Aynısını düşündüm ben de ama eşime bilerek ulaşıp yolda izde,seninki bana böyle dedi o kadar üzüldüm ki yanlış anlaşıldıysam özür dilerim deyip iki ds göz yaşı dökerse ...eşim de gelip bana takılırsaBen olsam plan falan yapmam arasa açmam telini. Neden derse de seninle arkadaşlığımı kesiyorum ne ben ne de eşimle muhattap olma derim .nokta .
önce eşinle konuş o halde kadından rahatsız oluyorum ikimizle de muhattap olmamasını söyleyeceğim de.. eşin için bir sorun oluşturmaz herhalde. İlgilenmeyen erkek umursamaz çünkü . Kadın bariz kocana yürüyor bacım. Ev dışında görüşmediklerine emin ol önce derimAynısını düşündüm ben de ama eşime bilerek ulaşıp yolda izde,seninki bana böyle dedi o kadar üzüldüm ki yanlış anlaşıldıysam özür dilerim deyip iki ds göz yaşı dökerse ...eşim de gelip bana takılırsa
Malesef ki yan binaya taşınıyoruz ve 5 yıl orda olcaz.Eşime Bulunduğumuz Bloğu yazma dedim ama maddi olarak burayı uygun GÖRDÜ neyazıkkisabrınıza hayran kaldım.
bence bundan sonra görüşmemek için bahaneler arayın sonrasında sanırım artık gelmez.
ya da kafanızın rahat olacağı yerlere taşının.
sanane xten demenin vakti geçmişMalesef ki yan binaya taşınıyoruz ve 5 yıl orda olcaz.Eşime Bulunduğumuz Bloğu yazma dedim ama maddi olarak burayı uygun GÖRDÜ neyazıkkibi de diğer yere gitsek bile pat çıkarılma ihtimalimiz olacaktı..bunları düşündü.Onu bi şekilde uzak edicem yüz yüze gelince ya da telde bundan sonra ayni Sabri gösterebilecek miyim bakalım.Aşırı sinirlendim arttık çünkü çağrısına bakmadığım halde 4 gğn geçince tekrar aradı ve X ı sordu cvp vermedim duymazdan geldşm bu sefer de selam yolladı aptal kadın
Eşim onunla aslında laubali konuşmuyor Y hanım diye hitap ediyor ama Y Hanım'ın ağzından X diye hitap ederken bal damlıyor
sanane xten demenin vakti geçmiş
Evet dikkatli olmak lazım.Bundan 10 send öncesinden itibaren ben de yalnız yasayan bir bekardım ve eşi sürekli evde olan evli ark larımın evine girmiyordum.Sadece kuzenime gidiyordun onda da diken üstündeydim,zaten eşi odada biz mutfakta oturuyorduk.Ben ne kadar abi olarak görsem de bunu karşı taraf anlayamaz ( zaten gözünden kıskanır eşini kuzenim) , bu konuda sorumluluk bana aitti ve hiçbi yerde olmadığım kadar özensiz giderdim evine;saç toplu ,makyaj yok ,uzun uzun popoyu örten Kıyafetler filan.Gülmemd bile dikkat ederdim yemek masasında birleştiğimizde..kaldı kü bu kadının hareketler çok yanlış ki ben konduramam kimseye bişey,Gözüme sokmaları Lazım..Bende bekar tek yaşayan bir bayanım , evlerine gidip kaldığım eşiyle aynı iş yerinde çalıştığım arkadaşlarım da var ama hiç böyle davranmam , bir keresinde arkadaşım yani erkek olan üçlü koltukta oturuyordu , bende dalgınlıkla aynı koltuğun diğer köşesine oturmuştum eşi mutfaktan dönünce gelip ortamıza oturmuştu ona bile kafayı takmıştım yanlış mı anlaşıldı diye ,, biraz dikkatli olmak gerek
Ay bu kız beni deli edecek kızlar ! kendisini aramadığım halde arayıp
" taşındığınızdan beri görüşemez olduk artık sanki çok uzağa gitmişsiniz gibi niye böyle oldu Allah Allah " demeler..siz defalarca aradığınız halde aranmayınca darılmaz mısınız kendinizi geri Çekmez misiniz.bunu yapmaya çalışıyorum ama fayda etmiyor ya." Görüşemiuoruz diye yakınıp duruyor da kendi davet etmiyor.Dün aradı yüne bu durumdan şikayet etti baktı ki davet edilmiyor telde oyalanıyor ,fırsatını bulunca gel olur mu ,X de gelebilir " dedi.Ay zorla mı görüşecem Görüşmek zorunda miyim .
