bilirler saf dediklerin daha iyi bilirCok tefarruatli bir konu cok arastirmistim bence sende bir bak simdi link vermem yasak galiba.Bi insanin zina yaptigina sahit olmak icin birlesme anini gozunle gormen lazim bununicinde dort sahit yani cok zor bir ihtimal.Burda baska mesajlar var bende arastirdigimda anlamistim.Sadece karisini aldatan kocalar icin degil kocasini aldatan kadinlar icinde gecerli.Yani ufak bi seyden suphelenip kimseye camur atmamak lazim.Baskalarina da gerek yok esler anliyor ve Allah ortaya cikariyor.Ben bunlari bilmeden once iki tane cok sevdigim kisiye esin seni aldatiyor diye uyardim o kadar ofkeliydim ki.Bir baktim ben dislandim.Hatta bi tanesi cok saf kesin bilmiyordur diye dusunmustum.
Aynen oyle ya bi de kocalarini ovuyorlar olayi kapatmak icin ben de artik dogrudur diyorum.Herkesin kendi hayati.Bosancak olsa anladiginda bosanirdi zaten.bilirler saf dediklerin daha iyi bilir
Cok tefarruatli bir konu cok arastirmistim bence sende bir bak simdi link vermem yasak galiba.Bi insanin zina yaptigina sahit olmak icin birlesme anini gozunle gormen lazim bununicinde dort sahit yani cok zor bir ihtimal.Burda baska mesajlar var bende arastirdigimda anlamistim.Sadece karisini aldatan kocalar icin degil kocasini aldatan kadinlar icinde gecerli.Yani ufak bi seyden suphelenip kimseye camur atmamak lazim.Baskalarina da gerek yok esler anliyor ve Allah ortaya cikariyor.Ben bunlari bilmeden once iki tane cok sevdigim kisiye esin seni aldatiyor diye uyardim o kadar ofkeliydim ki.Bir baktim ben dislandim.Hatta bi tanesi cok saf kesin bilmiyordur diye dusunmustum.
Hayir sen kocanin aldattigini anlarsin bi askimli mesajini gorursun bosanirsin onu demiyorum.Iste boyle kisa anlatinca yanlis anlasildi uzun bir mesele arastirmak lazim.Ucuncu sahislari ilgilendiren bi konu degil onu diyorum.Yani kocasi cocuklara sapiklik yapiyordur ,hirsizlik yapiyordur sikayet edersin karisina soylersin cunku ucuncu kisilere zarar veriyordur ama boyle aldatma konusu ucuncu sahislari ilgilendirmiyor kadin ya da adam affeder devam ederler kendi secimleri. Isteyen uyarsin ben denedim agzimin payini aldim.İyi de bu zinaya şerren ceza vermek için olan şart.
Ben kadı değilim ki zinaya hüküm vereyim.
Zira şeriat ile de işlemiyor hukuk sistemimiz.
Ben kadınım. Kadın olarak, kocam aldattı demem için birleşmeye ihtiyacım Yok.
Telefonda görüşse de biri ile aşkım canım diye o da aldatma mesela bana göre.
Kafanız epey karışmış bence bu konuda.
