Arkadaşımı kocasi aldatıyor ne yapmalıyım

Zaten ban yiyeceğim bari hakkını vereyim.
Siz dini yanlış yorumluyor üstüne yanlış yönlendiriyorsunuz toplu platformda.
İslam toplumun temizliğini esas alır.
Sosyal bir dindir.
Toplumdaki kötülükler için sessiz kal, sus-pus ol demez.
Düzeltebiliyorsan düzelt yoksa uzak dur der.
Ortada kötülük var nerede şahitler demez
Burada düzeltilmez o yüzden uzak durmak lazım.
Ama bu şerri hukumlerle verilen karar degil, toplum ahlakını ilgilendiren bir durumda bozulma olsun banane diyip kendi haline bırakmaz.
Uzunu kısası Yok, kafanız karışmış.
Yanlış şeyleri kıyaslıyorsunuz
Belki de haklisin benim kafam karisti.Soylemek mi gerekiyor yani sen nasil biliyorsun

Esiyle tuz göz olan biri yani konuşan biri olsam uyarirdim onu ama kardeş baba hariç kimseyle öyle yakınlık sohbet kurmak o yüzden adamı uyarmam söz konusu değil

Yapacağın şey çok basit. Özetle durumu bi kagida yazacaksın ama kendi yazınla değil. Sonra bunu kapıya atacaksin. Arkadaşının görmesini sağlayacak bir şekilde. Sen söyleme duymasını sagla

Evet kızlar çok yakın olmasak da arkadaşımı eşinin aldattığını öğrendim vicdanen çok rahatsızım söylesem bı turlu soylemesem bı türlü çok rahatsızım bu konuda ne yapmayın sizce bana yardımcı olun
Söylemek yerine farketmesini sağlardim şahsen ben . Bi şeylere ulaşabilmesi icin yol yapardım. Yada aklina karpuz kabuğu kaçırırım. Bir arkadaşım eşini bu şekilde aldatti artik görüşmüyorum ben onunla gibi.

Yapacağın şey çok basit. Özetle durumu bi kagida yazacaksın ama kendi yazınla değil. Sonra bunu kapıya atacaksin. Arkadaşının görmesini sağlayacak bir şekilde. Sen söyleme duymasını sagla
Deneyeceğim bilgisayar çıktısı alayım aldatma yazmayın da eşine dikkat et özellikle telefonuna yazayım zaten benden duyamasin ama bilsin hakkı var evet

Kimsenin bende gözü falan olmasın öyle birşeye de zemin haziralmam zaten kardeşim Allah korusun ben eşimi seviyorum
Adam öyle bir iftira atmadı diyelim. Kadının evliliğimi kıskanıyor, çamur attı demeyeceği, "kocişim de kocişim" diye tutturmayacağını nerden biliyorsunuz?
Ya kadınlar kulübünü biraz takip edin aldatılan kadınların yüzde kaçı boşanmış.
Hiç bulaşmayın.

Delil ler kocasının telefonundadir yani elinden düşmüyor adamın ki
Sahsim olarak karismazdim bir laf vardir severim iyi olur Allahtan kotu olur senden bilinir diye
Ayrica isin vicdani boyutuda var rahatdiz eder beni sahsim adina cocuk falan varmi mesela o kadin ayrilabilecek konumdami ana baba evine donse eziyet gorurmu madfi manevi nasil zarar gorur her ne yasayacaksa benden olsun istemezdim ozunde yuva evlilik
kadinlar hisseder bilip dvm ediyorda olabilir karismam o yuzden zaten yakalanir yakinda evlilikte hainlik yapanin genelde ayagina dolaniyor

Sahsim olarak karismazdim bir laf vardir severim iyi olur Allahtan kotu olur senden bilinir diye
Ayrica isin vicdani boyutuda var rahatdiz eder beni sahsim adina cocuk falan varmi mesela o kadin ayrilabilecek konumdami ana baba evine donse eziyet gorurmu madfi manevi nasil zarar gorur her ne yasayacaksa benden olsun istemezdim ozunde yuva evlilik
kadinlar hisseder bilip dvm ediyorda olabilir karismam o yuzden zaten yakalanir yakinda evlilikte hainlik yapanin genelde ayagina dolaniyor
Evet çocuklar i da var eşini seven de biri ya zenginlik de var iki tarafta da zorluk çekmez kadın olarak ama işin anne ve eş boyutu var gurur var ne bilim ne kadar zor

