Arkadaşım ne yapmaya Çalışıyor ?

Rahatsizligini alenen belirtirsen esine bir sekilde iletme yolunu bulabilir gibi geldi.
Ay inanmiyorum ya nasil yanlis anlamis diye.
Bence bi kez daha esin evdeyken geldiginde; canim cok tatlisin ama kari koca evde tek basina vakit gecirmek istedigimiz ozel zamanlarimizda oluyo ben tekken gelirsen ve gelmeden once musait misin diye ararsan sevinirim de.
Ben catkapi gelinmesinden de hic hoslanmam annem bile olsa. Kaldi ki allahin komsusu kim ki. Komsularka kim olursa olsun bu kadar icli disli olmak iyi degil

Bu arada seni tekken de ararsa musait degilim de hayir demekten cekinme lutfen gorusme ve muhatap olma

Bana normal gelmedi, 50 defa x niye gelmedi diye sorması saçma
Eşinin ilgisi yoksa sorun değil ama dikkatli ol tabi

Güya apartmana girerken üste çıkmadan bi yollayayım dedim napıyonuz Diyp içeri davet ederler umuduyla.Eşim de güya nezaketen içeri davet ediyo Kapıya çıkmasın mümkünse bu adam.Bi de Allah'ım bakıyorsun ki tellerine bakılmıyor mesajların görmezden geliniyor ne dşye Kapıya gelip hanım tellerime niye bakmıyo acaba diyorsun,anla işte geri çekil

Canim esine bazi davranislarindan hoslanmadim arkadas olabilecegim bi insan degil ama yapisti lutfen ona gore davran ben soguk davranirken sen normal davranirsan seni hirpalarim de :)
Sen de catiiir catir bozmaktan geri kalma. Yapiskanligin krali bile bi yere kadar

Bana normal gelmedi, 50 defa x niye gelmedi diye sorması saçma
Eşinin ilgisi yoksa sorun değil ama dikkatli ol tabi
Ilk zamanlar bu Kadın beni Yürüyüşe çağırdı( bu arada biz eşimle sık sık Yürüyüşe çıkarız eşim sever yürüyüşü )gel sen de bize katil biz de yürüyoruz diyelim dşye ayak mi yaptı bilmem.yürüyelim mi dedi bana Yürüdük biraz ,bi yerde canlı müzik vRdı orda oturduk Çay içerken ben Müziğe konsantre olmuşken tak , soru sordu.X ile severek mi evlendiniz ? X evlenince Değişti mi hiç ? Şimdi siz bebek de yaparsınız ? Ay yok hiç normal değil ,bunları hatırladım sinir oldum iyice .

Ben olsam laf cakarim ondan sonra mesafe koyarim yoksa anlamaz ve suluk gibi yapisir mesela esini istmis ya hastayken napcaksin ki sen onu doktor mu o derdim sen de masallah hep bakimli geliyorsun bizim eve evde de boyle mi geziyorsun derdim

bence uzak dur...tamam kadın şimdiye dek bekar kalmış olabilir ama demek ki onca yıl sonra hoşlandığı biri çıktı karşısına o da senin eşin...demekki a o kadar yakın duruyor ki saçları kucağına düşecek kadar.sonra sen dul bir kadın olarak kalırsın..hiç duymadın mı okumadın mı kadının bayan arkadaşı eve gire çıka kadının kocasını da alıp çıkıyor sonunda..çapkın erkek olur diye bir şey yok erkek kimle yapıyor çapkınlığı yine kadınla .kadınlarda da çapkın çooook.seni merdiven olarak kullanıyor sanki..

Beğenilmek her zaman insanoğlunun hoşuna gider.
Eşiniz,kadının kendisini beğendiğinin ve ilgilendiğinin farkında.
Bu da sanırım eşinizin ruhunu okşuyor,o yüzden de devam etsin istiyor.
Tavrınızı koyun kırılır mı diye düşünmeyin,kadın saf değil ya anlayacaktır mutlaka.
Sürekli bu şüpheyle yaşamak sizi yıpratır.

Aynen öyl düşünüyorum ben de,ben bir adet merdiven ..benim sayemde eşimi tanıyor ve kendini tanıtıyor işin kötüsü eşimle birbirlerini tamamladıklarını düşünüyorum.Töbe yarabbim

Aynen öyl düşünüyorum ben de,ben bir adet merdiven ..benim sayemde eşimi tanıyor ve kendini tanıtıyor işin kötüsü eşimle birbirlerini tamamladıklarını düşünüyorum.Töbe yarabbim
Sen kafanda o kadınla eşini mi yakıştırıyosun?? O kadından hem kendini hem de eşini uzak tut, sen bunu kafandan geçirirsen o kadın neler geçirir, bi düşün..

Sen kafanda o kadınla eşini mi yakıştırıyosun?? O kadından hem kendini hem de eşini uzak tut, sen bunu kafandan geçirirsen o kadın neler geçirir, bi düşün..
Mesela ikisi de önceden evlilik yapmiş boşanmış,eşim çocuk yapma konusunda benim kadar hevesli değil kadın da rahatsızlıklarından dolayı mı yoksa menopoza mı girdi nedir çocuk yapamazmış.kadın babasıyla kopuk annesi ölmüş ,eşim de anneyle kopuk babası ölmüş.eşimin Borçları var evi Arabası yok,kadın tek çocuk ve ona kalmış bir miras var ev,araba,Arsa..gibi gibi...evet çıkarıyorum onu artık hayatımızdan evimizden ,net tavrımı koycam

Kesinlikle muhattap olma !! Yuvan yıkılır haberin olmaz..

Aynısı bizim sitede yasandı , 47 yasında dul kadın tum hepimizin gözünün içine baka baka arkadaş oldugumuz karı kocayı ayırdı , adam evden bavulunu alıp bu kadının ıkı kat aşagıdaki evine taşındı, 1 sene beraber yasadılar, bu arada ben tavır yaptım diye kadın bana iftira bile atmış, ne olaylar ne olaylar , gözünü dört aç, bu çirkef ahlaksızlar için yuva aile kavramı hiç bişey ifade etmez, sakın görüşme

Ay Allah korusun.Hani Altın'da bişey aramayayım diyorum ama evine illa onu da istemeler filan,hiç mi çekinmiyor benden.Bu kadar da olmaz deyip kafam karışmıştı,ben miyim fesat diyordum ama Örnekleri de varmış baksana.Onun niyeti temiz bile olsa ya eşimin Akli kayarsa Allah korusun.Edepsiz insanlar.Mesafeli dursa kimsenin Akli da kaymaz

Merak ettim 1 sene beraber yaşadıktan sonra ne oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…