Arkadaşım ne yapmaya Çalışıyor ?

Eşimde henüz teli yok.Zaten tel alacak kadar içimize girmesine müsade etmedim.Bi iki daha gelse iş telefon akmaya gelecekti o kadar rahat.Eşime demiş ki "istersen servisle değil de beraber gidip gelebiliriz işe "bu vesileyle tel de alırdı o gün zaten işkillendim ben

çok tatlısınız gülümsettiniz beni bu sinirle :)) en sonunda bunları dicem öyle görünüyo
Dekolte dediniz ruj dediniz, empati kurarken bile tepem atti. Icimde hemen bi sen kim kopek yankilari basladi. :)

45 yaşındaki karınlara ne oluyor bir daha söyleyin? Ruj süremez mi,saçı güzel olamaz mı? Ne demek onun saçından ne olur ki? Valla 45 e yakın yaşlardayım saçım da güzel,rujum da.. Kadının davranışları absürt olabilir ama bunun yaşıyla hiç ilgisi yok. Size göre 40 yaşından sonra kadınlar güzel olamaz,bakımlı olamaz sanırım. Galiba hep 20li yaşlarda kalacaksınız sanıyorsunuz. Sizde 40 olduğunuzda hayat bitti sananlardansınız galiba. Konu sahibi arkadaşım eğer tehlike seziyorsan vardır bir bozukluk ama İş kocanızda biter. Kadın istediği kadar tehlikeli olsun. Eşiniz sağlamda sorun yok. Sağlam değilse bence kadının yaşının önemi yok bu işler için.

Yavas gelirmisiniz :) sinirlenmeyin yahu :)
Sizin gibi kadin o yaslarda cok az demek isstedim...tabiki rij da surer dekolte de giyer saci da muhtesem olur ...ama o yasa kadar kendine bakmasi lazim dimi?
Belirtmistim hatta uber ablalardan degilse ondan bisey olmaz diye...benim cevrem kendini salmislarla dolu hemde daha 30unda....

Malesef müdahale etmezsem etkilenir mi etkilenir insanız kendim aracı olmayayım.

Ben bile burdan sinir oldum kadına Ki bende genel olarak rahatımdır ayırmam kadın erkek pekte bu kadarda değil.. yüzsüzmüdür nedir? Az insan kendini bilmesi lazım. Eski arkadaş dost vs olsa eyvallahta, komşu kocası bu yaw.
Bida derse X te gelsin diye “ ya X siz görüşün kadın kadına benim ne işim var hep sizinle sıkılyorum” diyo de...
Baktın hala X X diyo ehh kadın sanane X ten onun kadar taş düşsün kafanada sende rahatla bende dersin

:) "X Yatıp uzanmayı seviyo evde atletli filan geziyo misafirden pek hoşlanmıyor"filan da denilebilir

:) "X Yatıp uzanmayı seviyo evde atletli filan geziyo misafirden pek hoşlanmıyor"filan da denilebilir
Ay demesin öyle. Kadının gözü varsa iyice yoldan çıkar tövbe tövbe

3 lü bir ortam yaratıyorsunuz sonra tutucuyum diyip uzaklaşmaya çalışıyorsunuz. Buradaki tek hatalı sizsiniz. Ben hiçbir bekar arkaşımı eve çağırıp da eşimle muhabbet ettirmem. Eşim içeriye geçer veya dışarıya çıkar ben arkadaşımla vakit geçiririm. Siz ortamı hazırlamışsınız sonra X i sorunca vaayy efendim niye X i sormuş. Yahu senin yüzünden!mesafeyi koyun bir daha da böyle vıcık bir ilişki tavsiye etmem. En azından siz muhabbet edin eşleri karıştırmayın.

Neden ? Bekar arkadaşlarınız eşinizi yiyor mu ? Yan gözle mi bakıyor ? Öyle insanlarla arkadaşlık yapmayın bi zahmet ..

Neden ? Bekar arkadaşlarınız eşinizi yiyor mu ? Yan gözle mi bakıyor ? Öyle insanlarla arkadaşlık yapmayın bi zahmet ..
Öyle bir şeyi test etmek zorunda hiç kalmadım kalmak da istemediğim için ortam yaratmıyorum. Ayrıca bekar mahalle arkadaşımla ettiğim muhabbet ayrı eşimin olduğu ortamda ettiğim muhabbet ayrı iş arkadaşımla ettiğim muhabbet ayrı.bu benim tercihim kime ne.

Kendisi eşimle ayni iş yerinde çalışıyordu ve tanışıklığı olduğu için ortamdan kendini soyutlamadı ..E ben de yalnız sıkılıyor galiba deyip yalnızlığını paylaşmak istedim.Bu şekilde 3 lü gibi olacağımızı düşünüp tedirgin olmamıştım,ne bileyim eşe yakın ,rahat davranacağını.İyi niyetle yaklaştım evli adamlara abi Gözüyle baktığım için ben onu da öyle düşündüm.Her şey bir ders işte napıcan ..bu arada ben bu kadar sık görüşme talep eder diye de düşünmemiştim bi kere tanıştık diye her gün görüşesi vae kadının.Ben samimi olmaya kalmadan uzaklaştım ama üstüne alınmıyor ki
Bekar olması değil evli de olsaydı bu şekilde rahat davranılması Hatalı.Uzaklaşır insan sonra böyle işte..Başka bekar ark da var gelen giden görüştüpüm,ama ondan bu negatif elektriği almıyorum.

Ben size yazmadım zaten , üstteki arkadaş bekar arkadaşlarla eşini asla muhabbet bile ettirmezmiş ya onun için yazdım ..

Bence bundan sonra dikkat et mesafe candır evli bekar farketmez. Şüphe duyuyorsan ve içine sinmiyorsa kestirip at derim sonuçta onunla doğmadın ya. İçgüdüsel olarak yuvayı koruma eğilimi oluştuysa vardır bir sebebi.

Ooo kkonu aylar once açıldı
Yeni gelismeler var mi?
Taşınacaktık,taşındık.Fakat çok uzaklara değil,yan binaya..kendisini hiçbir şekilde aramadığım,o arayınca da zorla Konuştuğum halde bağ kurmaya samimiyet kurmaya Çalışıyor.Neden görüşemiuoruz artık diye dert etti kendine." Dün akşam telde bundan yakındı yine ben de dedim ki " Taşınma Yoğunluğu iş Yoğunluğu Filsn çok normal görüşemememiz dedim " Hımmm " dedi .Artık hiçbir şekilde tellere bakmıcam,anlamıyor çünkü ..hiç aklına gelmiyor mu uzaklaşmaya çalıştığım mesafe koyduğum anlamadım gitti zaten.Ben olsam ben aradıysam sıra ında derdim aramıyorsa mesafe koydu o halde derdim

Halden anlayan bir kadın olsaydı buraya onun için konu açmazdınız zaten.Direk kesip atın.Engelleyin ağzının payını alsın.Yanlız bu seferde kapıya dayanma durumu söz konusu olabilir.Umarım okadarda arsız değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…