- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 63
- 45
Rahatsizligini alenen belirtirsen esine bir sekilde iletme yolunu bulabilir gibi geldi.Evet bu da garip.evet eşim pohpohlanmayı seve zaten kadın da bunu yapıyor.ha devamlı da selam yolluyor gülümseyerek ,as diyorum ,iletmiyorum.Servisleri ve iş yeri Binaları da ayrıldığına göre iş bende bitiyor.çok şükür teli yok çünkü henüz eşimin.kadının zaten 2 gün önceki çağrısını cevaplamadım gelince kapıma dayanacaktır ben geldim diye gülümsemeden Hımmm iyi derim sinyali alır almaz da " neyin var" derse de eşim o an yoksa Yanımda direkt rahatsızlığımı belirticem.
Bu arada seni tekken de ararsa musait degilim de hayir demekten cekinme lutfen gorusme ve muhatap olmaEvet bu da garip.evet eşim pohpohlanmayı seve zaten kadın da bunu yapıyor.ha devamlı da selam yolluyor gülümseyerek ,as diyorum ,iletmiyorum.Servisleri ve iş yeri Binaları da ayrıldığına göre iş bende bitiyor.çok şükür teli yok çünkü henüz eşimin.kadının zaten 2 gün önceki çağrısını cevaplamadım gelince kapıma dayanacaktır ben geldim diye gülümsemeden Hımmm iyi derim sinyali alır almaz da " neyin var" derse de eşim o an yoksa Yanımda direkt rahatsızlığımı belirticem.
Bana normal gelmedi, 50 defa x niye gelmedi diye sorması saçmaDirekt konuya gireceğim:7 aya yakın zaman oldu evleneli,bilen bilir.
Bulunduğum Şehre evlenerek geldim.Bu Şehirde eşimden başka kimsem yok.Apartmanda bekar bir bayanla iki ay kadar önce tanıştık.Yalnız yaşıyor,eşimle ayni binada çslışıyor,45 yaşında,çok eskiden bir evlilik yapmiş kısa sürmüş dul bir bayan.tsnışır tanışmaz bana çok ilgi göstermeye başladı.Her gün Arıyor mesaj yazıyor beni yokluyordu.kahve mi içsek ? Deyip öyle böyle evimize gelmeye çalışıyordu ki hala öyle gibi.ilk daveti o yapmıştı ben ons gitmiştim,sonra ben de onu davet ettim,ev hediyesi filan da getirmişti gelirken , neyse.
Sonra da beni davet etmeyip sürekli kendi bize gelmek için bahaneler yarattı.Yalnızlığı bildiğim için ilk etapta yalnızlığını paylaşmakta sakınca görmedim,aşırı kıskanç,pimpirikli Değilim normalde.Bize gelince eşimle çok yakından ilgilendiğini farkettim.Makyaj yapıp ruj sürüp dekolteli kıyafetle geliyor bize süslenip püsleniyor,ben ise ev haliyle.ruj yok yani.yere bişeyi düşse yerden slmaya çalışırken Saçları eşimin kucağına giriyor.Benim Yanımda eşimi bana övüyor,eşimle ikisin ortak Noktaları çıktığında aaaa ayni benim gibisin vs diye vurgu yapıyor,gelirken yiyecek bişeyler getiriyor.Eşimin oğlu bizde olduğunda ona da yakın davranıyor,hatta bi gün ,çocuk kek sever diye ona kek yapacaktım da aksilikler oldu yapamadım tüh vs dedi.Ve önemli bir Ayrıntı :eşime bir gün Demiş ki servisle değil de istersen benim arabayla beraber gidip gelebiliriz işe.Eşim bana sordu asla dedim.işte bu ayrıntıdan sonra iyice işkillendim ben.Üstte eşimin bekar ark var,Kadından hoşlanıyor ve Aralarını yapalım istiyor ,uğraştık bi gün ama hiç ilgilenmedi muhattap olmadı onunla.
Aklıma gelmişken şunu da ekleyim: bir defasında hasta oldu Aradım müsaitsen ziyaretine gelicem dedim gel dedi X de gelsin,söylerim dedim.kapısını çaldığımda ,X niye gelmedi o da gelsin dedi uyuyor dedim.içeri girdim,X de gelseydi keşke dedi,haydaaaaa ! Ne işi var evli adamın senin bekar evinde,X kadar taş düşsün başına emi ! X hasta olduğunda kendisinin nasıl olduğunu sorup durdu.
Neyse ben bunlar olurken işkillendiğim an tellerine bakmamaya,mesajlarına geç cvp yazmaya başladım,mesafe koymak için.Kapıma dayandı hanım neden tellerime bakmıyor acaba diye sordu eşime,Kapıya çıktım, çağrını görmedim dedim.o gğn hakikaten görmemiştim.
