Arkadaşımı kocasi aldatıyor ne yapmalıyım

insan ruyasibda bile gorur salla gitsin tencere kapaktir kim bilir

Belki de degildir?
Kim ister salak yerine konmak?
Bence gizli bi hesap acip bunu duyurmali kadina.
Konu sahibi kendini desifre etmeden citlat bu isi kadina.
Haksizliga susan dilsiz seytandir bana gore

Evli oldugu icin dinen soylememek gerek diye biliyorum.Zaten emin ol bir kadin hisseder.

Evli oldugu icin dinen soylememek gerek diye biliyorum.Zaten emin ol bir kadin hisseder.

Bu yorumlari yazarken beyninizi çıkartıp bi yere mi koyuyorsunuz acaba?

Adam aldatsın gününü gün etsin yok kadin hissetmiştir yok biliyordur yok dinen söylememen gerek. Hissetmiyor kadın öyle olsa bu kadar insan aylarca yıllarca aldatılmazdı. Her aldatan da yakalanmıyor.

Konu sahibi eğer kanıtınız varsa söyleyin ama yoksa bulaşmayın derim.

Ankesorlu telefondan arayip soyleyin, ama kocisci bir tip ise sonrasina bulasmayin.

Evet kızlar çok yakın olmasak da arkadaşımı eşinin aldattığını öğrendim vicdanen çok rahatsızım söylesem bı turlu soylemesem bı türlü çok rahatsızım bu konuda ne yapmayın sizce bana yardımcı olun

Söyleme tabi ki. İnanmaz inansa ve barışsa sen kötü olursun.
Bence hiç karışma bu duruma.

Bu yorumlari yazarken beyninizi çıkartıp bi yere mi koyuyorsunuz acaba?

Adam aldatsın gününü gün etsin yok kadin hissetmiştir yok biliyordur yok dinen söylememen gerek. Hissetmiyor kadın öyle olsa bu kadar insan aylarca yıllarca aldatılmazdı. Her aldatan da yakalanmıyor.

Konu sahibi eğer kanıtınız varsa söyleyin ama yoksa bulaşmayın derim.
Senin gibi beyinsiz birine neden boyle diye aciklama yapmak istemiyorum.Ben bi kere bu hataya dustum ben suclu oldum kadinlarin cogu anliyor sen soyleyince savunuyor tabi evlilikten bihabersen iskembeden atmak kolay

Senin gibi beyinsiz birine neden boyle diye aciklama yapmak istemiyorum.Ben bi kere bu hataya dustum ben suclu oldum kadinlarin cogu anliyor sen soyleyince savunuyor tabi evlilikten bihabersen iskembeden atmak kolay

Yüce evlilik kurumundan bihaberim evet. Daha o yüce mertebeye erişemedim. Ama 3 ay sonra erişince artık bir koca sahibi olunca bi anda yorum yapma hakkına sahip olacam sanırım.

Kendini belli etmeden duyur mutlaka. Telefon kulübesinden aramak mantıklıymış. Her arayana insan direkt inanmaz ama en azından bir şüphe oluşur ve dikkat eder. Ama umursamıyorsa zaten yüzüne söylesen de umursamaz bi de üstüne tutar sana iftira atar falan hiç bulaşmamak lazım.

Hakaret boyutunda tartışmayı kızlar sadece fikir almak için açtım konuyu

Ben olsam cok yakin arkadasim degilse soylemezdim. Belki de haberi vardir ve ses cikarmiyordur bilemezsin. En yakinin degilse hic bulasma.

Ben kendimi belli etmeden duyurma in bı yolunu bulayım en iyisi

Nasıl yani? Çok merak ettim.Dinimizin bu konudaki buyruğu nedir acaba yazarsanız sevinirim.
Cok tefarruatli bir konu cok arastirmistim bence sende bir bak simdi link vermem yasak galiba.Bi insanin zina yaptigina sahit olmak icin birlesme anini gozunle gormen lazim bununicinde dort sahit yani cok zor bir ihtimal.Burda baska mesajlar var bende arastirdigimda anlamistim.Sadece karisini aldatan kocalar icin degil kocasini aldatan kadinlar icinde gecerli.Yani ufak bi seyden suphelenip kimseye camur atmamak lazim.Baskalarina da gerek yok esler anliyor ve Allah ortaya cikariyor.Ben bunlari bilmeden once iki tane cok sevdigim kisiye esin seni aldatiyor diye uyardim o kadar ofkeliydim ki.Bir baktim ben dislandim.Hatta bi tanesi cok saf kesin bilmiyordur diye dusunmustum.

Belki de degildir?
Kim ister salak yerine konmak?
Bence gizli bi hesap acip bunu duyurmali kadina.
Konu sahibi kendini desifre etmeden citlat bu isi kadina.
Haksizliga susan dilsiz seytandir bana gore
bence adami tehdit etmek daha dogru

Back
X