Telini artık hiç açmama kararı aldım,hatta meşgule atıp geri dönmicem bakalım bu dilden anlıcak mı
Tehlike var veya yok. O senin arkadaşın. İstersen arkadaşlığını kesme hakkın da var haliyle. Ayıp da olabilir. Benim için hiiiç sıkıntı olmazdı. Niye açmıyorsun, niye görüşmüyorsun diye tutturursa da kusura bakma bu aralar meşgulüm sana zamanım yok deyip geçin. Eve de almayın. Keser ayağını.Direkt konuya gireceğim:7 aya yakın zaman oldu evleneli,bilen bilir.
Bulunduğum Şehre evlenerek geldim.Bu Şehirde eşimden başka kimsem yok.Apartmanda bekar bir bayanla iki ay kadar önce tanıştık.Yalnız yaşıyor,eşimle ayni binada çslışıyor,45 yaşında,çok eskiden bir evlilik yapmiş kısa sürmüş dul bir bayan.tsnışır tanışmaz bana çok ilgi göstermeye başladı.Her gün Arıyor mesaj yazıyor beni yokluyordu.kahve mi içsek ? Deyip öyle böyle evimize gelmeye çalışıyordu ki hala öyle gibi.ilk daveti o yapmıştı ben ons gitmiştim,sonra ben de onu davet ettim,ev hediyesi filan da getirmişti gelirken , neyse.
Sonra da beni davet etmeyip sürekli kendi bize gelmek için bahaneler yarattı.Yalnızlığı bildiğim için ilk etapta yalnızlığını paylaşmakta sakınca görmedim,aşırı kıskanç,pimpirikli Değilim normalde.amma ve lakin Bize gelince eşimle çok yakından ilgilendiğini farkettim.Makyaj yapıp ruj sürüp dekolteli kıyafetle geliyor bize süslenip püsleniyor,ben ise ev haliyle.ruj yok yani.yere bişeyi düşse yerden slmaya çalışırken Saçları eşimin kucağına giriyor.Benim Yanımda eşimi bana övüyor,eşimle ikisin ortak Noktaları çıktığında aaaa ayni benim gibisin vs diye vurgu yapıyor,gelirken yiyecek bişeyler getiriyor.Eşimin oğlu bizde olduğunda ona da yakın davranıyor,hatta bi gün ,çocuk kek sever diye ona kek yapacaktım da aksilikler oldu yapamadım tüh vs dedi.Ve önemli bir Ayrıntı :eşime bir gün Demiş ki servisle değil de istersen benim arabayla beraber gidip gelebiliriz işe.Eşim bana sordu asla dedim.işte bu ayrıntıdan sonra iyice işkillendim ben.Üstte eşimin bekar ark var,Kadından hoşlanıyor ve Aralarını yapalım istiyor ,uğraştık bi gün ama hiç ilgilenmedi muhattap olmadı onunla.
Aklıma gelmişken şunu da ekleyim: bir defasında hasta oldu Aradım müsaitsen ziyaretine gelicem dedim gel dedi X de gelsin,söylerim dedim.kapısını çaldığımda ,X niye gelmedi o da gelsin dedi uyuyor dedim.içeri girdim,X de gelseydi keşke dedi,haydaaaaa ! Ne işi var evli adamın senin bekar evinde,X kadar taş düşsün başına emi ! X hasta olduğunda kendisinin nasıl olduğunu sorup durdu.
Neyse ben bunlar olurken işkillendiğim an tellerine bakmamaya,mesajlarına geç cvp yazmaya başladım,mesafe koymak için.Kapıma dayandı hanım neden tellerime bakmıyor acaba diye sordu eşime,Kapıya çıktım, çağrını görmedim dedim.o gğn hakikaten görmemiştim.
Eşim ,Y artık gelmiyor dedi nedense dedi.ben de dedim ki uzaklaştım ben de ondan ,rahat tavırlarından rahatsız olmaya başladım dedim.Bu konuşma çok yakın vakitte oldu bu arada.eşim ark ın davranışlarının Altın'da bişey olmadığını,bazı bayanlar için bunun normal olduğunu söylüyo biliyorum evet ama tutucuyum bu konuda. Şu an kendisi izinde ve bi iki hafta yok.Gelince nasıl davransam bilmiyorum.Ayıp mi ederim mesafe koyarsam bilmiyorum.