Eşim ,Y artık gelmiyor dedi nedense dedi.ben de dedim ki uzaklaştım ben de ondan ,rahat tavırlarından rahatsız olmaya başladım dedim.Bu konuşma çok yakın vakitte oldu bu arada.eşim ark ın davranışlarının Altın'da bişey olmadığını,bazı bayanlar için bunun normal olduğunu söylüyo biliyorum evet ama tutucuyum bu konuda. Şu an kendisi izinde ve bi iki hafta yok.Gelince nasıl davransam bilmiyorum.Ayıp mi ederim mesafe koyarsam bilmiyorum.
Bu arada kendi işi başka bir binaya taşındı,eşimle servisleri ayrılmış oldu.hayırlı olsun diye Aradım.X napıyo dedi gelince ondan tüyoları alırım dedi.Eşime sordum ne tüyosu alacak senden,kahkaha Attı.arkadaşa,bak dedim Z kişisi var o da seninle ayni yerde Çalışıyor biliyor musun servis ark olacağınız için çok seviniyor dedim , umursamadı.
Yani gerçekten ben mi abartıyorum.Tehlike yok mu sizce de ?
Güya apartmana girerken üste çıkmadan bi yollayayım dedim napıyonuz Diyp içeri davet ederler umuduyla.Eşim de güya nezaketen içeri davet ediyo Kapıya çıkmasın mümkünse bu adam.Bi de Allah'ım bakıyorsun ki tellerine bakılmıyor mesajların görmezden geliniyor ne dşye Kapıya gelip hanım tellerime niye bakmıyo acaba diyorsun,anla işte geri çekilRahatsizligini alenen belirtirsen esine bir sekilde iletme yolunu bulabilir gibi geldi.
Ay inanmiyorum ya nasil yanlis anlamis diye.
Bence bi kez daha esin evdeyken geldiginde; canim cok tatlisin ama kari koca evde tek basina vakit gecirmek istedigimiz ozel zamanlarimizda oluyo ben tekken gelirsen ve gelmeden once musait misin diye ararsan sevinirim de.
Ben catkapi gelinmesinden de hic hoslanmam annem bile olsa. Kaldi ki allahin komsusu kim ki. Komsularka kim olursa olsun bu kadar icli disli olmak iyi degil
Canim esine bazi davranislarindan hoslanmadim arkadas olabilecegim bi insan degil ama yapisti lutfen ona gore davran ben soguk davranirken sen normal davranirsan seni hirpalarim de :)Güya apartmana girerken üste çıkmadan bi yollayayım dedim napıyonuz Diyp içeri davet ederler umuduyla.Eşim de güya nezaketen içeri davet ediyo Kapıya çıkmasın mümkünse bu adam.Bi de Allah'ım bakıyorsun ki tellerine bakılmıyor mesajların görmezden geliniyor ne dşye Kapıya gelip hanım tellerime niye bakmıyo acaba diyorsun,anla işte geri çekil
Ilk zamanlar bu Kadın beni Yürüyüşe çağırdı( bu arada biz eşimle sık sık Yürüyüşe çıkarız eşim sever yürüyüşü )gel sen de bize katil biz de yürüyoruz diyelim dşye ayak mi yaptı bilmem.yürüyelim mi dedi bana Yürüdük biraz ,bi yerde canlı müzik vRdı orda oturduk Çay içerken ben Müziğe konsantre olmuşken tak , soru sordu.X ile severek mi evlendiniz ? X evlenince Değişti mi hiç ? Şimdi siz bebek de yaparsınız ? Ay yok hiç normal değil ,bunları hatırladım sinir oldum iyice .Bana normal gelmedi, 50 defa x niye gelmedi diye sorması saçma
Eşinin ilgisi yoksa sorun değil ama dikkatli ol tabi
bence uzak dur...tamam kadın şimdiye dek bekar kalmış olabilir ama demek ki onca yıl sonra hoşlandığı biri çıktı karşısına o da senin eşin...demekki a o kadar yakın duruyor ki saçları kucağına düşecek kadar.sonra sen dul bir kadın olarak kalırsın..hiç duymadın mı okumadın mı kadının bayan arkadaşı eve gire çıka kadının kocasını da alıp çıkıyor sonunda..çapkın erkek olur diye bir şey yok erkek kimle yapıyor çapkınlığı yine kadınla .kadınlarda da çapkın çooook.seni merdiven olarak kullanıyor sanki..Direkt konuya gireceğim:7 aya yakın zaman oldu evleneli,bilen bilir.