Evet kızlar çok yakın olmasak da arkadaşımı eşinin aldattığını öğrendim vicdanen çok rahatsızım söylesem bı turlu soylemesem bı türlü çok rahatsızım bu konuda ne yapmayın sizce bana yardımcı olun
Başından geçmiş biri olarak söylüyorum, kesinlikle karismayin. Vicdanen doğru olan söylemek ,fakat sonuçları çok canınızı sıkar

Yatakta gormedim göremem de zaten ama eminim yani yaptığından ama bence de bilmeye hakkı var ha billip bilmediğini bı sohbet ortamında ağzını agrarim nabız yoklarim artık hemen birşey yapıp yanlış yapmak istemiyorum

Öyle kadınlar var ki döner sana bulaşır
Samimi bir arkadaşımın eşini alenen yakaladım, eşimde yanımdaydı. Usulünce söyle kadına yazık dedi eşim. Başbaşa dışarı çıktık ben konuya girmeye çalıştıkça o kocasını övmeye başladı , benim kocam tanıdığım en namuslu adam demeye başlayınca bildiğini anladım ve konuyu kapattım, eşimede söyledim böyle oldu diye. Aradan iki gün geçti sağda solda konuştuğunu duydum bizi çekemiyorlar diye töbe billah bir daha ses etmem. Allahtan konuştuğu insanlarda biliyorlar kocasının ne halt olduğunu

Cok tefarruatli bir konu cok arastirmistim bence sende bir bak simdi link vermem yasak galiba.Bi insanin zina yaptigina sahit olmak icin birlesme anini gozunle gormen lazim bununicinde dort sahit yani cok zor bir ihtimal.Burda baska mesajlar var bende arastirdigimda anlamistim.Sadece karisini aldatan kocalar icin degil kocasini aldatan kadinlar icinde gecerli.Yani ufak bi seyden suphelenip kimseye camur atmamak lazim.Baskalarina da gerek yok esler anliyor ve Allah ortaya cikariyor.Ben bunlari bilmeden once iki tane cok sevdigim kisiye esin seni aldatiyor diye uyardim o kadar ofkeliydim ki.Bir baktim ben dislandim.Hatta bi tanesi cok saf kesin bilmiyordur diye dusunmustum.
Haa zina durumundaki kanıtlama olayı.ayetle sabit zaten.biliyorum.
Ben başka bir şey de mi var diye düşündüm ondan sordum.
Ama bu gibi durumuda zina yapıyor değilde görüştüğünden eminsek başkası ile görüşüyor atıyorum gezip tozuyo vs.diye duyursa arkadaş kendini ateşe atmadan msjla felan o da mı günah gibi düşündüm ilk başta.zaten zina yapıyor demek çok ciddi bir mevzu dediğiniz gibi vebali büyük.
Yanlış anlamıştım sağol cevabın için.

Teşekkürler kızlar biraz zaman a bırakayım bakalım ne yapayim dediğiniz gibi desem bı dert demeden ayrı dert:işsiz:

Haa zina durumundaki kanıtlama olayı.ayetle sabit zaten.biliyorum.
Ben başka bir şey de mi var diye düşündüm ondan sordum.
Ama bu gibi durumuda zina yapıyor değilde görüştüğünden eminsek başkası ile görüşüyor atıyorum gezip tozuyo vs.diye duyursa arkadaş kendini ateşe atmadan msjla felan o da mı günah gibi düşündüm ilk başta.zaten zina yapıyor demek çok ciddi bir mevzu dediğiniz gibi vebali büyük.
Yanlış anlamıştım sağol cevabın için.
Evet canim bende yanlis yorumlamisim tabi soylenip soylenmemesi uygun mu tam emin olamadim baktimda netten.Rica ederim

Bu yorumlari yazarken beyninizi çıkartıp bi yere mi koyuyorsunuz acaba?

Adam aldatsın gününü gün etsin yok kadin hissetmiştir yok biliyordur yok dinen söylememen gerek. Hissetmiyor kadın öyle olsa bu kadar insan aylarca yıllarca aldatılmazdı. Her aldatan da yakalanmıyor.

Konu sahibi eğer kanıtınız varsa söyleyin ama yoksa bulaşmayın derim.
+1

Back
X