Arkadaşımı kocasi aldatıyor ne yapmalıyım

bilirler saf dediklerin daha iyi bilir

İyi de bu zinaya şerren ceza vermek için olan şart.
Ben kadı değilim ki zinaya hüküm vereyim.
Zira şeriat ile de işlemiyor hukuk sistemimiz.

Ben kadınım. Kadın olarak, kocam aldattı demem için birleşmeye ihtiyacım Yok.
Telefonda görüşse de biri ile aşkım canım diye o da aldatma mesela bana göre.

Kafanız epey karışmış bence bu konuda.

Hayir sen kocanin aldattigini anlarsin bi askimli mesajini gorursun bosanirsin onu demiyorum.Iste boyle kisa anlatinca yanlis anlasildi uzun bir mesele arastirmak lazim.Ucuncu sahislari ilgilendiren bi konu degil onu diyorum.Yani kocasi cocuklara sapiklik yapiyordur ,hirsizlik yapiyordur sikayet edersin karisina soylersin cunku ucuncu kisilere zarar veriyordur ama boyle aldatma konusu ucuncu sahislari ilgilendirmiyor kadin ya da adam affeder devam ederler kendi secimleri. Isteyen uyarsin ben denedim agzimin payini aldim.

Yatakta gormedim göremem de zaten ama eminim yani yaptığından ama bence de bilmeye hakkı var ha billip bilmediğini bı sohbet ortamında ağzını agrarim nabız yoklarim artık hemen birşey yapıp yanlış yapmak istemiyorum

Siz arkadaşınızı kaybetmeyin sonra, kesin delil var mı elinizde?

Hic birsey soyleme.sonra kocasi inkar eder belkide sana iftira atar evliligimizde gozu var diye sonra sen kotu okursun.hangi koca itiraf eder karisini aldattigini.zaten evli erkekler aldatmayi daha cekici bulur cunku evlidir ve gizli olmasi gerekir yoksa isin heyecani kalmaz

Delil ler kocasının telefonundadir yani elinden düşmüyor adamın ki

Aldatma değilde zamanında bı şeyler yaşayan arkadaş vardı esin bı çok kez onu aldatmış

Ama eşimle birlikte karılı kızlı ortama gittiklerini duydum bı diğer arkadaşıma anlattim
Oda dedi ki x duymasın duyarsa affetmeyecegini söyledi bu sefer filan dedi bizde soylemedik
.

İçim içimi yedi söylemedim meğer arkadaşımda beni bilmiyor sanıyor Muş o yüzden caktirmamis

Ama kadın alışmış adamın durumuna

O gün bugündür çektik o aileden kendimizi gorusturmuyorum eşimi o ortamlara gitmesin diye

Öğrendim derken? Kendi gözünle görmedin mi? Kanıtın yoksa sadece söylenti duydum diyerek gidip anlatman, onu bırak bunun için konu açman bile gereksiz. Kaldı ki birçok kadin aldatılsa bile reddediyor. Başıma geldi ordan biliyorum, yakın arkadaşımın sevgilisinin arkadaşımı aldattığına dair kanıtım vardı, önce adamı uyardım sonra üstü kapalı şekilde arkadaşıma ima ettim. Adam itiraf etmesine rağmen kadin benimle arkadaşlığını kesti her yerden sildi, sevgilisini affetti. Bana da iyi bir ders oldu, bana neyse milletin onurundan gururundan diyorum artık hiiiic umrumda olmuyor kimsenin ne yaptigi.

Duyum değil istersem ispat hatta suç üstü bile yaptırabilirim emin olmasam kimsenin ağını alamam korkarım ben öyle şeyden bende evliyim ama benden duymasın onu anladım yani tehlikesi çok belli oldu

Kardeş olsa bile söylenmez .Kadının önceden de yaşayıp kabul etmediğini bilemezsiniz.Durumu yoktur ayrılmayı göze almaz,göze alamayınca da eşine söyler,eşi de sizi görüştürmez bir daha,üstüne de herkese kötüleyebilirler.Kin bellemesinler durduk yere.İyilikten maraz doğar derler.

Ben olsam soylemem dönüp dolaşıp olay size patlar suc sizde kalır bosverin ogrenmesi gerekiyorsa ogrenir birsekilde zaten

Zaten ban yiyeceğim bari hakkını vereyim.
Siz dini yanlış yorumluyor üstüne yanlış yönlendiriyorsunuz toplu platformda.
İslam toplumun temizliğini esas alır.
Sosyal bir dindir.
Toplumdaki kötülükler için sessiz kal, sus-pus ol demez.
Düzeltebiliyorsan düzelt yoksa uzak dur der.
Ortada kötülük var nerede şahitler demez
Burada düzeltilmez o yüzden uzak durmak lazım.
Ama bu şerri hukumlerle verilen karar degil, toplum ahlakını ilgilendiren bir durumda bozulma olsun banane diyip kendi haline bırakmaz.
Uzunu kısası Yok, kafanız karışmış.
Yanlış şeyleri kıyaslıyorsunuz

Duyum değil istersem ispat hatta suç üstü bile yaptırabilirim emin olmasam kimsenin ağını alamam korkarım ben öyle şeyden bende evliyim ama benden duymasın onu anladım yani tehlikesi çok belli oldu
Kesinlikle... Hiç bulaşma boşver. Kadın milleti bu belli olmaz Canı ayrılmak istemiyorsa senin arkadaşın da seni silmeyi seçebilir. Ama gerçekten bilmiyorsa ve saf temiz kalpli biriyse söylemeden durmak çok zor. Madem aldatma olayindan eminsin, kadinin kendisi anlamasi için ortam yaratabilirsin, ne şiş yansın ne kebap

Ben adami uyarma demedim.Adami uyarip yaptigi ahlaksizliktan pisman olmasini saglamak gerekir.Ha eger adamda Allah korkusu yoksa pisman da olmaz devam da eder.Onemli olan zaten aldatan kisinin pisman olup cokca tovbe edip bir daha asla yapmamasi.Benim hatam direk kadin salak yerine konuyor hemen soyleyim bosasin demem.Boyle yapincada ne adam duzeldi ne kadin bosandi.Hicbir yanlisligada sessiz kalmadim ama yolu bu degildi bunu anladim

Bence arkadaşının kocasıyla konuş yada eşin falan konuşsun sen söyle yoksa ben söylerim tarzı. Eşinin kendisinden duysun bunu hem kimse kandırılmak istemez arkadaşın durumu öğrenmiş olur, hemde başka birinden öğrenmemiş olur. Gerisinede kendi karar verir zaten.

Kocasinin aldattigini kanitlayacak birşey varsa elinizde hiç durmayin söyleyin eğer kocasina çok bağlı bı hatunsa inanmayabilir

Elinizde belge yoksa söylemeyin. Banada söylense inanmazdım aklıma kurt düşer takip ederdim. Çünkü hiç bir kadın böyle birşeye inanmak istemez. Elinizde kanıtınız varsa gidin söyleyin ben böyle birşeyi öğrenmek isterdim . Ama kocasının aldattığını bildiğim bazı kadınlara karşı susmak zorunda kalıp hiç birşey yokmuş gibi davranıyorum. Bir arabaya kocalarını başlarının üstüne çıkarttıkları için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…