Bulunduğum Şehre evlenerek geldim.Bu Şehirde eşimden başka kimsem yok.Apartmanda bekar bir bayanla iki ay kadar önce tanıştık.Yalnız yaşıyor,eşimle ayni binada çslışıyor,45 yaşında,çok eskiden bir evlilik yapmiş kısa sürmüş dul bir bayan.tsnışır tanışmaz bana çok ilgi göstermeye başladı.Her gün Arıyor mesaj yazıyor beni yokluyordu.kahve mi içsek ? Deyip öyle böyle evimize gelmeye çalışıyordu ki hala öyle gibi.ilk daveti o yapmıştı ben ons gitmiştim,sonra ben de onu davet ettim,ev hediyesi filan da getirmişti gelirken , neyse.
Sonra da beni davet etmeyip sürekli kendi bize gelmek için bahaneler yarattı.Yalnızlığı bildiğim için ilk etapta yalnızlığını paylaşmakta sakınca görmedim,aşırı kıskanç,pimpirikli Değilim normalde.Bize gelince eşimle çok yakından ilgilendiğini farkettim.Makyaj yapıp ruj sürüp dekolteli kıyafetle geliyor bize süslenip püsleniyor,ben ise ev haliyle.ruj yok yani.yere bişeyi düşse yerden slmaya çalışırken Saçları eşimin kucağına giriyor.Benim Yanımda eşimi bana övüyor,eşimle ikisin ortak Noktaları çıktığında aaaa ayni benim gibisin vs diye vurgu yapıyor,gelirken yiyecek bişeyler getiriyor.Eşimin oğlu bizde olduğunda ona da yakın davranıyor,hatta bi gün ,çocuk kek sever diye ona kek yapacaktım da aksilikler oldu yapamadım tüh vs dedi.Ve önemli bir Ayrıntı :eşime bir gün Demiş ki servisle değil de istersen benim arabayla beraber gidip gelebiliriz işe.Eşim bana sordu asla dedim.işte bu ayrıntıdan sonra iyice işkillendim ben.Üstte eşimin bekar ark var,Kadından hoşlanıyor ve Aralarını yapalım istiyor ,uğraştık bi gün ama hiç ilgilenmedi muhattap olmadı onunla.
Aklıma gelmişken şunu da ekleyim: bir defasında hasta oldu Aradım müsaitsen ziyaretine gelicem dedim gel dedi X de gelsin,söylerim dedim.kapısını çaldığımda ,X niye gelmedi o da gelsin dedi uyuyor dedim.içeri girdim,X de gelseydi keşke dedi,haydaaaaa ! Ne işi var evli adamın senin bekar evinde,X kadar taş düşsün başına emi ! X hasta olduğunda kendisinin nasıl olduğunu sorup durdu.
Neyse ben bunlar olurken işkillendiğim an tellerine bakmamaya,mesajlarına geç cvp yazmaya başladım,mesafe koymak için.Kapıma dayandı hanım neden tellerime bakmıyor acaba diye sordu eşime,Kapıya çıktım, çağrını görmedim dedim.o gğn hakikaten görmemiştim.
Eşim ,Y artık gelmiyor dedi nedense dedi.ben de dedim ki uzaklaştım ben de ondan ,rahat tavırlarından rahatsız olmaya başladım dedim.Bu konuşma çok yakın vakitte oldu bu arada.eşim ark ın davranışlarının Altın'da bişey olmadığını,bazı bayanlar için bunun normal olduğunu söylüyo biliyorum evet ama tutucuyum bu konuda. Şu an kendisi izinde ve bi iki hafta yok.Gelince nasıl davransam bilmiyorum.Ayıp mi ederim mesafe koyarsam bilmiyorum.
Bu arada kendi işi başka bir binaya taşındı,eşimle servisleri ayrılmış oldu.hayırlı olsun diye Aradım.X napıyo dedi gelince ondan tüyoları alırım dedi.Eşime sordum ne tüyosu alacak senden,kahkaha Attı.arkadaşa,bak dedim Z kişisi var o da seninle ayni yerde Çalışıyor biliyor musun servis ark olacağınız için çok seviniyor dedim , umursamadı.
Aynen öyl düşünüyorum ben de,ben bir adet merdiven ..benim sayemde eşimi tanıyor ve kendini tanıtıyor işin kötüsü eşimle birbirlerini tamamladıklarını düşünüyorum.Töbe yarabbimbence uzak dur...tamam kadın şimdiye dek bekar kalmış olabilir ama demek ki onca yıl sonra hoşlandığı biri çıktı karşısına o da senin eşin...demekki a o kadar yakın duruyor ki saçları kucağına düşecek kadar.sonra sen dul bir kadın olarak kalırsın..hiç duymadın mı okumadın mı kadının bayan arkadaşı eve gire çıka kadının kocasını da alıp çıkıyor sonunda..çapkın erkek olur diye bir şey yok erkek kimle yapıyor çapkınlığı yine kadınla .kadınlarda da çapkın çooook.seni merdiven olarak kullanıyor sanki..
