Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım o ankesörlü telefonların orda kamera oluyor geneldeAy çok yaşa emi su TL li telefonlar var cadelelrde bak oradan arayabilirim iyi fikir
Evet kızlar çok yakın olmasak da arkadaşımı eşinin aldattığını öğrendim vicdanen çok rahatsızım söylesem bı turlu soylemesem bı türlü çok rahatsızım bu konuda ne yapmayın sizce bana yardımcı olun
E simdi soyledin kadin kocayi seviyormus kadinin duygusal dunyasini yiktin evlilige inancini bitirdin cocuklari icin belki ayrilamayacak oyle bir adamla bilerek ayni evde yasmasina (suan bilmiyor en azindan) cocuklarin huzursuzluguna sebep oldun eeee iyi birseymi bu sence bence degil neymis efendim gelmis iki kisi kadini aptal yerine koymasin kadinin bilmesi lazim soruyorum arkadasim (bunu kesinlikle polemik amaciyla yazmiyorum )esiyle konusacak dahi yakinliga sahip degilken sizemi vazife bu ,degil adamin hatasi kadinin safligi biri adam olsaymis digeride esini kontrol etseymis benim kocam yapmaz demeseymis kaldiki hissedip dusunmek istemiyorda olabilir iliski 2 kisilik kendi aralarinda eninde sonunda cikacak onlerine neden siz olmak istiyorsunuz o kis???Evet çocuklar i da var eşini seven de biri ya zenginlik de var iki tarafta da zorluk çekmez kadın olarak ama işin anne ve eş boyutu var gurur var ne bilim ne kadar zor
Söylemedim zaten gidip de hala bilmiyor yada biliyo susuyor önce onu öğrenmem lazım hayatından memnunsa bana zaten laf düşmezE simdi soyledin kadin kocayi seviyormus kadinin duygusal dunyasini yiktin evlilige inancini bitirdin cocuklari icin belki ayrilamayacak oyle bir adamla bilerek ayni evde yasmasina (suan bilmiyor en azindan) cocuklarin huzursuzluguna sebep oldun eeee iyi birseymi bu sence bence degil neymis efendim gelmis iki kisi kadini aptal yerine koymasin kadinin bilmesi lazim soruyorum arkadasim (bunu kesinlikle polemik amaciyla yazmiyorum )esiyle konusacak dahi yakinliga sahip degilken sizemi vazife bu ,degil adamin hatasi kadinin safligi biri adam olsaymis digeride esini kontrol etseymis benim kocam yapmaz demeseymis kaldiki hissedip dusunmek istemiyorda olabilir iliski 2 kisilik kendi aralarinda eninde sonunda cikacak onlerine neden siz olmak istiyorsunuz o kis???
Canım o ankesörlü telefonların orda kamera oluyor genelde
Sakın öyle bişey yapma
Adam gider o numarayı savcılık kararıyla adresini cikarttirir kamera kayitinda sen çıkarsın valla kaba gibi
Çünkü her ankesörlü telefonun bir numarası oluyor
Evet kızlar çok yakın olmasak da arkadaşımı eşinin aldattığını öğrendim vicdanen çok rahatsızım söylesem bı turlu soylemesem bı türlü çok rahatsızım bu konuda ne yapmayın sizce bana yardımcı olun
Ilk sayfaya güncelleme 10. sayfada yazin arkadaslar buralari kurcalamazEvet arkadaş lar arkadaşım öğrendi kocasının onu aldattığını ve bu ilk vakası değilmiş kocasının eşinin onu aldattığ kadını aramış falan bayagi olaylar olmuş ve hala esi ile birlikte eşi dırdır yapma gitmek istiyorsan git demesine rağmen de bunun üstüne artık laf kalmadı bana diyerek sustum tabi sizlerde bilin istedim bana söylenen diyen lere uydum ve ben söylemedim nasılsa analayacak diye ki öyle de oldu iyiki karismadim diyorum şimdi sağolun hayırli günler kizlar