Hic birsey soyleme.sonra kocasi inkar eder belkide sana iftira atar evliligimizde gozu var diye sonra sen kotu okursun.hangi koca itiraf eder karisini aldattigini.zaten evli erkekler aldatmayi daha cekici bulur cunku evlidir ve gizli olmasi gerekir yoksa isin heyecani kalmazEvet kızlar çok yakın olmasak da arkadaşımı eşinin aldattığını öğrendim vicdanen çok rahatsızım söylesem bı turlu soylemesem bı türlü çok rahatsızım bu konuda ne yapmayın sizce bana yardımcı olun
Aldatma değilde zamanında bı şeyler yaşayan arkadaş vardı esin bı çok kez onu aldatmışEvet kızlar çok yakın olmasak da arkadaşımı eşinin aldattığını öğrendim vicdanen çok rahatsızım söylesem bı turlu soylemesem bı türlü çok rahatsızım bu konuda ne yapmayın sizce bana yardımcı olun
Öğrendim derken? Kendi gözünle görmedin mi? Kanıtın yoksa sadece söylenti duydum diyerek gidip anlatman, onu bırak bunun için konu açman bile gereksiz. Kaldı ki birçok kadin aldatılsa bile reddediyor. Başıma geldi ordan biliyorum, yakın arkadaşımın sevgilisinin arkadaşımı aldattığına dair kanıtım vardı, önce adamı uyardım sonra üstü kapalı şekilde arkadaşıma ima ettim. Adam itiraf etmesine rağmen kadin benimle arkadaşlığını kesti her yerden sildi, sevgilisini affetti. Bana da iyi bir ders oldu, bana neyse milletin onurundan gururundan diyorum artık hiiiic umrumda olmuyor kimsenin ne yaptigi.Evet kızlar çok yakın olmasak da arkadaşımı eşinin aldattığını öğrendim vicdanen çok rahatsızım söylesem bı turlu soylemesem bı türlü çok rahatsızım bu konuda ne yapmayın sizce bana yardımcı olun
Duyum değil istersem ispat hatta suç üstü bile yaptırabilirim emin olmasam kimsenin ağını alamam korkarım ben öyle şeyden bende evliyim ama benden duymasın onu anladım yani tehlikesi çok belli olduÖğrendim derken? Kendi gözünle görmedin mi? Kanıtın yoksa sadece söylenti duydum diyerek gidip anlatman, onu bırak bunun için konu açman bile gereksiz. Kaldı ki birçok kadin aldatılsa bile reddediyor. Başıma geldi ordan biliyorum, yakın arkadaşımın sevgilisinin arkadaşımı aldattığına dair kanıtım vardı, önce adamı uyardım sonra üstü kapalı şekilde arkadaşıma ima ettim. Adam itiraf etmesine rağmen kadin benimle arkadaşlığını kesti her yerden sildi. Bana da iyi bir ders oldu, bana neyse milletin onurundan gururundan diyorum artık hiiiic umrumda olmuyor kimsenin ne yaptigi.
Hayir sen kocanin aldattigini anlarsin bi askimli mesajini gorursun bosanirsin onu demiyorum.Iste boyle kisa anlatinca yanlis anlasildi uzun bir mesele arastirmak lazim.Ucuncu sahislari ilgilendiren bi konu degil onu diyorum.Yani kocasi cocuklara sapiklik yapiyordur ,hirsizlik yapiyordur sikayet edersin karisina soylersin cunku ucuncu kisilere zarar veriyordur ama boyle aldatma konusu ucuncu sahislari ilgilendirmiyor kadin ya da adam affeder devam ederler kendi secimleri. Isteyen uyarsin ben denedim agzimin payini aldim.
Kesinlikle... Hiç bulaşma boşver. Kadın milleti bu belli olmazDuyum değil istersem ispat hatta suç üstü bile yaptırabilirim emin olmasam kimsenin ağını alamam korkarım ben öyle şeyden bende evliyim ama benden duymasın onu anladım yani tehlikesi çok belli oldu
Ben adami uyarma demedim.Adami uyarip yaptigi ahlaksizliktan pisman olmasini saglamak gerekir.Ha eger adamda Allah korkusu yoksa pisman da olmaz devam da eder.Onemli olan zaten aldatan kisinin pisman olup cokca tovbe edip bir daha asla yapmamasi.Benim hatam direk kadin salak yerine konuyor hemen soyleyim bosasin demem.Boyle yapincada ne adam duzeldi ne kadin bosandi.Hicbir yanlisligada sessiz kalmadim ama yolu bu degildi bunu anladimZaten ban yiyeceğim bari hakkını vereyim.
Siz dini yanlış yorumluyor üstüne yanlış yönlendiriyorsunuz toplu platformda.
İslam toplumun temizliğini esas alır.
Sosyal bir dindir.
Toplumdaki kötülükler için sessiz kal, sus-pus ol demez.
Düzeltebiliyorsan düzelt yoksa uzak dur der.
Ortada kötülük var nerede şahitler demez
Burada düzeltilmez o yüzden uzak durmak lazım.
Ama bu şerri hukumlerle verilen karar degil, toplum ahlakını ilgilendiren bir durumda bozulma olsun banane diyip kendi haline bırakmaz.
Uzunu kısası Yok, kafanız karışmış.
Yanlış şeyleri kıyaslıyorsunuz
Kocasinin aldattigini kanitlayacak birşey varsa elinizde hiç durmayin söyleyin eğer kocasina çok bağlı bı hatunsa inanmayabilirEvet kızlar çok yakın olmasak da arkadaşımı eşinin aldattığını öğrendim vicdanen çok rahatsızım söylesem bı turlu soylemesem bı türlü çok rahatsızım bu konuda ne yapmayın sizce bana yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?