Sen kafanda o kadınla eşini mi yakıştırıyosun?? O kadından hem kendini hem de eşini uzak tut, sen bunu kafandan geçirirsen o kadın neler geçirir, bi düşün..Aynen öyl düşünüyorum ben de,ben bir adet merdiven ..benim sayemde eşimi tanıyor ve kendini tanıtıyor işin kötüsü eşimle birbirlerini tamamladıklarını düşünüyorum.Töbe yarabbim
Mesela ikisi de önceden evlilik yapmiş boşanmış,eşim çocuk yapma konusunda benim kadar hevesli değil kadın da rahatsızlıklarından dolayı mı yoksa menopoza mı girdi nedir çocuk yapamazmış.kadın babasıyla kopuk annesi ölmüş ,eşim de anneyle kopuk babası ölmüş.eşimin Borçları var evi Arabası yok,kadın tek çocuk ve ona kalmış bir miras var ev,araba,Arsa..gibi gibi...evet çıkarıyorum onu artık hayatımızdan evimizden ,net tavrımı koycamSen kafanda o kadınla eşini mi yakıştırıyosun?? O kadından hem kendini hem de eşini uzak tut, sen bunu kafandan geçirirsen o kadın neler geçirir, bi düşün..
Ayrıca eşinize de onu bi kadından kıskandığınzi çaktırmayın.Kesinnnnn sorar,kesinnn.Benle bi münasebeti olup da X ı sormadığı hiç olmadı.
Evet Öyle yapmaya çalışıyorumAyrıca eşinize de onu bi kadından kıskandığınzi çaktırmayın.
Kesinlikle muhattap olma !! Yuvan yıkılır haberin olmaz..Direkt konuya gireceğim:7 aya yakın zaman oldu evleneli,bilen bilir.
o kadında böyle düşünüyorAynen öyl düşünüyorum ben de,ben bir adet merdiven ..benim sayemde eşimi tanıyor ve kendini tanıtıyor işin kötüsü eşimle birbirlerini tamamladıklarını düşünüyorum.Töbe yarabbim
Aynısı bizim sitede yasandı , 47 yasında dul kadın tum hepimizin gözünün içine baka baka arkadaş oldugumuz karı kocayı ayırdı , adam evden bavulunu alıp bu kadının ıkı kat aşagıdaki evine taşındı, 1 sene beraber yasadılar, bu arada ben tavır yaptım diye kadın bana iftira bile atmış, ne olaylar ne olaylar , gözünü dört aç, bu çirkef ahlaksızlar için yuva aile kavramı hiç bişey ifade etmez, sakın görüşmebence uzak dur...tamam kadın şimdiye dek bekar kalmış olabilir ama demek ki onca yıl sonra hoşlandığı biri çıktı karşısına o da senin eşin...demekki a o kadar yakın duruyor ki saçları kucağına düşecek kadar.sonra sen dul bir kadın olarak kalırsın..hiç duymadın mı okumadın mı kadının bayan arkadaşı eve gire çıka kadının kocasını da alıp çıkıyor sonunda..çapkın erkek olur diye bir şey yok erkek kimle yapıyor çapkınlığı yine kadınla .kadınlarda da çapkın çooook.seni merdiven olarak kullanıyor sanki..
Ay Allah korusun.Hani Altın'da bişey aramayayım diyorum ama evine illa onu da istemeler filan,hiç mi çekinmiyor benden.Bu kadar da olmaz deyip kafam karışmıştı,ben miyim fesat diyordum ama Örnekleri de varmış baksana.Onun niyeti temiz bile olsa ya eşimin Akli kayarsa Allah korusun.Edepsiz insanlar.Mesafeli dursa kimsenin Akli da kaymazAynısı bizim sitede yasandı , 47 yasında dul kadın tum hepimizin gözünün içine baka baka arkadaş oldugumuz karı kocayı ayırdı , adam evden bavulunu alıp bu kadının ıkı kat aşagıdaki evine taşındı, 1 sene beraber yasadılar, bu arada ben tavır yaptım diye kadın bana iftira bile atmış, ne olaylar ne olaylar , gözünü dört aç, bu çirkef ahlaksızlar için yuva aile kavramı hiç bişey ifade etmez, sakın görüşme
Merak ettim 1 sene beraber yaşadıktan sonra ne oldu ?Aynısı bizim sitede yasandı , 47 yasında dul kadın tum hepimizin gözünün içine baka baka arkadaş oldugumuz karı kocayı ayırdı , adam evden bavulunu alıp bu kadının ıkı kat aşagıdaki evine taşındı, 1 sene beraber yasadılar, bu arada ben tavır yaptım diye kadın bana iftira bile atmış, ne olaylar ne olaylar , gözünü dört aç, bu çirkef ahlaksızlar için yuva aile kavramı hiç bişey ifade etmez, sakın görüşme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?