• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım Şidet görüyor :(

o bellı canım zaten hayvanlar ısırır cunku
kızın babası destek cıkyor nıye hala ısırılmayı beklıyor anlamıyorum
desekı ben ellerım kollarım yok calısamam kacarak evlendım tum bunların ustune aılemde yok hıc param yok okumam yazmamda yok oyuzden katlanıyorum dese dua ederım kendısı ıcın

hala derdı ne arkadasınızın haberlerde hıc mı ızlemıyoruz kocası tarafından öldurulen kadınları

o bellı canım zaten hayvanlar ısırır cunku
kızın babası destek cıkyor nıye hala ısırılmayı beklıyor anlamıyorum
desekı ben ellerım kollarım yok calısamam kacarak evlendım tum bunların ustune aılemde yok hıc param yok okumam yazmamda yok oyuzden katlanıyorum dese dua ederım kendısı ıcın

hala derdı ne arkadasınızın haberlerde hıc mı ızlemıyoruz kocası tarafından öldurulen kadınları
Hiçbirşey anlamıyorum aklım almıyor ben olsam şimdi valizimi topluyordum :( :(

Bende diyorum senin yerimde olsam asla katlanmam o hala gitmiyor deliricem ya oooff
Gitmezse bırak ne hali varsa görsün o zaman.Böyle kadınlara hiç acıma boşver.Ailesi arkasında olmaz,maddi gücü olmaz elinde,adamı mecbur çeker anlarım.Ama burada durum çok farklı.Arkadaşının ailesi arkasında,babası boşan gel ben size bakarım demiş,abileride çok iyi diyorsun.O zaman bu kadının derdi ne? Adamı seviyor demek ki hala,düzelmesini bekliyor.Kendi gururunu bu şekilde ayaklar altına alıyorsa,böyle dayak yemeyi kendine yakıştırabiliyorsa o zaman yapacak bir şey var mı? Yazık o ailesine yani,babası kim bilir ne kadar üzülüyordur.O kadar büyüt,bugünlere getir evladını,elin adamı gelsin dövsün.Gel dediğin halde de çocuğun o adamın kahrını çeksin,gelmesin.Bu durumda ben aileye üzüldüm,arkadaşına söylenecek söz yok.

Giricem canım bu işin peşini bırakmıcam gerekirse ben gidip ailesine teslim ederim kahroluyorum o böyle ağlıyor,şiddet görüyor ya bu beni delirtiyor

Arkadaşınla konuş, ona doğru yolu göster ama daha ilerisine gitme. Gerekirse ben gidip ailesine teslim ederim filan demişsin. Belliki boşanmaya niyeti yok. Yarın öbür gün sen suçlu olursun. Ailesi arkasında madem ağlamak sızlanmak yerine dönsün baba evine. Biri müdahale edecekse de anası babası etsin.. Alsınlar kızlarını yanına. Bazısı harbiden çilesini seviyor yahu.

bazı kadınlar evlılıkte altdan almayı fedakarlıgı dayak yıyınce susmak sanıyor
ölmeyı bayılmak sanıyor

Anlamakta zorluk çekiyorum valla.

Neresinden bakarsan bak elle tutulur yanı yok.

Sevmek, çocuk bahaneleri değil o adamla yaşaması için.

Öyle ailesi var öpüp başına koysun , huzurunu alıp çıksın o evden.

Gitmezse bırak ne hali varsa görsün o zaman.Böyle kadınlara hiç acıma boşver.Ailesi arkasında olmaz,maddi gücü olmaz elinde,adamı mecbur çeker anlarım.Ama burada durum çok farklı.Arkadaşının ailesi arkasında,babası boşan gel ben size bakarım demiş,abileride çok iyi diyorsun.O zaman bu kadının derdi ne? Adamı seviyor demek ki hala,düzelmesini bekliyor.Kendi gururunu bu şekilde ayaklar altına alıyorsa,böyle dayak yemeyi kendine yakıştırabiliyorsa o zaman yapacak bir şey var mı? Yazık o ailesine yani,babası kim bilir ne kadar üzülüyordur.O kadar büyüt,bugünlere getir evladını,elin adamı gelsin dövsün.Gel dediğin halde de çocuğun o adamın kahrını çeksin,gelmesin.Bu durumda ben aileye acıdım,arkadaşına söylenecek söz yok.
Arkadaşım beni çileden çıkarıyor adam böyle yapıyor sonra bi kaç güne olay kapanıyor yaa adam hayvan ısırmak nedir git diyorum derdin ne diyorm beni öldürür diyor hiç bir.. Yapamaz diyorum böyle çile çekmek daha mı iyi :(

Anlamakta zorluk çekiyorum valla.

Neresinden bakarsan bak elle tutulur yanı yok.

