anlarsa anlasın, ayıp olursa olsun ama uzaklaşın bence. Öyledir ya da değildir ama davranışları hiç hoş değil.

ıyy yatakta basmak filan ne kadar çirkin, seviyesiz bir cümle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…