Bu arada kendi işi başka bir binaya taşındı,eşimle servisleri ayrılmış oldu.hayırlı olsun diye Aradım.X napıyo dedi gelince ondan tüyoları alırım dedi.Eşime sordum ne tüyosu alacak senden,kahkaha Attı.arkadaşa,bak dedim Z kişisi var o da seninle ayni yerde Çalışıyor biliyor musun servis ark olacağınız için çok seviniyor dedim , umursamadı.
Yani gerçekten ben mi abartıyorum.Tehlike yok mu sizce de ?
Görüşmek istemiyorum da o yüzden görüşmüyoruz deyin yahu ne olacak. Dava mı açacak size ayıp etti diye?Ay bu kız beni deli edecek kızlar ! kendisini aramadığım halde arayıp
" taşındığınızdan beri görüşemez olduk artık sanki çok uzağa gitmişsiniz gibi niye böyle oldu Allah Allah " demeler..siz defalarca aradığınız halde aranmayınca darılmaz mısınız kendinizi geri Çekmez misiniz.bunu yapmaya çalışıyorum ama fayda etmiyor ya." Görüşemiuoruz diye yakınıp duruyor da kendi davet etmiyor.Dün aradı yüne bu durumdan şikayet etti baktı ki davet edilmiyor telde oyalanıyor ,fırsatını bulunca gel olur mu ,X de gelebilir " dedi.Ay zorla mı görüşecem Görüşmek zorunda miyim .
Telini artık hiç açmama kararı aldım,hatta meşgule atıp geri dönmicem bakalım bu dilden anlıcak mı
Ay siz hala bu kadınla mı uğraşıyorsunuz? 50 kerede arasa 100 kerede arasa açmayın, kapınıza mı dayandı müsait değiliz deyip suratına kapayın. Vallahi dert diye uğraştığınıza değmez,kendi kendinize uzatmışsınız yok yereAy bu kız beni deli edecek kızlar ! kendisini aramadığım halde arayıp
Direkt konuya gireceğim:7 aya yakın zaman oldu evleneli,bilen bilir.
Bulunduğum Şehre evlenerek geldim.Bu Şehirde eşimden başka kimsem yok.Apartmanda bekar bir bayanla iki ay kadar önce tanıştık.Yalnız yaşıyor,eşimle ayni binada çslışıyor,45 yaşında,çok eskiden bir evlilik yapmiş kısa sürmüş dul bir bayan.tsnışır tanışmaz bana çok ilgi göstermeye başladı.Her gün Arıyor mesaj yazıyor beni yokluyordu.kahve mi içsek ? Deyip öyle böyle evimize gelmeye çalışıyordu ki hala öyle gibi.ilk daveti o yapmıştı ben ons gitmiştim,sonra ben de onu davet ettim,ev hediyesi filan da getirmişti gelirken , neyse.
Sonra da beni davet etmeyip sürekli kendi bize gelmek için bahaneler yarattı.Yalnızlığı bildiğim için ilk etapta yalnızlığını paylaşmakta sakınca görmedim,aşırı kıskanç,pimpirikli Değilim normalde.amma ve lakin Bize gelince eşimle çok yakından ilgilendiğini farkettim.Makyaj yapıp ruj sürüp dekolteli kıyafetle geliyor bize süslenip püsleniyor,ben ise ev haliyle.ruj yok yani.yere bişeyi düşse yerden slmaya çalışırken Saçları eşimin kucağına giriyor.Benim Yanımda eşimi bana övüyor,eşimle ikisin ortak Noktaları çıktığında aaaa ayni benim gibisin vs diye vurgu yapıyor,gelirken yiyecek bişeyler getiriyor.Eşimin oğlu bizde olduğunda ona da yakın davranıyor,hatta bi gün ,çocuk kek sever diye ona kek yapacaktım da aksilikler oldu yapamadım tüh vs dedi.Ve önemli bir Ayrıntı :eşime bir gün Demiş ki servisle değil de istersen benim arabayla beraber gidip gelebiliriz işe.Eşim bana sordu asla dedim.işte bu ayrıntıdan sonra iyice işkillendim ben.Üstte eşimin bekar ark var,Kadından hoşlanıyor ve Aralarını yapalım istiyor ,uğraştık bi gün ama hiç ilgilenmedi muhattap olmadı onunla.
