Eşimin adını bir söyleyişi var,ağzından bal akıyor resmenAy Allah korusun.Hani Altın'da bişey aramayayım diyorum ama evine illa onu da istemeler filan,hiç mi çekinmiyor benden.Bu kadar da olmaz deyip kafam karışmıştı,ben miyim fesat diyordum ama Örnekleri de varmış baksana.Onun niyeti temiz bile olsa ya eşimin Akli kayarsa Allah korusun.Edepsiz insanlar.Mesafeli dursa kimsenin Akli da kaymaz
kadın neden tavır yapıyor biliyor musun kocasını elinden aldığın kadının arkadaşı olduğu için..onun arkadaşıydın benimde arkadaşım ol demek istemiş yüzsüzAynısı bizim sitede yasandı , 47 yasında dul kadın tum hepimizin gözünün içine baka baka arkadaş oldugumuz karı kocayı ayırdı , adam evden bavulunu alıp bu kadının ıkı kat aşagıdaki evine taşındı, 1 sene beraber yasadılar, bu arada ben tavır yaptım diye kadın bana iftira bile atmış, ne olaylar ne olaylar , gözünü dört aç, bu çirkef ahlaksızlar için yuva aile kavramı hiç bişey ifade etmez, sakın görüşme
Eşim 41 Yaşında.Kadın varken normal seviyeli şekilde sohbet ediyor ama o yokken bana takılıyor Y ne zaman gelecekmiş Öğren bakalım,sor bakalım özletmesin kendini vs dalga geçiyorEşin kac yasinda? Bir de eşinin kadina davranışları nasıl? Samimi mi yoksa çok sallamıyor mu, bakıyor mu, onla ilgili konuşuyor mu?
Aynen öyle yapıcam.Evimizin huzuru için.zaten iki gün önce aramıştı hala geri dönmedim bi zahmet anlasın saf midir nedir5 yıllık evliyim hiç bir arkadaşım eşime böyle davranmadı ve davranamazda,mesafeni koymalısın bence çok rahatsız edici bir durum.
Ayrıldılar, kadın adamı çok zengin falan sanıyordu, çirkin birşekilde ayrıldılar, adam için neler neler dedi, oysa önceden hayatımın aşkı , tırnagına dünyayı feda ederim vb konuşmalar yapıyordu( ortak arkadaslardan duydugum kadarıyla)Merak ettim 1 sene beraber yaşadıktan sonra ne oldu ?
Aynen öyle yapıcam.Evimizin huzuru için.zaten iki gün önce aramıştı hala geri dönmedim bi zahmet anlasın saf midir nedir5 yıllık evliyim hiç bir arkadaşım eşime böyle davranmadı ve davranamazda,mesafeni koymalısın bence çok rahatsız edici bir durum.
Olan adamın kendi yuvasına oldu saftirikAyrıldılar, kadın adamı çok zengin falan sanıyordu, çirkin birşekilde ayrıldılar, adam için neler neler dedi, oysa önceden hayatımın aşkı , tırnagına dünyayı feda ederim vb konuşmalar yapıyordu( ortak arkadaslardan duydugum kadarıyla)
Zaten iyice emin oldum.Eşimi sorarken ağzının salyası akıyo resmen.Geçen teline cvp vermediğim halde 5 gün sınra tekrar aradı laf Arasında eşimi sordu yine X napıyo ? Duymazdan geldim arata laf kattım.Kapatmadan önce eşime selam söylemeyi ihmal etmedi !! Yüzsüz45 yaşında ve dulsa kesin kocanizda gözü vardır
Evliler yapmıyor çünkü
böğğghhEsiniz kac yasinda? Gerci burda bir konuda 30 yasinda adam 60 yasindaki kadına asik olup onunla kacmisti.
Evet baktı ki kız bana girip çıkıyo bu durumdan faydalanmak istedi ikisinin Arasında köprü görevi görürüz diye umdu,hatta direkt mesaj yoluyla baskı da yaptı Y ye beni anlatın ,söyleyin ,edin.Biz ds bi sabah ikisini birlikte kahvaltıya davet ettik ama oğlan iki Lafı bir araya getirip bi sohbet edemediği için işe yaramadı Oral'ı olmadı Y hanım.hatta onunla alakalı Olmayı bırak eşime "akıllı bıdık seni " tabirini kullandı adamın yanında da.Yani bu kadar alenen bu hareketler yapılınca şüpheye düştüm bu kadar da olmaz sen mi yanlış anlıyorsun bu kadını acaba dşye sordum kendime.bu arada eşim gayet ciddiydi çünkü ark ı zaten ona sebepsiz tavır koyduğunu düşünürken ( belki ben öyle sanıyorumdur ) kuyusunu da kazdığını düşündüğü için intikam duygusuyla bunu söylediEyvah eyvah. Eşinin arkadası öyle düşünüyosa kadının sizle takıldığından haberdar ki böyle yapıyor. Bak kocan bile demiş inadına çağır gelsin diye. Acaba dalga geçerek mi dedi? Gülmesi ne kadar itici. Buldu zaafını oynar artık ordan daha hassas davranması gerekirken.
Kadın size girip çıkarsa o adamın kıskanacağını düşündüğü için söylemiştir eşin. Ya arkadaşlık anlamında sizden ya da tek eşinden. Bunu da tersleyerek değil de eşinin ağzını arayarak öğrenebilirdin. Niye öyle dedin hayatım bize gelince adama nolcak?diye.Evet baktı ki kız bana girip çıkıyo bu durumdan faydalanmak istedi ikisinin Arasında köprü görevi görürüz diye umdu,hatta direkt mesaj yoluyla baskı da yaptı Y ye beni anlatın ,söyleyin ,edin.Biz ds bi sabah ikisini birlikte kahvaltıya davet ettik ama oğlan iki Lafı bir araya getirip bi sohbet edemediği için işe yaramadı Oral'ı olmadı Y hanım.hatta onunla alakalı Olmayı bırak eşime "akıllı bıdık seni " tabirini kullandı adamın yanında da.Yani bu kadar alenen bu hareketler yapılınca şüpheye düştüm bu kadar da olmaz sen mi yanlış anlıyorsun bu kadını acaba dşye sordum kendime.bu arada eşim gayet ciddiydi çünkü ark ı zaten ona sebepsiz tavır koyduğunu düşünürken ( belki ben öyle sanıyorumdur ) kuyusunu da kazdığını düşündüğü için intikam duygusuyla bunu söyledi
Tabi kıskansın diye söyledi zaten.Ama işte Arkadaşının, onunla değil de kendiyle ilgilendiğini düşünerek kendisine tavır koyduğunu düşünüyorsa bu düşüncesi pekişsin istiyor gibi geliyor bana.dediğinizgibş benden mi eşimden mi kıskanmalı ???Bunu bana Açıkça Söylemez ama sanmıyorum.Y nın adi geçince ıyyyyy yapıyorum konuya dikkat çekmiyorum ki eşimin de dikkatini çekmesin y kişisiyle ilgili konularKadın size girip çıkarsa o adamın kıskanacağını düşündüğü için söylemiştir eşin. Ya arkadaşlık anlamında sizden ya da tek eşinden. Bunu da tersleyerek değil de eşinin ağzını arayarak öğrenebilirdin. Niye öyle dedin hayatım bize gelince adama nolcak?diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?