Sevmek, çocuk bahaneleri değil o adamla yaşaması için.

Öyle ailesi var öpüp başına koysun , huzurunu alıp çıksın o evden.
Ahhh nerde gezer onda o akıl nerden baksan tutarsızlık :(

bazı kadınlar evlılıkte altdan almayı fedakarlıgı dayak yıyınce susmak sanıyor
ölmeyı bayılmak sanıyor
Evet :( ellalem ne der diyo düşünüyor :( çek git diyorum bu akşam gidicem son lez konuşucam gitmezsse arkadaşlığımıza seviye koyucam gerçekten hiç bir mantığı yok bu isin

Bugün kacinci dayak konusu

Madem babasi gel diyor hala neyi bekliyor arkadasin ?
Gitsin bir rapor alsin ve terk etsin o hayvani

Yok herseye ragmen kaliyorsa demekki hosuna gidiyor , nedir bu ya hade kiminin kinsesi yok sahio cikani yok ya arkadasin daha ne istiyor

Arkadaşınla konuş, ona doğru yolu göster ama daha ilerisine gitme. Gerekirse ben gidip ailesine teslim ederim filan demişsin. Belliki boşanmaya niyeti yok. Yarın öbür gün sen suçlu olursun. Ailesi arkasında madem ağlamak sızlanmak yerine dönsün baba evine. Biri müdahale edecekse de anası babası etsin.. Alsınlar kızlarını yanına. Bazısı harbiden çilesini seviyor yahu.
Evet tamam haklısın

Giricem canım bu işin peşini bırakmıcam gerekirse ben gidip ailesine teslim ederim kahroluyorum o böyle ağlıyor,şiddet görüyor ya bu beni delirtiyor
Hayır sakın öyle bir şey yapma.Bu seni ilgilendiren bir konu değil.Yarın öbür gün kocası senin başına bela bile olabilir karımı götürdün yanımdan diye.Arkadaşının aklı var,beyni var.Kendisi karar versin ne yapacağına.İnsanlar çiğ süt emmiş.Arkadaşında bugün seninle iyi olur,yarın öbür gün yuvamı yıktın der sana.Kimseye güvenme.Bırak ne halleri varsa görsünler.Koskoca kadın,babası çağırmış yanına,alsın çocuğunu gitsin ailesinin yanına.Ama emin ol o kadın gitmeyecek.Gidecek insan böyle kararsız kalmazdı.Arkadaşın o adamı seviyor ve düzelmesini bekliyor adamın.O yüzden karışma,yesin dayağını.İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamazmış derler ya,tam bu cümleye örnek bir konu bu.

Evet :KK43: ellalem ne der diyo düşünüyor :KK43: çek git diyorum bu akşam gidicem son lez konuşucam gitmezsse arkadaşlığımıza seviye koyucam gerçekten hiç bir mantığı yok bu isin
bencede araya mesafe koymalısn haklısın cunku bu ınsan senın enerjını yer

Hayır sakın öyle bir şey yapma.Bu seni ilgilendiren bir konu değil.Yarın öbür gün kocası senin başına bela bile olabilir karımı götürdün yanımdan diye.Arkadaşının aklı var,beyni var.Kendisi karar versin ne yapacağına.İnsanlar çiğ süt emmiş.Arkadaşında bugün seninle iyi olur,yarın öbür gün yuvamı yıktın der sana.Kimseye güvenme.Bırak ne halleri varsa görsünler.Koskoca kadın,babası çağırmış yanına,alsın çocuğunu gitsin ailesinin yanına.Ama emin ol o kadın gitmeyecek.Gidecek insan böyle kararsız kalmazdı.Arkadaşın o adamı seviyor ve düzelmesini bekliyor adamın.O yüzden karışma,yesin dayağını.İnsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamazmış derler ya,tam bu cümleye örnek bir konu bu.
Haklısın tamam dediğini yaparım ahh hiç aklı yok

Arkadaşlar benim arkadaşım evli ve bir çoçuğu var eşi tam bir piskopat en saçma ve olur olmaz konularda deliyor arkadaşımı dövüyor bu hemen hemen 1-2 ayda bir git gelleri oluyor adamın.Gene çok saçma bir konudan arkadaşımın kolunu ısırıp,tokat atmış arkadaşım çok kötü..
Ona ailesinin yanına gitmesini söyledim şuan tam karar veremedi ailesi çok düşkün daha önce ki tartışmalarında babası boşan gel ben size bakarım dedi abileride çok çok iyi neden bu çileyi çekiyorsun boşa bu adamı diyorum bende

Çok kötüyüm ben bekarım yemin ederim evlilikten soğudum :KK43:
o cok sevgilin arkadasin cocuklarini boyke bir ortamda buyutecek gitsin babasinin evine

Back
X