Aklıma gelmişken şunu da ekleyim: bir defasında hasta oldu Aradım müsaitsen ziyaretine gelicem dedim gel dedi X de gelsin,söylerim dedim.kapısını çaldığımda ,X niye gelmedi o da gelsin dedi uyuyor dedim.içeri girdim,X de gelseydi keşke dedi,haydaaaaa ! Ne işi var evli adamın senin bekar evinde,X kadar taş düşsün başına emi ! X hasta olduğunda kendisinin nasıl olduğunu sorup durdu.
Neyse ben bunlar olurken işkillendiğim an tellerine bakmamaya,mesajlarına geç cvp yazmaya başladım,mesafe koymak için.Kapıma dayandı hanım neden tellerime bakmıyor acaba diye sordu eşime,Kapıya çıktım, çağrını görmedim dedim.o gğn hakikaten görmemiştim.
Eşim ,Y artık gelmiyor dedi nedense dedi.ben de dedim ki uzaklaştım ben de ondan ,rahat tavırlarından rahatsız olmaya başladım dedim.Bu konuşma çok yakın vakitte oldu bu arada.eşim ark ın davranışlarının Altın'da bişey olmadığını,bazı bayanlar için bunun normal olduğunu söylüyo biliyorum evet ama tutucuyum bu konuda. Şu an kendisi izinde ve bi iki hafta yok.Gelince nasıl davransam bilmiyorum.Ayıp mi ederim mesafe koyarsam bilmiyorum.
Bu arada kendi işi başka bir binaya taşındı,eşimle servisleri ayrılmış oldu.hayırlı olsun diye Aradım.X napıyo dedi gelince ondan tüyoları alırım dedi.Eşime sordum ne tüyosu alacak senden,kahkaha Attı.arkadaşa,bak dedim Z kişisi var o da seninle ayni yerde Çalışıyor biliyor musun servis ark olacağınız için çok seviniyor dedim , umursamadı.
Yani gerçekten ben mi abartıyorum.Tehlike yok mu sizce de ?
Sanırım yakında bunu yapıcamGörüşmek istemiyorum da o yüzden görüşmüyoruz deyin yahu ne olacak. Dava mı açacak size ayıp etti diye?
çok tatlısınız gülümsettiniz beni bu sinirle :)) en sonunda bunları dicem öyle görünüyoCalisiyorsaniz da calismiyorsanizda "Ya calistigimiz icin aksamlari az gorusebiliyoruz esimle. Oda bana surekli sitem.ediyor seni ozledim diye. Artik gelip gitmelere de zamanimiz yok.maalesef. Cocuk dusunuyoruz bu ara :))) " diyin. Bi daha mesaj atarsa da cevap vermeyin. Esinizde ararsa acmasin telefonlarini. Bu ne ya. Agzini yirtmadigima sukretsin derim ben.
sessizliğimi koruma yolunu seçmiştim böylece küser uzaklaşır sanmıştım ama olmadı.yok anlamıyo sanırım sert yapıcam artıkAy siz hala bu kadınla mı uğraşıyorsunuz? 50 kerede arasa 100 kerede arasa açmayın, kapınıza mı dayandı müsait değiliz deyip suratına kapayın. Vallahi dert diye uğraştığınıza değmez,kendi kendinize uzatmışsınız yok yere
ben de sizin gibiyim saf mıdır saf ayağına mi yatıyor anlamadımben arkadaslarimin evine esleri varken gitmiyorum yalniz gidiceksem , ancak esimde yanimda olucaksa eslerde dahil oluyor bulusmaya , eslerden biri evdeyse ve illede kahve icicez diye tutturursak bir cafe bara filan gidiyoruz. ne öyle civik civik bir iliski , bende arkadaslarimin esleriyle iyi iliskiler kurarim ama kimseninde kocasinin neden gelmedigiyle hasta olusuyla filan ilgilenmem banane yahu :) acik net rahatsizligini dile getir arkadasina , belki farkinda degildir yada düsünememistir rahatsiz edecegini seni. ceki düzen verecegini söylerse ne ala , kusura bakma ben böyleyim degismem bu yastan sonra derse de sende yol ver o zaman
Ay bu kız beni deli edecek kızlar ! kendisini aramadığım halde arayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?